Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.06. 15:33:21

Fecooo írta:óvatosan fogalmazok, nem akarok senkit se megbántani...

Dani (Sanama), Palesz és még páran már leírták többször is a lényeget, de úgy tűnik nem akartok, vagy tudtok logikusan gondolkodni, szóval érvelhetünk akármivel, ti már eldöntöttétek, h Bojan nem Barca szint és kész... így a mi érveink lehetnének akármennyire megcáfolhatatlanok, akkor is ugyanaz lenne a válasz: Bojan nem Barca szint...

(én utáltam Mascheranot, de amikor okot adott rá, elismertem a tévedésem...)
megjegyzem mikor Pedro lőtte a gólokat még akkor is az volt az általános vélekedés, h max remek csereember lehet belőle, nem mondom meg, kik azok, akik Pedrot is lenézték, most éljenzik, miközben elfelejtették a régi véleményüket...

a lényeg: a "mi" részünkről azért felesleges bármiféle magyarázkodás, mert úgyis hülyének néz mindenki minket, a másik oldal meg csak ugyanazt szajkózza ( :P ), ahogy annak idején Messi imádó hősnőnk...
egyik oldalnak sem lesz igaza addig, míg Pep nem hoz végleges döntést vele kapcsolatban...
Azért azt gondold át, h vmiért mégis támadót akarunk igazolni, tehát Pep úgy látszik Pep sem bízik benne. Ezek után nincs miről beszélni. :roll:
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.06.06. 14:20:05

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tarat.html

Ha menne, Arsenalban szívesen látnám.
Csak nehogy belevonják Fabréba.
Remélem marad a kicsi.
més que un club
Chino
Llegenda del Barça

2011.06.04. 19:04:36

Fecooo írta:óvatosan fogalmazok, nem akarok senkit se megbántani...

megjegyzem mikor Pedro lőtte a gólokat még akkor is az volt az általános vélekedés, h max remek csereember lehet belőle, nem mondom meg, kik azok, akik Pedrot is lenézték, most éljenzik, miközben elfelejtették a régi véleményüket...

.
Igen, itt a pont. Én már többször leírtam ezt, és hozzá is tettem hogy ugyanez volt a véleményem Pedrito-ról és nagyot tévedtem. Ráadásul Bojan bizonyította már hogy tényleg tud focizni, még a Barcában is. (remélem érti mindenki mit akarok ezzel mondani)

Igen ott volt az Ibr-ás korszak, de hozzátenném az idei tavaszt is, amikor még nem volt sérült, nagyon jól játszott. Most megmutathatta volna, de megint az a fránya sérülés. Egy évet mindenképp adnék neki RENDSZERES JÁTÉKLEHETŐSÉGGEL. Ezzel csak az a baj, hogy Pep nagyon ragaszkodik a kezdőhöz, Rossi? idehozatalával pedig még kevesebbet játszana. De ha Pep elkezdene komolyabban tehermentesíteni és jobban rotálni mind a három cseretámadónak lenne ideje. Villaánál is az lehetett a baki (legalábbis részben), hogy elfáradt. Látszott rajta az enerváltság, mégse kellett küzdenie a kezdő tagságért. Ha tavasszal Bojant jobban favorizálta volna talán mindkettőjük teljesítményének jót tett volna. Ha tényleg nem számol vele Pep akkor inkább vigye a Betis, de kölcsönbe ne menjen. Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó játékos már most is, nem lehet 20 évesen csodát várni ennyi játéklehetőséggel. Ráadásul nagyon nagy szíve van a kicsinek.
Forca Barca!!!!
Daweed
Jugador del Barça

2011.06.03. 21:01:37

solyi írta:en nagyon nem szeretnem ha elmenne, de ha elmegy megertem, mert tenyleg nem kap sok teret. nem tudja kifejteni a kepessegeit. jo jatekos. tobb ter kene neki. sajnalnam ha elmenne... de megertem.
Egyetértek. pl amikor Ibra helyett játszott a 2009-2010-es szezon végén, nagy fomában volt, mivel kapott elegendő játéklehetőséget. Van benne tehetség, de ahhoz, hogy ezt megmutassa, sokkal többet kellene játszania, viszont elég nagy luxus lenne mellőzni a jól bevált támadóinkat :D
solyi
Barça C

