2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért azt gondold át, h vmiért mégis támadót akarunk igazolni, tehát Pep úgy látszik Pep sem bízik benne. Ezek után nincs miről beszélni.Fecooo írta:óvatosan fogalmazok, nem akarok senkit se megbántani...
Dani (Sanama), Palesz és még páran már leírták többször is a lényeget, de úgy tűnik nem akartok, vagy tudtok logikusan gondolkodni, szóval érvelhetünk akármivel, ti már eldöntöttétek, h Bojan nem Barca szint és kész... így a mi érveink lehetnének akármennyire megcáfolhatatlanok, akkor is ugyanaz lenne a válasz: Bojan nem Barca szint...
(én utáltam Mascheranot, de amikor okot adott rá, elismertem a tévedésem...)
megjegyzem mikor Pedro lőtte a gólokat még akkor is az volt az általános vélekedés, h max remek csereember lehet belőle, nem mondom meg, kik azok, akik Pedrot is lenézték, most éljenzik, miközben elfelejtették a régi véleményüket...
a lényeg: a "mi" részünkről azért felesleges bármiféle magyarázkodás, mert úgyis hülyének néz mindenki minket, a másik oldal meg csak ugyanazt szajkózza (), ahogy annak idején Messi imádó hősnőnk...
egyik oldalnak sem lesz igaza addig, míg Pep nem hoz végleges döntést vele kapcsolatban...
Igen, itt a pont. Én már többször leírtam ezt, és hozzá is tettem hogy ugyanez volt a véleményem Pedrito-ról és nagyot tévedtem. Ráadásul Bojan bizonyította már hogy tényleg tud focizni, még a Barcában is. (remélem érti mindenki mit akarok ezzel mondani)Fecooo írta:óvatosan fogalmazok, nem akarok senkit se megbántani...
megjegyzem mikor Pedro lőtte a gólokat még akkor is az volt az általános vélekedés, h max remek csereember lehet belőle, nem mondom meg, kik azok, akik Pedrot is lenézték, most éljenzik, miközben elfelejtették a régi véleményüket...
.
Egyetértek. pl amikor Ibra helyett játszott a 2009-2010-es szezon végén, nagy fomában volt, mivel kapott elegendő játéklehetőséget. Van benne tehetség, de ahhoz, hogy ezt megmutassa, sokkal többet kellene játszania, viszont elég nagy luxus lenne mellőzni a jól bevált támadóinkatsolyi írta:en nagyon nem szeretnem ha elmenne, de ha elmegy megertem, mert tenyleg nem kap sok teret. nem tudja kifejteni a kepessegeit. jo jatekos. tobb ter kene neki. sajnalnam ha elmenne... de megertem.
Egy az egyben összefoglaltad a véleményemet. A Pedrro-s résszel főleg. Nem túl sokan bíztak a tenerifeiben, mégis spanyol válogatott, világbajnok lett.Sanama írta:Pedro húsz évesen még a csapat közelében sem volt például. Aztán mikor játszott,akkor ő sem csinált semmi extrát,csak gólt lőtt. Ment is róla a vita akkoriban.
Bojan idén mikor játszott, akkor gólt nagyjából szerzett. Itt arra gondolok mikor mondjuk 35percnél többet kapott.
A játékában meg milyen gondok vannak? Ja,hogy olyanok,amelyek a meccshiány miatt lettek? Oké...
Pep-érában 2szer kapott bizonyítási lehetőséget:
1.- Ibra tavaly év végi vitája miatt, ennek az lett a következménye,hogy év végén a csapat egyik legjobbja lett Krikic.
2.-Idén sérülése előtt,mikor szintén remekül játszott már.
Ez csak számomra egyértelmű összefüggés? Ha nem játszik,akkor gyenge,de ha megkapja a lehetőséget,akkor bizony simán elfér a csapatban, főleg ha egy nulla Villa elfért 12meccsen keresztül.
Év elején azért megkapta a bizalmat, szuperkupában is kezdett, stb, semmit nem csinált, szinte onnantól 10en voltunk a pályán. pedig szinte minden meccsen játszott. és akkor még nem a leeresztett csapatról volt szó...Sanama írta:Pedro húsz évesen még a csapat közelében sem volt például. Aztán mikor játszott,akkor ő sem csinált semmi extrát,csak gólt lőtt. Ment is róla a vita akkoriban.
Bojan idén mikor játszott, akkor gólt nagyjából szerzett. Itt arra gondolok mikor mondjuk 35percnél többet kapott.
A játékában meg milyen gondok vannak? Ja,hogy olyanok,amelyek a meccshiány miatt lettek? Oké...
Pep-érában 2szer kapott bizonyítási lehetőséget:
1.- Ibra tavaly év végi vitája miatt, ennek az lett a következménye,hogy év végén a csapat egyik legjobbja lett Krikic.
2.-Idén sérülése előtt,mikor szintén remekül játszott már.
Ez csak számomra egyértelmű összefüggés? Ha nem játszik,akkor gyenge,de ha megkapja a lehetőséget,akkor bizony simán elfér a csapatban, főleg ha egy nulla Villa elfért 12meccsen keresztül.
Hát, maradjunk annyiban, ha Bojan összteljesítményét nézzük, akkor jóval több kimaradt ziccer jut eszembe, mint amennyit belőtt. A cselezés szintén a gyengéje, néha van úgy, h úgy botlik a labdában, h tovább tudjon menni, de általában nem nagyon tud senkit megverni 1 vs. 1-ben. Hogy a labdalevétel nem megy neki, arról ne is beszéljünk inkább.MessiFan írta:Deamúúúúúúúúúúúúúúgy
Rengeteg olyan meccse volt Villának amikor kint állt a vonalon és néha megkapta a labdát olyankor vagy hátrapasszolt, vagy megpróbálta magát becselezni a tizenhatosig és ez vagy sikerült vagy nem. Ilyen Bojan is tud szóval a kezdő lenne akkor szerintem semmivel nem lenne rosszabb mint David Villa.
Ő is be tudja lőni a ziccereket, cselezni is tud csak próbálkozni kell.
Egy dolog, h még fiatal. De vannak a játékában olyan alapvető problémák, amik nem az életkoron múlnak. Mondom, kiegészítő embernek elmegy, de nem hiszem, h nálunk ennél többet elérhet. Ami persze nem akkora baj, mert a jó kiegészítő emberek is nagyon fontosak a csapatban, csak mondjuk Bojan-nál ez azért szomorúbb, mert régebben úgy nézett ki sokkal több van benne.fanbarca írta:Amúgy ha nem zavar titeket, akkor Bojan még csak 20 éves. Augusztusban lesz 21. Mindenesetre ahogy mondtam, túl korai még eladni. Adni kell még neki lehetőséget. S ha nem megy neki a játék, jövőre mehet. Akkor is követni fogom pályafutását.