2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ebben kételkednék.Mental_Theo írta:a Nou Campban a legtöbb csapat védekezésre áll be,a Bernabeuban aligha lehet erre számitani majd!
hát megomdom őszíntén én nem vagyok hasraesve ettől a ramostól... 2 meccsen kiállították, öngólt is rúgott.hát... nem tom, a madridi védelem így is úgy is gyenge, egy Messi-Eto'o-Ronaldinho hármas őrületbe fogja őket kergetni.Mr. Master írta:Azért a ramos gyeek nem olyan rossz...Saint Germain írta: a madridé meg hááát....
Azért a ramos gyeek nem olyan rossz...Saint Germain írta: a madridé meg hááát....
Jaj srácok, ne már. Mint azt mondtam én magam is osztom azt, hogy ez mindig nagyobb meccs, mint bármi más, DE! Ne mondjátok már azt, hogy a Real jelenleg egészséges játékosai (az egyébként cserepadosakra gondolok...) ugyan azt a teljesítményt nyújtják majd, mint egy Ronaldo, Baptista, vagy Zidane nyújtana 100%-osan... Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan?!...Mental_Theo írta:Az El Classicon nem számit a forma,ott mindenki ember felettit teljesit a hazai csapatokból.
egész biztos igy tesz a Madrid is.
tavaly egyszer játszottak jól: Ellenünk
Hello!Silvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
![]()
![]()
![]()
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...
Na igen ez jó hír és ráadásul adja a sport 1Fernando írta:19-e az Szombati nap![]()
Naptár![]()
![]()