2011.06.03. 20:45:53

en nagyon nem szeretnem ha elmenne, de ha elmegy megertem, mert tenyleg nem kap sok teret. nem tudja kifejteni a kepessegeit. jo jatekos. tobb ter kene neki. sajnalnam ha elmenne... de megertem.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.05.31. 11:27:43

Remélem most összerakját fejben és jövőre is kap elég lehetőséget, hogy bizonyítson.
Kép
Galen
Jugador del Barça

2011.05.31. 10:14:47

Azt nem hinném, hogy nincs Barca szintű tehetsége, ellenben azt gondolom, hogy valami nem stimmel nála.
Nem tudom, hogy fog-e ez változni, de mostmár kellene, bár szeretem, meg a tavalyi szezonban Ibra helyett is rúgta a gólokat, de azóta eltelt némi idő..

És Afellay helyett Bojan kapott több lehetőséget, ezzel nem értettem egyet, de megértem.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.31. 09:23:57

óvatosan fogalmazok, nem akarok senkit se megbántani...

Dani (Sanama), Palesz és még páran már leírták többször is a lényeget, de úgy tűnik nem akartok, vagy tudtok logikusan gondolkodni, szóval érvelhetünk akármivel, ti már eldöntöttétek, h Bojan nem Barca szint és kész... így a mi érveink lehetnének akármennyire megcáfolhatatlanok, akkor is ugyanaz lenne a válasz: Bojan nem Barca szint...

(én utáltam Mascheranot, de amikor okot adott rá, elismertem a tévedésem...)

a lényeg: a "mi" részünkről azért felesleges bármiféle magyarázkodás, mert úgyis hülyének néz mindenki minket, a másik oldal meg csak ugyanazt szajkózza ( :P ), ahogy annak idején Messi imádó hősnőnk...
egyik oldalnak sem lesz igaza addig, míg Pep nem hoz végleges döntést vele kapcsolatban...
d
Entrenador del Barça

2011.05.31. 09:23:36

Amúgy nekem van egy olyan érzésem is, hogy mintha Bojant elrontották volna fizikálisan. Mikor 17 évesen bemutatkozott az volt az ember benyomása, hogy gyors ez a kölyök, de kicsit túl könnyen elnyomják. Azóta talán pakoltak rá valami izmot, erre lassabb lett, de gyenge maradt. Elvették az egyik fegyverét, ehhez jön még, hogy technikailag és főként mentálisan nem tudott fejlődni.

Egy kölcsönszerződés talán valóban jó lenne és egy megfelelő ajánlaton elgondolkodnék, bár nem akarnám minden áron elzavarni sem, mert nem vett el senki elől játékperceket idén sem. Viszont neki meg szüksége van rá, játszania kell, ha ki akarjuk hozni belőle a potenciált, legyen bármennyi is az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.05.31. 09:24:02-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.31. 08:57:40

Mindenki a kölcsönadást írja. Na de...kölcsönadjuk egy kiscsapatnak, ahol rengeteg helye lesz a nagyok ellen, lő pár gólt, mondjuk kb 15öt egy bajnoki szezonban. És? Akkor visszahozzuk? Nálunk ugyanúgy mást kell játszani, ugyanúgy nem lenne fix kezdő...és kezdődne minden elölről. Fogalmam sincs mit kéne a kölyökkel csinálni, de én nagyon sajnálnám ha megválnánk tőle, mert nagyon bírom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.31. 08:33:02

Amúgy sztem nem kéne Pedrohoz hasonlítani. Pedro első szezonjában, amikor berobbant, azzal tűnt ki, h ha játékban akkor még nem is alkotott nagyot, de a kapu előtt nagyon higgadt volt, és kiváló arányban értékesítette a helyzeteit, fontos, döntő gólokat szerzett. Ahhoz képest pedig Bojan töketlen a kapu előtt, úgyhogy nincs miről beszélni. A kezdő támadóhármasunk nagyon erős, de azt nem engedhetjük már meg magunknak, h ne legyen minőségi pótlásuk. Most szerencsénk volt, h nem ment el ezen a szezon, és tavasszal gyengébb formában is be tudtuk húzni a meccseket, de sztem jövőre ne próbáljuk meg még1x, mert nem lesz ez mindig így. Kell egy csatár csere, mert szvsz Bojan hosszútávon semmiképpen nem jó megoldás.
Subinho
Director del Fútbol

