Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ohh...Rinku írta:De aranyos!Köszönöm szépen a segítságet!
De aranyos!Bogyó írta:Most már nyugodtan fekszem le, hogy te is megtaláltad a kis piszkokat.
Erika?????S.Agüero írta:én 1 delfint sem láttam, de az Erika által bemásolt kép után látom őket.
Most már nyugodtan fekszem le, hogy te is megtaláltad a kis piszkokat.Rinku írta:Ja, hát így már más, én egész alakos delfint kerestem, nem ilyen kis piszkot, mint amekkorák ezek!Keresem itt nagyban a lábaktól a kezekig, hogy hol van a delfin, de hát sehol! :DD Így már azért más!
![]()
Ja, hát így már más, én egész alakos delfint kerestem, nem ilyen kis piszkot, mint amekkorák ezek!Bogyó írta:Na hát akkor kedves Mocskos Fantázia Úr, azt ne tessék mondani, hogy most sem lát egyetlen egy delfint se.![]()
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... 5lp0xu.jpg
Szerk.: a kérdőjelesek számomra vitatottak.
a nő, meg a ferfi feje felett is van pl ketto, sotet szinnel.. nem nehez kiszurni oketRinku írta:Egyet sem...Egyszerűen nem látom...
Bár amúgy annyira nem izgat, a LÉNYEGET látom!
7-ig sikerült eljutnom...hajtottam rendesen, h a teszt a valóságot tükrözzeL.Messi 10 írta:
És a fenti kettő között a picike? Akkor most 10 delfin van, vagy mi?L.Messi 10 írta:
Huhuhh, Rinku, egyet sem???Rinku írta:Biztosan velem van a baj, én még mindig nem látok semmit...
Biztosan velem van a baj, én még mindig nem látok semmit...L.Messi 10 írta:...
2MessiFan írta:
Kutatások kimutatták, hogy a gyerekek nem képesek erotikus jeleneteket felismerni.
Ők a képen 9 delfint látnak.
Ezzel szemben egy "felnőtt" agy már kellően romlott. Nekik gondot okoz a delfineket első pillantásra felismerni. Ha nem látod meg a delfineket hat másodpercen belül, akkor beteges szexfüggő vagy (ami persze egyáltalán nem baj)!
Nos? Hány delfint fedeztetek fel egyből?
0MessiFan írta:
Kutatások kimutatták, hogy a gyerekek nem képesek erotikus jeleneteket felismerni.
Ők a képen 9 delfint látnak.
Ezzel szemben egy "felnőtt" agy már kellően romlott. Nekik gondot okoz a delfineket első pillantásra felismerni. Ha nem látod meg a delfineket hat másodpercen belül, akkor beteges szexfüggő vagy (ami persze egyáltalán nem baj)!
Nos? Hány delfint fedeztetek fel egyből?