2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát még nálatok, ahol már így is sok a kiskölyök!real_funghi írta: Majd ha nálatok is akkora látogatottság lesz, akkor ti sem fogtok tudni tenni a "chatelés" ellen semmit. Még Los Banditos-t is alig tudtátok megfékezni![]()
Hát még ha beszabadul ide vagy 40 ilyen![]()
Mostanság ez esélyes
Majd ha nálatok is akkora látogatottság lesz, akkor ti sem fogtok tudni tenni a "chatelés" ellen semmit. Még Los Banditos-t is alig tudtátok megfékezniCharlie írta:Kis?Swineherd írta:Más világ???
Néha egy kis éretlenség, de semmi több...Bár nálatok nem ismerik azt hogy fórumozás,az már chatelés ami ott folyik.Elég követhetetlen,na de nem az én igényeimet kell kielégíteni egyáltalán.Nektek jó,akkor jó.
C.
Amikor átjottok olyankor igenBlackPriest írta:Azért nálatok is van egy két "igen" értelmes emberke![]()
No igen,előfordul ez!Párukról már jópáran láttuk hogy milyen kicsik,volt szerencsénk megcsodálni őket,nagy örömünkreSwineherd írta:De nálunk sok kisgyermek van, akik nehezen fogják az adást egyes esetekben...
Látod,nálunk rend van nagyjából,mondhatni hogy nincs "rendbontás",ha nincs akkor Barcás Barcás ellen szít,hogy legyen egy kis móka.Ezt mondjuk el lehetne felejteni.Swineherd írta:Mit tudsz tenni???
Annyi modi a világon nincs, amennyi ezt a dolgot szabályozni tudná rendesen....
Kis?Swineherd írta:Más világ???
Néha egy kis éretlenség, de semmi több...
Nagyon helyes,felétek a reál drukkerekkel is vannak problémák,célzok azokra akiket még pelenkázni kell,mert ők se kompetensek,mondhatni...Swineherd írta:Igen, egy pár már összegyűlt![]()
Nem voltak rendbontások, jól viselkednek az alanyok
Egyik leggazdagabb,legszebb,és legjobb futball klubbal rendelkező tartománya,és itt be is fejezhetjük!Katalónia egyik, ha nem a leggazdagabb része Spanyolországnak, és titeket ennek a területnek a kormánya támogat...
Katalónia egyik, ha nem a leggazdagabb része Spanyolországnak, és titeket ennek a területnek a kormánya támogat...Charlie írta:Nekünk a bankok,én erről mondjuk nem hallottam,de lehet hogy én vok az alulinformált,de hogy VKIT az állam segítsen!!!Swineherd írta:Azér a katalán bankokkal való ügyletek és hasonlók nálatok is megvannak. Persze nálunk is kétségtelenül...
C.
Nekünk a bankok,én erről mondjuk nem hallottam,de lehet hogy én vok az alulinformált,de hogy VKIT az állam segítsen!!!Swineherd írta:Azér a katalán bankokkal való ügyletek és hasonlók nálatok is megvannak. Persze nálunk is kétségtelenül...
Gyenge védekezés.Swineherd írta:nyugodj meg, hogy Barcásra is ugyanúgyCharlie írta: Erre lehet hogy nem...De más reálos aljas,galád dologra lehetne![]()
C.
Erre lehet hogy nem...De más reálos aljas,galád dologra lehetneSwineherd írta:egyetlen példát sem tudsz felhozniMental_Theo írta:Na és ha nyer az Atletico? perel a r.madrid,és a reálnak adják a 3 pontot.spanyol honban ez a trendi!