Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Itt az ideje nekem is fejet hajtanom a teljesítménye előtt. Én is elleneztem az idehozatalát, de nagyon megérte elhozni őt.Barcaman14 írta:Tegnap este szerintem ő volt a csapat a legjobbja. Hihetetlen alázattal épült be a csapatba, és jócskán visszavett a vadállat stílusából is. Így tovább!
Busquets esetében nem hiszem, h következetességről, vagy aktuális formáról kéne beszélni. Pepnél ő az alapkezdő, ezektől függetlenül. Most is csak a kényszerhelyzet miatt játszhatott Mascherano. Úgy gondolom, maradni fog az alapfelállás.Zozzy 5 írta:a következetesség azt diktálja, hogy most busquets-nek illene szépen lecsüccsenni a padra, mert most anélkül, hogy "ki a jobb" vitába mennék bele, mascherano jobb formában van, megérdemelné, hogy kezdő legyen a kövi 1-2 meccsen.
Az öngólja miatt játszania kellene, amikor leesel a lóról, akkor is egyből vissza kell ülni.Zozzy 5 írta:a következetesség azt diktálja, hogy most busquets-nek illene szépen lecsüccsenni a padra, mert most anélkül, hogy "ki a jobb" vitába mennék bele, mascherano jobb formában van, megérdemelné, hogy kezdő legyen a kövi 1-2 meccsen.
ja tényleg, igaz. hát akkor így nem lesz vitaRewolution5 írta: Mascherano sérült , nemhiszem hogy tudna kezdeni a Sevilla ellen...
igen, ebben is van igazság, bár én azért raktam volna kezdőbe maschét, mert szemet szúróan jó, nem azért mert busquets gyenge. az öngólja pech volt ez nyilvánvaló, de ha emiatt leesett a lóról akkor tényleg nem hülyeség kezdetni hogy megnyugodjon. de így hogy masche sérült mind1.Lionel85 írta:Az öngólja miatt játszania kellene, amikor leesel a lóról, akkor is egyből vissza kell ülni.
Mascherano sérült , nemhiszem hogy tudna kezdeni a Sevilla ellen...Zozzy 5 írta:a következetesség azt diktálja, hogy most busquets-nek illene szépen lecsüccsenni a padra, mert most anélkül, hogy "ki a jobb" vitába mennék bele, mascherano jobb formában van, megérdemelné, hogy kezdő legyen a kövi 1-2 meccsen.
Én nyíltan vállalom, hogy kígyót-békát elhordtam rá, stílus amit a Poolban mutatott alá is támasztotta az igazam. VB szintén. DE, hogy ezt most a csapatszellemünk okozta vagy Pep tényleg ekkora tanár és megtanította sallang nélkül, de mégis keményen játszani, hát le a kalappal. Az utóbbi 2 meccsen nagyot játszott, minden tisztelet neki, nyilatkozatai több mint szimpatikusak, a 14es mez előző tulaját is egy fontos meccsen nyújtott teljesítménye miatt "kedveltem meg", Maskarát meg a 8x percben Bendtner elöli mentése oldozta fel magát nálam. De már előző meccsén is dícsértem, szal elég lesz márFernando írta:Remélem most már bizonyított a nagyhangú fórumereknek is akik kimondottan rühellték a leigazolását.(neveket direkt nem mondok, mindenki tudja)