2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OFF:Végül is ezt csak viccből írtam...BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
Én majd az idei bajnoki címről magyarázok, nem másról, másról nem érdemesretek írta:Ezér jobb a Barca, és annak drukkolni...BlackPriest írta:Még valami, nem keretben voltatok akkor sem jobbak, hanem nálatok magyarán mondva működött a csapatjáték
(Na itt egy madridista (végre) aki nem magyarázza meg hogy miért is szarok...) Hát azért mert öregek és sztárok, és nem megy a csapatjáték!
Ezér jobb a Barca, és annak drukkolni...BlackPriest írta:Még valami, nem keretben voltatok akkor sem jobbak, hanem nálatok magyarán mondva működött a csapatjáték
igen, ez biztos a félelem.BlackPriest írta:egyébként meg ne sérülés alapján legyetek ti jobbak, ez talán a félelem...![]()
Tavaly előtt tudtommal a Valencia volt a bajnok... és akkor is jobbak voltunk nálatok...BlackPriest írta:Mi meg azelőtt, ez felesleges volt...múltból nem fog senki sem megélni, ahogy mi sem és ti semretek írta:Tavaly mi még fél kerettel is jobbak voltunk...BlackPriest írta:egyébként meg ne sérülés alapján legyetek ti jobbak, ez talán a félelem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi meg azelőtt, ez felesleges volt...múltból nem fog senki sem megélni, ahogy mi sem és ti semretek írta:Tavaly mi még fél kerettel is jobbak voltunk...BlackPriest írta:egyébként meg ne sérülés alapján legyetek ti jobbak, ez talán a félelem...![]()
![]()
![]()