2011.05.31. 08:30:21

Nekem egyszerűen ugyanaz a véleményem Bojanról, mint anno Saviolaról: kedves, rokonszenves, lövi a gólokat, ha lehetőséget kap, de nem illik a jelenlegi Barcába! Saviola úgy ment el annak idején, hogy az egyik leggólerősebb játékosunk volt, mégis mindenki fanyalgott. Ugyanez a helyzet Bojanal is. Tavaly amikor Ibra helyett megkapta a bizalmat, hozta a meccseket és ha állandó kezdő lenne, mint pl. Pedro, valószínű hozná is, de... a jelenlegi Barcában az ő posztja Messi helyén lenne. Láttuk, hogy tavaly ott ment neki, idén meg Villa, vagy Pedro helyett a szélen nem! Ennyi játékperc mellett meg soha nem fog formába lendülni!!! 1-2 év kölcsön és kiderül, visszajöhet-e, vagy az lesz a sorsa, mint pl. Giovanninak... azaz eltűnik...
Egyébként én nem Rossit hoznám ide, mert a széleken tökéletesen jó Afellay, középre meg egy igazi Messi pótló kéne, vagy egy Villa szerű játékos... nem pedig Rossi szerintem!! De majd meglátjuk... 2-3 ember úgyis jön/megy,mert Pep szerint meg kell újítani a csapatot és jó is ez így...
noname
Llegenda del Barça

2011.05.31. 07:31:11

Oleguer ereiben és Barca-vér csorgadozott. Bojan egyszerűen alkalmatlan nálunk a középcsatár posztra. Fizikailag gyenge a csapat, tehát a középcsatárunkon kell legyen némi izom és Villa nem dől el olyan könnyen. Bojan sose lesz ide jó! Nem érdekel, ha Aranylabdás lesz a Mittomén FC-ben, ha ide alkalmatlan. Kapott bőven lehetőséget. Afellay pl csereként nagyon is jól teljesített első félévében, egyértelműen jobb volt mint Bojan, miközben láthatóan még nem alkalmazkodott. Mascherano se játszott eleinte sokat, mégis jó volt és beverekedte magát a csapatba.
Van h egy játékosnak egyszerűen nem megy vhol. Reinának pl itt nem ment, a Poolban istenítik, mégse bánja ezt senki, hiszen egyszerűen itt nem volt jó. Pique az MU-ban nem volt nagy szám, itt meg a legjobb védő(igen, tudom h voltak rossz meccsei, de a fontos meccseken szinte mindig makulátlanul teljesített és ez a lényeg!).
Bojant el kell adni,amíg pénzt láthatunk belőle.
Neki sztem egy olayn csapatban menne, ahol csatárpáros van, a társ pedig erős. Egy ilyen szisztémában az erős társ tudna helyet csinálni Bojannak, így nem lenne probléma h lenyomják. Ha van helye, akkor kamatoztathatja a passzolását, sebességét, de a mi játékunk mellett hely az nincs. Az ellenfelek betömörülnek, mindig áll mindenkin valaki. Aki viszonylag erős és tud kis helyen cselezni, annak nem hátrány(Messi), de Bojannak igen.
A Fifa egy szégyen
adam19942
Barça C

2011.05.31. 06:23:37

Szerintem az lenne a legjóbb Bojannak ha az espanyolnak kölcsön tudnánk adni mert akko nem kéne sehova költöznie és meg maradna nekki a családi légköre .csak annyi-ba változna hogy ha espanyolba hajtanna az edzéseken akko alap játékos lehetne és ott kiderülne milyen sorsot szántak nekki és lehet hogy egy párév múlva ölehet a barca legjóbb csatárja ( mert csak ö az a játékos ki minden utánpótlás korosztályba gól király több gólt löt mint messi az u 17-es korosztályba ,és felnötbe meg nem kap bizalmat peddig sokkalta tehetségesebb mint pedro meg villa egyben !!!!
barca0417
Entrenador del Barça

