Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem hibáztatom. Eddig sem szűkölködött szerintem a javakban, de ezután Afrika leggazgadabb embere lehet akár.daffy írta:mert nem neked tesznek ajánlatot!
én nem hibáztatom eto'o-t. annyi pénz és kitudja még mi,ami motiválta. ha az interben sem klappolt minden,akkor a pénz hívószava még erősebb lehetett.
mert nem neked tesznek ajánlatot!Game90 írta: U.i.: amúgy kezd elegem lenni ezekből a milliárdosokból...
Pontosan.LG írta: Plusz gondolom segít a rászorulókon, mert eddig is bőkezű adakozó hírében állt.
Plusz gondolom segít a rászorulókon, mert eddig is bőkezű adakozó hírében állt.MessiFan írta:Dzsudzsi sem a szurkolók miatt ment ki. Nem sok ember utasította volna el ezt az ajánlatot. Gondolom x százalékát haza fogja majd küldeni.
Főleg,hogy róla van szó. Itt is fiziuemelést kért. Mondom ezt amellett, hogy tisztelem, de az ő pályafutásában már tényleg kevés dolog lehet motiváló,de azok között az egyik a pénzRobcsyy írta:mindent megnyert már, nem hiszem, hogy a kupák motiválnák. elmegy pénzt keresni Dagesztánba. erről szól az egész...Barcaman14 írta:Jó pár éve lehetett volna még, illetve még lehet is nyilván az Anzsiban, de ahogy a Citynél, úgy ott sem lesz tele egyik napról a másikra a vitrin kupákkal.
mindent megnyert már, nem hiszem, hogy a kupák motiválnák. elmegy pénzt keresni Dagesztánba. erről szól az egész...Barcaman14 írta:Jó pár éve lehetett volna még, illetve még lehet is nyilván az Anzsiban, de ahogy a Citynél, úgy ott sem lesz tele egyik napról a másikra a vitrin kupákkal.
Nincs már mit megnyernie az a baj.És azért a 20milla elég nagy motivációt jelenthet,ennyiért egy pályafutása vége felé közeledő játékos hülye lenne nem elfogadni.Ez az Anzsi meg ha ilyen ütemben igazol tovább minőségi játékosokat akkor egy éven belül stabil csapat lesz , akár még BLszinten is...LG írta:Viszont Etoonak azért az egyéni címek is fontosak. Legalábbis nagyon látszott rajta, h minden áron gólkirály + aranycipős akart lenni 2x is. Annyira akart, h el is görcsölte mind2x.ab1daL írta:Egyetértek, de ő hova nyerjen trófeákat? 3 BL, bajnokságok, kupák, szuperkupák, klub VB, minden.MessiFan írta:Hihetetlen hogy a pénz mennyire tudja befolyásolni az embereket. Én úgy gondolom, hogy bármelyik élcsapatba beférne, nyerhetne trófeákat, de nem...
Akkor inkább menjen a Citybe, legalább a Premier Leaguebe is kipróbálná magát.
Persze ott nagyobb eséllyel lenne gólkirály, de Aranylabdát vagy Aranycipőt nem igazán hozna össze.
Viszont Etoonak azért az egyéni címek is fontosak. Legalábbis nagyon látszott rajta, h minden áron gólkirály + aranycipős akart lenni 2x is. Annyira akart, h el is görcsölte mind2x.ab1daL írta:Egyetértek, de ő hova nyerjen trófeákat? 3 BL, bajnokságok, kupák, szuperkupák, klub VB, minden.MessiFan írta:Hihetetlen hogy a pénz mennyire tudja befolyásolni az embereket. Én úgy gondolom, hogy bármelyik élcsapatba beférne, nyerhetne trófeákat, de nem...
