Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a Bl döntőn kívüli TAVASZI teljesítménye Samunak se volt fantasztikus...épp ezért Villa is villanhat a Bl döntőbenIniesta_1986 írta:A betliző Samu két BL-döntőt nyert meg nekünk.gergo9 írta:Nah úgy gondolom hogy ez az első komoly feladata a nyáron Pepnek. Villa mellé venni még vkit.
Mert úgy néz ki hogy ez széria hiba. Mind Eto'o mind Zlatan mind Villa tavasza egészen szánalmas volt.
Nem véletlen ez sem. Három világklasszis csatár ekkorát betlizzen szinte 1000%g megegyezően.
Rossz a példa, nagyon rossz. Ne emlegessük barcelonai teljesítményét tekintve a két játékost egy lapon.
Hat valahol az olvastam, hogy a Villarealbol vesszuk meg G. Rossit!!! Nem tudom milyen lenne cserenek.gergo9 írta:Nah úgy gondolom hogy ez az első komoly feladata a nyáron Pepnek. Villa mellé venni még vkit.
Mert úgy néz ki hogy ez széria hiba. Mind Eto'o mind Zlatan mind Villa tavasza egészen szánalmas volt.
Nem véletlen ez sem. Három világklasszis csatár ekkorát betlizzen szinte 1000%g megegyezően.
A betliző Samu két BL-döntőt nyert meg nekünk.gergo9 írta:Nah úgy gondolom hogy ez az első komoly feladata a nyáron Pepnek. Villa mellé venni még vkit.
amikor leigazoltuk, mindenki azzal jött, hogy spanyol, ismeri Xaviékat, nem lesz gond a beilleszkedésével, stb. Most meg időt adjunk neki? 30 évesen? Mire föl?Enjoy írta:BL döntőben be fog köszönni!![]()
Nyáron kipiheni magát, s következő idényben láthatjuk majd az igazi D.Villa-t.
Imádom Ibrát, de Villa még mindig jobban teljesít, mint a svéd..
Nem kell ide más csatár, csak időt kell neki hagyni.
Egyetértünk, de ahogy már írtam két topikban is, nincs más középcsatár. Sajnos most ezt kell szeretni. Így lesz befejezve a szezon, szerintem ne várjunk már Villától semmit az idén.janesz25 írta:Igen valóban nem lövi be a 100 %-os helyzeteket, de nem csak ez a gond. Az az összjáték ami az év első harmadában meg volt, annak most nyoma sincs.
Ettől függetlenül sokkal inkább Barca játékos mint egy évvel ezelőtt az a k retén svéd égimeszelő...
Afellay merész lenne középcsatárként, bár nem lehetetlen. Számomra egy igazi szélső, jó lövőerővel, jó gyorsulással és jó cselezőkészséggel. Egyszer meg lehet nézni, de alapvetően rá építeni szerintem nem lehet.palesz77 írta:Lássuk be, Villa pocsék teljesítményt nyújt az utóbbi akárhány hónapban. Ennél még Bojan is jobb teljesítményt nyújtott, amikor mindenki el akarta adni. De Villát majdnem mindenki megvédi itt. Nem azt mondom, hogy adjuk el, félre ne értsetek, de lássuk be, hogy szörnyű teljesítményt nyújt, indokolatlanul kezdő már egy ideje, mert ennél Ibi is jobb teljesítményt tudna nyújtani. Csak őt meg a semmiért vettük Guardiola szerint úgy tűnik...
Egy igazi drukker kiáll a csapatáért és a játékosokért és nem fikázza őket ha nem megy neki,ez a 3hónapja tré volt ok.De amikor az őszi Classicon duplázott gondolom nem szidtad.Lehet a Bl döntőn lő egy mester 3ast de lehet nem lő góól csak gólpaszt ad szerintem azzal is beérnéd.Iniesta_1986 írta:Gondolom, akkoris így fogjátok védeni, ha a BL - döntőn kihagyja az ilyen ziccert, amivel esetleg nyerhettünk volna...
Nem velem kell összehasonlítani, én nem ezt csinálom naponta, jó sok milliós fizetésért. Egy világbajnok csatártól három hónap alatti 2 gól nulla, semmi, nihil, gyatra teljesítmény. Ilyen helyzetet elpuskázni pedig több, mint hiba. Bűn.
janesz25 írta:Igen valóban nem lövi be a 100 %-os helyzeteket, de nem csak ez a gond. Az az összjáték ami az év első harmadában meg volt, annak most nyoma sincs.
Ettől függetlenül sokkal inkább Barca játékos mint egy évvel ezelőtt az a k retén svéd égimeszelő...
Ez azért egy kicsit durva kritika.Nem tudom te ,hogy játszanál élőben vagy nagyanyádIniesta_1986 írta:DE - GE - NE - RÁLT...
Nincs enyhébb szó az utóbbi három hónapos teljesítményére. Ezt a helyzetet még nagymamám, járókerettel, összekötözött lábakkal is belőtte volna. Mehet, amerre lát. Ilyen játékosnak nincs helye az FC Barcelonában. Az üres kaput nem találja el, erre nincs magyarázat.
Szánalmas.
Nagyon büszke lehet a csapat középcsatára arra az egy-két góljára három, ismétlem 3!!! hónap alatt.Bob_Marley írta:Ez kicsit erős megfogalmazás!Iniesta_1986 írta:DE - GE - NE - RÁLT...
Nincs enyhébb szó az utóbbi három hónapos teljesítményére. Ezt a helyzetet még nagymamám, járókerettel, összekötözött lábakkal is belőtte volna. Mehet, amerre lát. Ilyen játékosnak nincs helye az FC Barcelonában. Az üres kaput nem találja el, erre nincs magyarázat.
Szánalmas.
Valószínűleg nagymamád akkor a járókeretével átemeli a kapus felett a labdát mint mondjuk Villa a Sporting ellen......
Ez kicsit erős megfogalmazás!Iniesta_1986 írta:DE - GE - NE - RÁLT...
Szánalmas.
Teljesen egyet értek,szerintem is jó volt Villa és idén remélem még rúg egy-két góltpalesz77 írta:Tegnap az első félidőben nagyon élt Villa. Volt egy nagy helyzete is, sajna Iker kiszedte, de most legalább nem a lába közé lőtte gyengén, mint az első Classicon a 4 közül, hanem megpróbálta tekerni szélre, egész jól... Ez már haladás nála jelenleg...De mezőnyben tényleg jó volt - főleg az első félidőben - Arbeloa ezt se tudta sokszor hogy merre van a labda. Remélem ezzel elkapja a fonalat, jól jönne egypár gól tőle a döntőben...