2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is ez a tippem, esetleg Keita helyett Mascherano.kurdt írta:én is tippelek:
VV
Alves-Piqué-Abidal-Maxwell
Busquets
Xavi-Keita
Iniesta-Messi-Villa
a vége 2-0 ide
Csütörtökön Mascheranoval, meg Afellay-al külön edzettek hárman, pénteken csak Pedro végzett specifikus gyakorlatok, szombaton már ő is edzett rendesen, úgyhogy elvileg játékra kész. De nem lepne meg, ha mondjuk Pep Init tolná fel harmadik csatárnak Pedro helyett.Messithebest írta:VV
Alves-Piqué-Abidal-Maxwell
Busquets
Xavi-Iniesta
Afellay-Messi-Villa(jól tudom akkor Pedro sérült ugye?)
Tipp.: 3-0
Iniesta,Messi2
Plusz még ők is mennek Sevillába...Barcamatthew írta:Szerintem ha ma nyerünk, megvan a bajnokság. realnak még idegenben(atma, villareal, valencia, bilbao). + mi:D Nagyon nehéz dolguk van...
Egy jó hír azért van. Batista Messit nem hívja be a válogatottba a venezuelaiak elleni barátságos mérkőzésre.LM10 írta:Nem akarok előre vészjósló lenni, de a válogatott szünet után a Villarrealhoz megyünk idegenbe. Ott érzek egyedül pontvesztést, de ez még odébb van, és remélem kellemesen fogok csalódni
levproff írta:
+ Ők még előtte mennek az Atletico Madridhoz, meg a Bilbaohoz is.
Amúgy ugyanezt írtam 3 hsszel lejjebb.
+ Ők még előtte mennek az Atletico Madridhoz, meg a Bilbaohoz is.bence-barca írta:Amúgy utánanéztem és El Classico utáni sorsolások:
Nekünk:
Osasuna H
Sociaded V
Espanyol H
Levante V
Deportivo H
Malaga V
Real:
Valencia V
Zaragoza H
Sevilla V
Getafe H
Villareal V
Almeria H
Tavaly nekünk, most a Realnak vannak az utolsó fordulóban húzós meccsei, nálunk csak az Espanyol-tól kell tartani.
Láttad te az idei meccsüket? Amikor 90 perc emberelőnyben voltak képesek kikapni cseppnyi akarat nélkül?felician333 írta:én ezzel azért vitatkoznék,egy espanyol nehogymár ne játszon jól a real ellen,hogy azzal nekünk tegyen rosszat.noname írta:Ellenünk hamarabb megadják magukat az ellenfelek, de ez a nevetségesen nagy nyomás miatt van, amit rájuk gyakorlunk. Míg a Madrid védelmét könnyű kijátszani, a miénket nehezebb. Vannak ugyanakkor tradicionálisan rossz csapatok mind2 félnek. Ellenünk az Espanyol a belét kiteszi a pályára, a Real ellen meg örülnek a sok kapott gólnak, hiszen ezzel minket idegelnek Hasonló az Atma, amely néhány Vicente Calderon-i meccset leszámítva odaajándékozza nekünk a 3 pontot.