Akkor inkább menjen a Citybe, legalább a Premier Leaguebe is kipróbálná magát.
szeretem a költői túlzásokat, de ez azért még annak is durva...noname írta:
Etoo nagyon jó csatár volt,de nem egyszer béna volt. Ezt sokan hajlamosak idővel elfelejteni, mint ahogy azt is h Ronaldinho amellett h 2 évig húzta a csapatot maga után, utána 2 évig ő volt a sikerek hiányának legfőbb oka!
Mert kikerült centerből szélre ahová most Villa. És ez nagyon durván meglátszott a teljesítményén. Ott igazából nem sokkal alkotott maradandóbat mint most Villa tavasszal.LM10 írta: Csak emlékszem, hogy itt az eurobarcán is nem kevés kritika érte a gyengébb tavasza miatt(majdnem mint most Villanál) . A tavasz folyamán csak a Betis elleni duplájára emlékszem, meg a BL döntőre, ahol a vitte a csapatot.
Pedig még akár 2-3 jó éve is lehetne itt! Én biztos, hogy vissza hoznám, ha lehetne. Ismerik őt a társak és ő is jól ismeri őket és a játékrendszert. Ilyen gyorsan senki sem tudna beilleszkedni (csak Turé, hát ő sem lenne rosz). És akkor már csak egy védő kellene valami Thiago Silva féle (fiatal és jó). Persze sem Etoo, sem Turé nem szeret padozni, pedig akkor rotáció lenne (Fergi miért tud olyan jól rotálni?), igaz mind Turé, mind Etoo is tud több poszton játszani. Vszínű, hogy Pepsem erölteti, hogy visszakerüljenek, pedig sokkal erősebbek lennénk velük.d írta:Szerintem meg előre tekintsünk ne hátra, lehet rossz döntés volt az elküldése, de vége, lezártuk, a csapatnak meg új arcok kellenek, kár siránkozni. Ugyanez a világvége hangulat volt, amikor elment Ronaldinho, Rivaldo és a többi nagy ász. Az élet megy tovább és Eto'o nem fog visszajönni. Ha valahova majd legfeljebb Mallorcára.
Igen, kb. ennyi a lényeg. Kiváncsi leszek, mikor lesz újra olyan csatárunk mint ő. Még szerencse, h Messi akkora formában van, h Ibra és Villa gyengélkedése is belefért.FCB_gábor írta:a leghosszabb góltalansági periódusa 4 meccs volt nálunk, ráadásul azt a négy meccset is 2 hét alatt lenyomtuk
sokan szidták a tavaszi produkciója miatt, de fényévekkel jobban teljesített bármelyik csatárunknál az elmúlt 10-12évben
Ugye azt jelenti hogy: Népművészeti cserépedény Madrid, tiszteld a bajnokot?LM10 írta: http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI
Persze, gólokban tényleg nagyon jó volt a triplázás évében is. Csak emlékszem, hogy itt az eurobarcán is nem kevés kritika érte a gyengébb tavasza miatt(majdnem mint most Villanál) . A tavasz folyamán csak a Betis elleni duplájára emlékszem, meg a BL döntőre, ahol a vitte a csapatot. Lehet ezért is küldte el Guardiola, ám Ibrával jól benézte a dolgot, meg ez sem Villa éve volt..LG írta:???LM10 írta:Én is nagyon szerettem őt, hatalmas arcValamiért Pepnek nem kellett, már az érkezésekor elakarta paterolni, de még maradt 1 évet, nem is akármilyet. Azért már nem volt olyan, mint fénykorában, látszott rajta is, hogy nem olyan mint régen. Még jó pár sikeres évet kívánok Samunak az Interben!
Ez felejthetetlen![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI
Sztem meg az az 1 év volt talán élete szezonja. Na jó, 2005/2006-s szezonja is óriási volt, de a triplázás évében is igen nagyot játszott. És még mindig egy fantasztikus játékos. Az olasz bajnokság nagyon nem az ő stílusának való, de sztem dicséretes, h még így talán legjobbja az Internek. Napjaink legjobb csatára szvsz.