2011.05.30. 22:16:49

Én szeretem Bojant, Barca vér van az ereiben. De, legjobban magát a Barcát szeretem, és a csapat érdeke, szerintem azt kívánja, hogy Rossi legyen inkább az akire még lehet számítani az MVP mellett. Mert láthatjuk kik azok akik képesek az alap 11 en kívül is olyan teljesítményre, hogy Pep bizalmat ad nekik akár élesben is. Gondolok itt Mascheranora, elsősorban, vagy a jó formában lévő Adrianora, esetleg Keitára. De mikor Villa csak szenvedett, nem ment be neki semmi, még akkor is inkább ő, mint Bojan volt a csapatban. Ennek nem sok értelme van, akkor minek cserecsatár, ha ilyen helyzetben sem kap bizalmat. Ezért kell Militonak is végleg, Bojannak pedig kölcsönbe távozni.
Hadd derüljön ki, mire képes Bojan,egy csapatban, mint fő gólfelelős.. Aztán vissza lehet térni, ha úgy van.
Kép
adam19942
Barça C

2011.05.30. 21:48:11

Bojant kölcsön kénne adni egy közép csapatnak a fejlödése érdekében,és egy 3 év múlva jobb lehet mint villa ,de ha barcába marad akko csak egy örök tehetség lessz mert a kispadon semmitse fog fejlödni!!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2011.05.24. 20:46:48

Sanama írta:Pedro húsz évesen még a csapat közelében sem volt például. Aztán mikor játszott,akkor ő sem csinált semmi extrát,csak gólt lőtt. Ment is róla a vita akkoriban.
Bojan idén mikor játszott, akkor gólt nagyjából szerzett. Itt arra gondolok mikor mondjuk 35percnél többet kapott.

A játékában meg milyen gondok vannak? Ja,hogy olyanok,amelyek a meccshiány miatt lettek? Oké...

Pep-érában 2szer kapott bizonyítási lehetőséget:
1.- Ibra tavaly év végi vitája miatt, ennek az lett a következménye,hogy év végén a csapat egyik legjobbja lett Krikic.
2.-Idén sérülése előtt,mikor szintén remekül játszott már.

Ez csak számomra egyértelmű összefüggés? Ha nem játszik,akkor gyenge,de ha megkapja a lehetőséget,akkor bizony simán elfér a csapatban, főleg ha egy nulla Villa elfért 12meccsen keresztül.
Egy az egyben összefoglaltad a véleményemet. A Pedrro-s résszel főleg. Nem túl sokan bíztak a tenerifeiben, mégis spanyol válogatott, világbajnok lett.
Akkor lehetne mérvadó az itt folyó vita, ha nem jött volna a sérülése, mert kezdett nagyon jól játszani, de tudjuk a "ha" az nem számít.
Egy évet még minimum kellene adni neki, meghozzá játéklehetőséggel, bár ha igaz a Rossis hír megpecsételődik a sorsa, vagy Affelay-jal fognak élet-halál harcot vívni. Mind a kettő mellőzését sajnálnám.
A kölcsön pedig a lehető legrosszabb megoldás. Akárhogy is játszana máshol, itt nem látnánk többet.
Forca Barca!!!!
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.24. 20:14:44

Sanama írta:Pedro húsz évesen még a csapat közelében sem volt például. Aztán mikor játszott,akkor ő sem csinált semmi extrát,csak gólt lőtt. Ment is róla a vita akkoriban.
Bojan idén mikor játszott, akkor gólt nagyjából szerzett. Itt arra gondolok mikor mondjuk 35percnél többet kapott.

A játékában meg milyen gondok vannak? Ja,hogy olyanok,amelyek a meccshiány miatt lettek? Oké...

1.- Ibra tavaly év végi vitája miatt, ennek az lett a következménye,hogy év végén a csapat egyik legjobbja lett Krikic.

Ez csak számomra egyértelmű összefüggés? Ha nem játszik,akkor gyenge,de ha megkapja a lehetőséget,akkor bizony simán elfér a csapatban, főleg ha egy nulla Villa elfért 12meccsen keresztül.
Év elején azért megkapta a bizalmat, szuperkupában is kezdett, stb, semmit nem csinált, szinte onnantól 10en voltunk a pályán. pedig szinte minden meccsen játszott. és akkor még nem a leeresztett csapatról volt szó...

