Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
az életben nem írtam ilyet, biztos volt aki igen....egyedül annak örülök, hogy a körülményekhez képest tartjuk magunkat...Petixy írta:Én legalább nem írok olyanokat pl. hogy megalázzuk simán a cselzit meg ilyesmi alaptalanul.Kit veretek meg idén eddig a 13 meccsen akit érdemes említeni?
Nem vok modi.Petixy írta:Ez a swine az egyik legvicceseb modi amott.A többiek elfogulatlanabbak és persze az írásokból ítélve okosabbak.
Ha kiállításoknál tartunk,nézd már meg melyik csapat ,mennyit szabálytalankodott idén.
Én más szemmel néznék szeretett Barcámra,ha itt is olyan vadállatok lennének!!!!!!
jahh, Ronaldinho, Eto'o és Xavi voltak a sérültek igaz, na mind1Enrique írta:Ja és sérülésekről jobb ha nem dumáltok..Tudjuk milyen [auto_cenzúra], mi mégis túltettük magunkat rajta.. (Bajnoki cím..)
![]()
A bírókra meg annyit mondok -> LFP.
ezt muszáj volt beidéznem!Vito írta:[quote=""...odaátról""]A barca semmivel nincs előrébb tölünk, max. egy-két feletébb érdekes bírói ítélettel és azzal, hogy nincsenek komoly sérültek...
Hát ha 13 éves, akkor a madridistán már tapasztalt vén remetének számítSaviola írta:Beszólt egy 13 éves,anyémnak meg nincs is szoknyája![]()
![]()
azt nem láttamOrdog írta:igen a real ellenire gondolok... aztem az 1. hozzászólásomból ez kiderült![]()
Ezzel a real elleni meccsre gondolsz? Mert ma otthon játszunkOrdog írta:Ha Frenki Guillyt teszi a kezdőbe, akkor meg is érdemeljük hogy kikapjunk!!!!!!!!!!! Hazai pályán még elfutkározik mert ott csak támadunk, de idegenben kéne vmi kreatívabb, veszélyesebb, jobb helyzetkihasználású és úgy egyébként is egy sokkal jobb játékos Guillynél, aki nem más mint Messi!!!!!
Frenki egyre jobban kezd hasonlítani Mancinire:))
én arra gondolok, hogy a cselzi ellen elkövetett taktikai fegyelmezetlenségeket nem szabad mégegyszer megengedni!Ordog írta:
Amúgy Vito, nem értem hogy milyen taktikáról beszélsz:) Sok meccset láttunk már és hát meg kell jegyeznem, hogy mi állandóan ugyanazzal a taktikával játszunk... Max idegenben egy icipicit visszábbállunk, de ez se nagyon jellemző...(lásd Cselszki ellen idegenben). Ezzel amúgy nincs semmi baj, mert így is mi vagyunk a legjobbak:))
.....
vmelyik nap láttam reklámbanBodi írta:Ezt honnan tudod???BlackPriest írta:hm érdekes, az el classicot máár megint a sport2-őn adják![]()
![]()
Már biztos???![]()