Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
caceres nem rossz, ráadásul ő jobb oldalon is tudta volna tolni alves helyett...lehet h tecnikailag nem egy zseni, azért nem kellett pepnek.. franc se tudjaVaratrix írta:visca el barca írta:nagy kérdés, hogy az elmult évek fantadsztikus védő vásárlásai után vegyünk egy ujabb jatekost. abidal nem véletlenul tolta idén szinte csak középen...
uristen ha belegondolok h 49,5 millio eurot fizettunk ki 3 olyan jaekosért, akik összesen jaszottak kb 500 percet... tragédia...
Cáceres nem volt tragikusan [auto_cenzúra]. Henrique nem is nagyon játszott soha. Csiga volt a lehető legnagyobb tévedés.
visca el barca írta:nagy kérdés, hogy az elmult évek fantadsztikus védő vásárlásai után vegyünk egy ujabb jatekost. abidal nem véletlenul tolta idén szinte csak középen...
uristen ha belegondolok h 49,5 millio eurot fizettunk ki 3 olyan jaekosért, akik összesen jaszottak kb 500 percet... tragédia...
nagy kérdés, hogy az elmult évek fantadsztikus védő vásárlásai után vegyünk egy ujabb jatekost. abidal nem véletlenul tolta idén szinte csak középen...Varatrix írta:Szerintem mindenképp távozik, ami érthető is. Ugyanakkor Fontás mellé azért el kéne gondolkozni még egy megbízható védő beszerzésén.
Remélem, hogy Argentinába fog visszatérni.Lionel85 írta:Volt róla egy-két kósza szó, hogy hazatér az Independientébe. Esetleg pár éve lehet még ott, bár ott sem bánnak finoman egymással a játékosok, mégis olyan környezetbe térhet vissza, amiből erőt tud még meríteni. De tényleg látni már a pályafutása végét és sajnos ez közel van már.
értem hogy játszani akar,de hol? itt sem tud,mert 90 percet nem bír ki sérülés nélkül,hova menne? angliába? olaszországba? másodperceket töltene a pályán egy szezonban. szerintem lassan a visszavonulás gondolatával kellene foglalkoznia,mert ezt a sportot nem bírja a szervezete. ha játszik,akkor hibát hibára halmoz és még folyton meg is sérül. kár érte.MessiFan írta:Ez a 15.-ik mérkőzése ebben a szezonban. Előzőben 17 volt.
Aligha hiszem hogy a következő szezonra maradna..
Első szezonjában 42 mérkőzésen lépett pályára, ezután jött a sérülés..
Sajnálom, hogy így elrontotta a karrierjét ez a sérülés.
Azért remélem tudsz olvasni a saját soraidban. Nem a mi szintünk, de ha jó formába kerül, akkor jó, hogy marad? Pff...monyo69 írta:Ma nem volt baj Militoval, de azért valljuk meg, nem a mi szintünk. Korábban azt mondtam, el kellett volna engedni. A mai, egyébként átlagos teljesítménye után azt mondanám, jó, hogy itt maradt ennyi sérülés miatt. Erre megsérül. Be*arás.
nem, en azt szeretem volna, ha kicsit visszabb helyezkedik, szoval passzolni nem tudott volna a labdas, es akkor milito felkinalta volna neki, hogy vigye elore es menjen a kapu fele kiszoritott szogbol.Rewolution5 írta:szóval te azt akartad, hogy ne a labdas emberre fusson hanem az érkezőre?kristop írta: lefulelni egy olyan passzt, amit meg ugy is majdnem elert, hogy teljesen fogalmatlanul helyezkedett. akkor mennybe ment volna. ennel egyertelmubb szerintetek lehetett volna az, hogy befogja oda passzolni a tamado? erre o meg fut elore hogy felvegye a labdas embert, a passzsav nem erdekli. (nehogy lefusson szegeny kek tamado az alapvonalra, vagy kiszoritott szogbol kelljen lonie, nee, az nekunk nem jo)
mindegy mert akkor a labdas ember adott volna gólt-ha érted mire akarok célozni ...szerintem jól helyezkedett, de ez a gól kllett is a mecssnek,hogy felébredjenek a fiúk..
Mondom KICSIT. És ezt nem azért mondtam mert béna hanem mert furcsa. Tudom, hogy tavaly is így mozgott és akkor is érdekesnek találtam. Idétlen nem egyenlő az ügyetlennel.Sanama írta: Remélem ilyen sérülés után neked is ennyire idétlen lesz a mozgásod....
Tavaly is ugyanilyen volt a mozgása mikor a csapat egyik legjobbja volt tavasszal,szóval ezt nem értem miért kell felhozni.
Remélem ilyen sérülés után neked is ennyire idétlen lesz a mozgásod....MessiFan írta:Kezdem egyre jobban megérteni Pepet, hogy miért nem játszatja.
Kicsit idétlen a mozgása, nem a túl gyors, passzaival nincsenek gondok de feleslegesen szokott előre passzolni.
1-1 ellen nagyon jó mert szerelni az egyik legjobban tud.
Én csak a védőhiány miatt kezdetném, de nyáron megválnék tőle és a helyében meg eligazolnék.
Itt nincs jövője, se múltja a sérülés miatt.