2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát az idei forrás nem hiszem, hogy valós. A tavaly úgy nagyjából úgy lehet, de idén szinte nem is játszott sose. Mindig Abidal, vagy Adriano játszott a helyén és rendkívül ritkán kapott szerepet. Megnézném hol játszott ő 41 meccset és 25-öt a bajnokságban. Mikor játszott, akkor is csak a meccsek végén csereként állt be. Az elmúlt 1-2 meccset leszámítva mikor láttad te utoljára játszani a bajnokságban?MessiFan írta:Forrás Wikipédia: 2009-2010: 25 bajnoki (össz 36), 2010-2011 25 bajnoki (össz 41)Barcaman1993 írta:Hát azért azt megnézném, hogy hol játszott annyit, mint tavaly. Az előző szezonban egész sokat játszott Abidal sérülése miatt, de a játszott meccsei idén sztem olyan 10-15 körül lehetnek maximum
Még mindig annak tartják és még mindig iszonyat fiatal lenne az első csapatba.Stalkyard írta:Apropó, Muniesa. Vele mi van? Régóta nem láttam a nagycsapat közelében, pedig egy-két éve hatalmas tehetségnek tartották.
Mivel ő is balhátvéd, így valószínűleg van némi alapja, legalább megkeresés szintjén, de szerintem jobban járunk Ángellel 4-ért, mint Santosszal 16-ért.Barcaman14 írta:Ezek szerint André Santos leigazolásának semmi alapja?!
Akkor jó. Csak mert ha balhátvéd lett volna, úgy felesleges lett volna José Ángel szerződtetése. Apropó, Muniesa. Vele mi van? Régóta nem láttam a nagycsapat közelében, pedig egy-két éve hatalmas tehetségnek tartották.d írta: Az Atleticben Fontás elsősorban középhátvédet, de olykor védekező középpályást játszik. Előfordult persze bal oldalon is, de én ott eddig leginkább Muniesát láttam.
Bartra szintén középen, illetve alkalmakkor jobb oldalt játszik, de ott Montoya az első számú játékos.
Szerintem alapvetően mindkét játékos középhátvédnek tekinthető elsődlegesen.
Az Atleticben Fontás elsősorban középhátvédet, de olykor védekező középpályást játszik. Előfordult persze bal oldalon is, de én ott eddig leginkább Muniesát láttam.Stalkyard írta:Egyébként érdekelne, hogy Fontásnak és Bartrának mi az eredeti posztja? Mert az utóbbi időben Fontás balhátvédet játszott, de én eddig úgy tudtam, hogy középső védő.
Eredetileg mindkettő középhátvéd, de Bartra tud jobb oldalon is játszani, Fontás pedig balon, és védekező kp-n.Stalkyard írta: Egyébként érdekelne, hogy Fontásnak és Bartrának mi az eredeti posztja? Mert az utóbbi időben Fontás balhátvédet játszott, de én eddig úgy tudtam, hogy középső védő.
Normálisnak normális, és tudja mit akar a csapatával. Az meg, hogy valaki(k) provokálja(ák) más tészta...ferninho írta:Preciado is elég normális sztem.
hát hogyne... tök rendes a pali.azért dobálta meg a Real buszát....nso írta:Preciado a blancókat szállító járműre egy üveget dobott, amely egy hölgyre pattant, és a szakember a nemi szervét fogdosva kiabált a madridiakkal, akik gyorsan bezárták a busz ajtaját, nehogy tettlegességig fajuljon az incidens.
Forrás Wikipédia: 2009-2010: 25 bajnoki (össz 36), 2010-2011 25 bajnoki (össz 41)Barcaman1993 írta:Hát azért azt megnézném, hogy hol játszott annyit, mint tavaly. Az előző szezonban egész sokat játszott Abidal sérülése miatt, de a játszott meccsei idén sztem olyan 10-15 körül lehetnek maximum
Preciado is elég normális sztem.
nso írta:Preciado a blancókat szállító járműre egy üveget dobott, amely egy hölgyre pattant, és a szakember a nemi szervét fogdosva kiabált a madridiakkal, akik gyorsan bezárták a busz ajtaját, nehogy tettlegességig fajuljon az incidens.