Én is nagyon szeretném, ha maradna, és végre kiderülne igazából, hogy mit tud. Én szeretem, és mindig drukkolok neki, amikor játszik. De ha jön Rossi, az ő helyzete a reménytelen kategóriába csúszik...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.24. 20:09:54

Látok valamit a fiúban, de eddig nem úgy jött ki neki a lépés, hogy mindenkinek, főleg a szurkolóknak bebizonyítsa, helye van ebben a csapatban és megéri megtartani. Idő kell neki, de legfőképpen több játéklehetőség, azonban erre ebben a csapatban nem sok esélye van. Még ha beugróként csinálna pár jó meccset, akkor sem. Pepnek megvannak az emberei, akik ha borzasztó formában vannak, akkor is játszatja őket. Ráadásul még akkor is, amikor lehetőség lenne pihenteni őket. Márpedig olyan perememberek, mint Bojan, a bizalomtól olyan lökést kaphatnak, hogy akár csereként is tudnának jó meccseket játszani.

Bízni kell benne.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.24. 20:08:36

MessiFan írta:Deamúúúúúúúúúúúúúúgy
Rengeteg olyan meccse volt Villának amikor kint állt a vonalon és néha megkapta a labdát olyankor vagy hátrapasszolt, vagy megpróbálta magát becselezni a tizenhatosig és ez vagy sikerült vagy nem. Ilyen Bojan is tud szóval a kezdő lenne akkor szerintem semmivel nem lenne rosszabb mint David Villa.
Ő is be tudja lőni a ziccereket, cselezni is tud csak próbálkozni kell.
Hát, maradjunk annyiban, ha Bojan összteljesítményét nézzük, akkor jóval több kimaradt ziccer jut eszembe, mint amennyit belőtt. A cselezés szintén a gyengéje, néha van úgy, h úgy botlik a labdában, h tovább tudjon menni, de általában nem nagyon tud senkit megverni 1 vs. 1-ben. Hogy a labdalevétel nem megy neki, arról ne is beszéljünk inkább.
Villa jelenlegi szintjét persze tudja überelni, de azt nem nehéz.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.24. 19:57:12

Deamúúúúúúúúúúúúúúgy
Rengeteg olyan meccse volt Villának amikor kint állt a vonalon és néha megkapta a labdát olyankor vagy hátrapasszolt, vagy megpróbálta magát becselezni a tizenhatosig és ez vagy sikerült vagy nem. Ilyen Bojan is tud szóval a kezdő lenne akkor szerintem semmivel nem lenne rosszabb mint David Villa.
Ő is be tudja lőni a ziccereket, cselezni is tud csak próbálkozni kell.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.24. 19:34:37

Pedro húsz évesen még a csapat közelében sem volt például. Aztán mikor játszott,akkor ő sem csinált semmi extrát,csak gólt lőtt. Ment is róla a vita akkoriban.

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.24. 19:27:55

Nem nagyon olvasgattam, de mostanában úgy látom téma Bojan.
Szerintem nem fog elmenni és nem is fogják eladni ne kérdezzétek miért. Szerintem ő nagyon hálás azért hogy a Barcában lehet. Technikailag képzett, gyors, de sajnos nincs játékban ezért inkább csak kisebb csapatok ellen hatékony vagy még azok ellen sem.
Nem lehet ezt tovább ragozni. Valószínűleg maradni fog mert akár az is megtörténhet, hogy gondol egyet és bevállal néhány cselt és megindulást és gólt szerez.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.24. 19:16:42

fanbarca írta:Amúgy ha nem zavar titeket, akkor Bojan még csak 20 éves. Augusztusban lesz 21. Mindenesetre ahogy mondtam, túl korai még eladni. Adni kell még neki lehetőséget. S ha nem megy neki a játék, jövőre mehet. Akkor is követni fogom pályafutását.
Egy dolog, h még fiatal. De vannak a játékában olyan alapvető problémák, amik nem az életkoron múlnak. Mondom, kiegészítő embernek elmegy, de nem hiszem, h nálunk ennél többet elérhet. Ami persze nem akkora baj, mert a jó kiegészítő emberek is nagyon fontosak a csapatban, csak mondjuk Bojan-nál ez azért szomorúbb, mert régebben úgy nézett ki sokkal több van benne.
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.05.24. 18:47:51

Amúgy ha nem zavar titeket, akkor Bojan még csak 20 éves. Augusztusban lesz 21. Mindenesetre ahogy mondtam, túl korai még eladni. Adni kell még neki lehetőséget. S ha nem megy neki a játék, jövőre mehet. Akkor is követni fogom pályafutását.
més que un club
Lezárt