Ellenfeleink játékosai
2. se volt jobb...
Saviola nem állt be
Saviola nem állt be
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az első halfot láttam már az is nagyon [auto_cenzúra] volt, alig volt valami, meg Javi Navarrót is kiállították, úgyhogy a második halfot már nem volt kedvem megnézni! Saviola játszott??
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Llegenda del Barça
1-0ra nyert a sevilla, két emberüket kizavarták.
végigmatekolták a meccset, ahogy egy ottani derbin kell
a végén a rendőrök mentették ki a serra-ferrert.
egyébként nagyon [auto_cenzúra] meccs volt.
végigmatekolták a meccset, ahogy egy ottani derbin kell

egyébként nagyon [auto_cenzúra] meccs volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
nem hinném, h foglalkozna ezzel bárki is a továbbiakban.
a barcának egyszerűen nincs szüksége arra, h ilyen pitiáner módon szarozzon. megy anélkül is a bugi, kint a pályán.
a barcának egyszerűen nincs szüksége arra, h ilyen pitiáner módon szarozzon. megy anélkül is a bugi, kint a pályán.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha már a visszanézéseknél nem tudták eltörölni Messi sárgáját akkor RC nem kaphat semmit a tegnapiért? 

A Betist még az ág is húzza....
Oliveira - 4 hónap pihi.....
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=99120&
Oliveira - 4 hónap pihi.....
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=99120&

nem az, elnézést, de nagyon fontos lenne!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Elég szerintem 1 helyre írni, vagy ez automatikus?szűcs90 írta:Barcás hírszerkesztőket keresek a honlapomhoz: http://realvsbarca.atw.hu. Az elvárás nem nagy, a teendőket e-mailen a zizuking@freemail.hu címen vagy MSN-en a szucs14@hotmail.com. Bárki jelentkezhet, mihamarabb![]()

Lyon-Monaco 2-1
A Lyonban Fred duplázott....
Tényleg jó lehet ez a srác.....
Remélem majd a reál hálóját is beveszi párszor a BL-ben.
A Lyonban Fred duplázott....
Tényleg jó lehet ez a srác.....
Remélem majd a reál hálóját is beveszi párszor a BL-ben.

-
- Llegenda del Barça
tényleg nem kell félni a ruszkiktól. tegnap néztem az otthoni meccsünk öszzefoglalóját, a 2. félidőben át sem jöttek a félpályán. ha egy kicsit jobban figyelünk és nem a terrybe rúgtuk volna a lövéseink 95%át, akkor egy hatossal mennek haza a gyökerek. igaz, eggyel kevesebben voltak már. de a kinti meccsen sem lett volna probléma, ha nem haggyuk, h az elején átrohanjanak rajtunk. sztem ilyen hibákba többet nem fogunk esni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez igaz, de nálunk itt van Ronaldinho és Messi, a cselzit is kituno játékosok alkotják, de nekunk van 2 zsenink, akik bármilyen eros védelmet megbolondítanak 

- laci18
- Jugador d'estrella
Pedig szerintem ha idén is összekerülünk velük megint legyaláznak és pontosan azért mert nekik a csresor is hasonló kaliberű mint a kezdő ember nekünk meg még a védősorban is vannak problémák, ha meg vki lesérül a védők közül akkor meg kész káosz van. A chelsea meg olyat hoz be cserének aki nálunk a kezdőben is elférne.Maxi írta:Én nem tudom, de valahogy nem fázok annyira a ruszkiktól mint tavaly!nem tudom mért de így van!LG írta:Gyerekek én naon fázok a cselszkitolLampard fantasztikus játékos, no comment...de én nem is tole fázok annyira, hanem ROBBEN-tol, amikor o éppen nem sérult akkor golokat lo, meg védelmekt aláz, gyors mint 1 rakéta, nagy fogás volt a cselzinek. A védelmuk baromi eros, 1etlen gyengepontjuk a csatárposzt, de Cresot visszarendelték, o elég goleros, de ha nem m1 neki a kp.-ik is elég golerosek. Del Horno, WP, ESSIEN leigazolása meg csak hab a tortán.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Claudio Lopzzel mi lett nagyon eltűnt. 

Remélem idén is osszekerulunk, de ezuttal nem állítanak meg 

-
- Entrenador del Barça
Én nem tudom, de valahogy nem fázok annyira a ruszkiktól mint tavaly!nem tudom mért de így van!LG írta:Gyerekek én naon fázok a cselszkitolLampard fantasztikus játékos, no comment...de én nem is tole fázok annyira, hanem ROBBEN-tol, amikor o éppen nem sérult akkor golokat lo, meg védelmekt aláz, gyors mint 1 rakéta, nagy fogás volt a cselzinek. A védelmuk baromi eros, 1etlen gyengepontjuk a csatárposzt, de Cresot visszarendelték, o elég goleros, de ha nem m1 neki a kp.-ik is elég golerosek. Del Horno, WP, ESSIEN leigazolása meg csak hab a tortán.
Forca Barca
Gyerekek én naon fázok a cselszkitol
Lampard fantasztikus játékos, no comment...de én nem is tole fázok annyira, hanem ROBBEN-tol, amikor o éppen nem sérult akkor golokat lo, meg védelmekt aláz, gyors mint 1 rakéta, nagy fogás volt a cselzinek. A védelmuk baromi eros, 1etlen gyengepontjuk a csatárposzt, de Cresot visszarendelték, o elég goleros, de ha nem m1 neki a kp.-ik is elég golerosek. Del Horno, WP, ESSIEN leigazolása meg csak hab a tortán. 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sérülésnek nem szokás örülni, de most remélem, h Valdes, ha akap lehetőséget, élni fog vele. Én drukkolo neki! És annak is, h a meccs után Casillas minél hamarabb fölépüjön.Boixos írta:gyökér mind a kettőnek a csapata, de ezt a két gyereket nagyon sajnálom. remélem, minél hamarabb felépülnek.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szegény Buffon, nagyon [auto_cenzúra] időszakban sérül le mindig. A kétezres eb előtt, meg most, amikor a szezon elkezdődik...
Nem lennék a helyében. 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Llegenda del Barça
nemcsak casillas, hanem a buffon is lesérült a hétvégén. ő komolyabban.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... illas.html
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... illas.html
PUYOL-XAVI-INIESTA