Hát azért azt megnézném, hogy hol játszott annyit, mint tavaly. Az előző szezonban egész sokat játszott Abidal sérülése miatt, de a játszott meccsei idén sztem olyan 10-15 körül lehetnek maximum. Hátra kéne jönnie ennek a csávónak, Fontást föl kéne hozni és talán Botía is visszajöhetne. Nekem nagy álmom kp-ra Nasri, de eddig még szóba se került, pedig jövőre lejár a szerződése. Egyébként sztem a kp-n megvagyunk még így is. Előre tényleg kéne Rossi és vhogy el kéne intézni, hogy Bojan év elején is jól játszon. Többet kéne rotálni jövőre. Idén elég ritka volt, ráadásul a vége felé a sérülések se kerültek el minket. Jeffrent szélnek ereszteném. Afellayról meg az a véleményem, hogy aranycserének tökéletes, de a kezdőben nem hiszem, hogy valaha is fogjuk látni.MessiFan írta:Maxwell ugyan annyit játszott idén mint tavaly. Nem értem igazából hogy mi a gond vele, de nem fogok sírni utána ha elmegy.
Én úgy gondolom, hogy nem kell igazolni a védelembe majd csak jövőre ha Pep nem fog felhozni fiatalt. Középpályára kell 1-2 ember DE NEM FABREGAS és a csatársorba is csak 1 ember. Szerény véleményem szerint
Tocy írta:Még1 kérdés. Mi a helyzet a hivatalosan Barca-tulajdonban levő, de kölcsönadott játékosainkkal? Pontosan kik is ők, hol vannak?
A Filipe Luiz ügynél a Depor túl sokat kért. Másrészt sztem Maxwell tavaly marha jó volt. Idén keveset játszott, amikor szükség lett volna rá, akkor meg lesérült egyből.Messi-Ini írta:Az igaz,de Adriano a legfiatalabb közülük,aki 26-27 éves!!!Nektek például max egy csere balhátvéd kellene,mert Marcelo szerintem egyre jobb,és fiatal is! Mi ott szurtuk el nagyon,amikor nem vettük meg Filipet,mert garasoskodutunk...jött helyette egy Maxwell,aki szerintem gyengébb nála,és 3-4 évvel öregebb is!Am Max távozni fog,ez 100%,és sztem Abidal tuti középhátvéd lesz,szal 2 balhtvédünk lesz!
jah hát gondoltam ők annyira alapok hogy felesleges ie leirnom őketTocy írta:Messi-Ini írta:Én személy szerint nagyon örülök annak hogy végre veszünk egy fiatal,tehetséges balbekket,aki hosszú évekre megoldhatja a problémáinkat!!!
Már évek óta nem volt egy olyan balhátvédünk,akivel hosszú távra tervezhettünk...Most majd lesz,és remélem hogy a srác tényleg nagy tehetség,és nem egy újjabb elk*rt igazolás!!!
Azért ha így megnézzük a keretet,nem is olyan rossz:
Valdes-(Pinto)-(Oier)
Alves-(Adriano)-Pique-(Fontas)-Puyol-(Abidal)-Abidal-(Jose Angel)
Busquets-(Masch)
Pedro-(Ibi)-Messi-(Bojan)-Villa-(Rossi?)
Egy középhátvéd szerintem is kellene,de én akkor lennék a legboldogabb,ha vennénk egy jobbhátvédet Alves mellé,és akkor Abidalra csak középen számítani,baloson meg ottlenne Adriano meg Jose Angel,aki jobban tolja,az játszik!
És Xavi-Iniesta nem kell?Busquets ( Masch ) után rögtön a csatárok jönnek?
Az igaz,de Adriano a legfiatalabb közülük,aki 26-27 éves!!!Nektek például max egy csere balhátvéd kellene,mert Marcelo szerintem egyre jobb,és fiatal is! Mi ott szurtuk el nagyon,amikor nem vettük meg Filipet,mert garasoskodutunk...jött helyette egy Maxwell,aki szerintem gyengébb nála,és 3-4 évvel öregebb is!Am Max távozni fog,ez 100%,és sztem Abidal tuti középhátvéd lesz,szal 2 balhtvédünk lesz!daffy írta:mért,mi a probléma? 3 balhátvéd van a csapatbanMessi-Ini írta:Én személy szerint nagyon örülök annak hogy végre veszünk egy fiatal,tehetséges balbekket,aki hosszú évekre megoldhatja a problémáinkat!!!