Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért valamilyen dátumot kitűzni nem ártana, a végtelenségig nem lehet húzni a dolgokat.chonggy írta:Ha nincs határidő a szezonok befejezésére,én is benne lennék...
Azért lenne jó ha minél többen jönnének, mert valószínűleg néhányan az eredménytelen év, vagy hónapok után hagyná. Ha rajtam kívül valaki végig tolja, akkor én isVictor_Valdes írta:Dehogy nem lesz, a győzelemért bármit.sjay írta:Középszerű alapcsapat lenne, így hiába tölti vissza, ha úgy is gyengébb az ellenfelénél. De szerintem nem csinálna ilyet senki.Leomessi14 írta:Es mi van,ha valaki ujratoltogeti addig amig nyer?![]()
![]()
Szerintem én ezt most kihagyom skacok, de ha vagytok elegen és TÉNYLEG be is fejezitek, nem marad félbe a dolog, az első sikertelen szezon után (általában ez a vége a dolognak, nem jön össze az első é, aztán abbahagyja mindenki a dolgot...) akkor én is benne vagyok. Igaz, hogy december óta kb a gépen sincsa játék, de legalább kaptok egy kis esélyt.![]()
Dehogy nem lesz, a győzelemért bármit.sjay írta:Középszerű alapcsapat lenne, így hiába tölti vissza, ha úgy is gyengébb az ellenfelénél. De szerintem nem csinálna ilyet senki.Leomessi14 írta:Es mi van,ha valaki ujratoltogeti addig amig nyer?
Középszerű alapcsapat lenne, így hiába tölti vissza, ha úgy is gyengébb az ellenfelénél. De szerintem nem csinálna ilyet senki.Leomessi14 írta:Es mi van,ha valaki ujratoltogeti addig amig nyer?
Nekem is ugyan ez vanLionel85 írta:Ez tetszik. Sajnos nem megy a pc-men a print screen gomb, mivel nem magáról a játékról készít képet, hanem az asztalról.sjay írta:Az lenne a lényege, hogy kiválasztunk egy egységes csapatot, és azt kellene 2-3 évig managelni, és év végén minden statisztikáról képet kell készíteni, és megosztani a többiekkel. Aki többet fejlődött, és többet ért el a csapattal, az nyer.Ajánlottatok itt nekem már programot hozzá, de azzal sem ment. Akkor ez nekem asszem ugrott.
Ez tetszik. Sajnos nem megy a pc-men a print screen gomb, mivel nem magáról a játékról készít képet, hanem az asztalról.sjay írta:Az lenne a lényege, hogy kiválasztunk egy egységes csapatot, és azt kellene 2-3 évig managelni, és év végén minden statisztikáról képet kell készíteni, és megosztani a többiekkel. Aki többet fejlődött, és többet ért el a csapattal, az nyer.
Az lenne a lényege, hogy kiválasztunk egy egységes csapatot, és azt kellene 2-3 évig managelni, és év végén minden statisztikáról képet kell készíteni, és megosztani a többiekkel. Aki többet fejlődött, és többet ért el a csapattal, az nyer.Lionel85 írta:Erről pontos infót kérek, mert érdekelne a dolog. Milyen ez az offline bajnokság?sjay írta:A részletek akkor rajzolódnának ki, amikor meg lenne a pontos létszám. De kb ugyanolyan lenne, mint anno a Jarque emlék "kupa".
És munkanélküliként milyen volt a hírneved? Gondolom nem automatikus, mert akkor csak kiscsapatok keresnek meg.szajko írta:na,elkezdtem első olyan szezonom,ahol munkanélküli vagyok... a brescia és a belenenses szerződést akart kötni velem,de elutasítottam őket és november végén az osasuna tett ajánlatot és elfogadtam. 11 forduló után 1 győzelemmel 2 döntetlennel és 8 vereséggel az utolsó helyen állnak a 19. helyezett is 8 pontra van tőlemmegpróbálom kihúzni őket a shitból,majd a szezon végén írok összefoglalót... ez jóféle kihívásnak tűnik.
Erről pontos infót kérek, mert érdekelne a dolog. Milyen ez az offline bajnokság?sjay írta:A részletek akkor rajzolódnának ki, amikor meg lenne a pontos létszám. De kb ugyanolyan lenne, mint anno a Jarque emlék "kupa".
Én 1x voltam ebbe benne, akkor az Espanyollal indult mindenki, és 3 szezont kellett letolni. Benne vagyok én is, de akkor mit meg hogyan?sjay írta:Srácok, támadt egy ötletem: Kellene indítanunk egy offline bajnokságot. Ki lenne benne az ötletben?
én benne vagyok.sjay írta:Srácok, támadt egy ötletem: Kellene indítanunk egy offline bajnokságot. Ki lenne benne az ötletben?
Ott ahol a szabadrúgás és a szögletrúgóidat is megadhatod, van egy olyan fül h csk-ktheGenius írta:üdv!olyan kérdésem lenne hogy football manager 2011-ben lehet útólag csapatkapitányt beállítani?ha lehet én sehol sem találom szval help plz..köszi
Köszi!sjay írta:Idősebbet tudok egyet kettőtultrasur írta:Tud valaki 1-2 millió tehetséges ennyiért aránytalanul jó VK-t?
Zaragozával vagyok lehetőleg EU-s kéne de az se baj ha Dél-Amerkánó.
Ingyenesen el tudod vinni (frissítés nélkül): Maresca,Luccin
Kölcsön tudod venni: Ninis
És van egy Witsel nevű srác, őt is ajánlom.
Idősebbet tudok egyet kettőtultrasur írta:Tud valaki 1-2 millió tehetséges ennyiért aránytalanul jó VK-t?
Zaragozával vagyok lehetőleg EU-s kéne de az se baj ha Dél-Amerkánó.