2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Inkább te mondd el nekem hogy miért lenne a Barca tette erkölcsösebb mint az hogy a Real igazságtalan avagy (igazságos) döntésben szeretné megtudni hogy mi az felsöbb ítélet?Bapszi írta:Ha már ilyen komolyan kialakult erkölcsi eszmerendszerrel rendelkezel akkor biztos vagyok benne,hogy képes vagy elmesélni nekem azt,hogy a barca Hol viselkedett a helyzethez nem megfelelően.Köszönöm előre is.Oda írhatod,hogy szerinted mi lett volna a helyes,mert szívesen elolvasnám.
Robinho_10 írta: Mellesleg az azt megelőző 3-4 fordulóban is rendre hibáztak az ellenfél javára a bírók.
Bocsásd meg nekünk,hogy volt pofánk felemelni a hangukat egy olyan gólért,amit a bíró hülyeségének köszönhettünk.Azon a meccsen ment el 1 pontunk,ami a végén még nagyon sokat érhet.Morminho írta:persze Messi sárgágját nem trörölték el![]()
na menjenek ám a .....igen, ti vagytok nevetségesek, mert nem mi tehetünk róla, h a bírok tiziket adtak meg nekünk. de ti folyamat fellebeztek mindenért, mert azt hiszitek, h ti vagytok európa királyai és nektek mindent szabad. hát bekaphatja az összes. Nekem az teccet a legjobban amikor a perec azt mondta, h: Igazunk van de becsületsek vagyunk (vagy vmi lyesmi). nah akkor fordultam le a székről a nevetéstől....és akkor még mi vagyunk a nevetségesek
igen, ti vagytok nevetségesek, mert nem mi tehetünk róla, h a bírok tiziket adtak meg nekünk. de ti folyamat fellebeztek mindenért, mert azt hiszitek, h ti vagytok európa királyai és nektek mindent szabad. hát bekaphatja az összes. Nekem az teccet a legjobban amikor a perec azt mondta, h: Igazunk van de becsületsek vagyunk (vagy vmi lyesmi). nah akkor fordultam le a székről a nevetéstől....és akkor még mi vagyunk a nevetségesek