2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A livescore.com-on is kiírják az eredményeket...Ronaldinho Gaúcho írta:Valaki nemtudja a cíet pontosan
ww.365goals.com vagy mi ahol kiírják az eredményeket..
nekem nem indul az 1ik sem..Enrique írta:Vááááááááááááá, sorry, az előbb pont a lényeg, a link maradt le: http://www.asiaplate.com/live.today.htm
Bocsesz..![]()
Megnyugodhatsz...Barca -Malaga leszbarcakiraly írta:Azé kérdeztem mert a tv újság 20.30-ra Bayern_Energie meccset ír
Már párszor lelett írva...De sport2 ,20.30barcakiraly írta:Melyik tv csatorna közvetíti?
De valami elérési hely amin a neten tudom nézniSzakacs írta:igen 20:30 kor kezdodikRonaldinho Gaúcho írta:Sziasztok
Lesz az esti meccshez valami stream?
volt már ilyen idén...igaz, fordítva is...valaciBarca1 írta:Üdv ! Micsoda csoda ,mi történt-hogy a Sport 2 adja élőben a Barca meccset ,és a Madrid meccse csak felvételről megy ????
Tényleg nem lehet következtetéseket levonni,de azért egy bíztató jel!A Real-ra ma nagyon kíváncsi leszek!Sacchi írta:tényleg szépen játszott a Barca a 2. félidőben, de azért egy osasuna elleni meccsből nem lehet nagyon következtetéseket levonni.. ne kövezzetek meg, de ti is ezt mondtátok, amikor legázoltuk a rosenborgot, vagy a bilbao vagy az atl. madrid ellen igyőzelem után. Messi jól tolta..
Remek!Kössz a választ!barcafan írta:a sport2 élöben