Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2005.11.04. 15:21:38

Richi írta:a focivilag.hu-n olvastam hogy a barcát hírbe hozták lukas podolskyval ebből vajon mi igaz? :roll:
Semmi 8) :P
Richi
Jugador d'estrella

2005.11.04. 14:47:42

a focivilag.hu-n olvastam hogy a barcát hírbe hozták lukas podolskyval ebből vajon mi igaz? :roll:
Petixy
Jugador d'estrella

2005.11.04. 13:55:12

H nem állnak be bekkelni,ahogy a Bayern ellen szoktak,nekik lesz rossz!!!!Várom hogy vége legyen a meccsnek,mert akkor csak visszább vesznek a szomszédok,vagy a jogos tizinket fogják bírózni,mert ugye Messi csinál egyet! :lol:
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.11.04. 13:54:48

Mental_Theo írta:a Nou Campban a legtöbb csapat védekezésre áll be,a Bernabeuban aligha lehet erre számitani majd!
Azért ebben kételkednék.
Hogy melyik csapat játsza a kreatívabb játékot, az nálam nem kérdés (persze a madridisták egy része biztos másképp gondolja :o ).
És nem egyszer láttam már a Madridot eredményfocival nyerni az idényben. A Depor ellen is ezzel próbálkoztak, de nem jött be. A Betis ellen bejött. Nem lepődnék meg, ha Luxemburgo kontrajátékra alapozna, mert úgy nagyobb esélyük van megverni a Barçát, mintha nekik rontanának. De remélem tévedek, és nyílt meccs lesz :arrow: ez esetben szerintem nekünk áll a zászló.
Előre a TITOlusokért!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.11.04. 13:06:57

Barcelona otthon nyert 3:0,2:0,5:0,5:0
idegenben nem tudunk ekkora pressziót véghez vinni,mint otthon,mert a Nou Campban a legtöbb csapat védekezésre áll be,a Bernabeuban aligha lehet erre számitani majd!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.04. 12:17:28

egyébként nem lepődnék meg ha sem Giuly sem pedig Messi nem jáccana. nem lepődnék meg ha Henke jáccana a jobb oldalon...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.04. 12:09:34

Mr. Master írta:
Saint Germain írta: a madridé meg hááát....
Azért a ramos gyeek nem olyan rossz... :(
hát megomdom őszíntén én nem vagyok hasraesve ettől a ramostól... 2 meccsen kiállították, öngólt is rúgott.hát... nem tom, a madridi védelem így is úgy is gyenge, egy Messi-Eto'o-Ronaldinho hármas őrületbe fogja őket kergetni.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Drigo
Eurobarca Staff

2005.11.04. 12:04:10

Mr. Master írta:Azért a ramos gyeek nem olyan rossz... :(
Hááááát mihez képest a többihez képest naon is jó :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2005.11.04. 12:01:30

Látom azért "vendég barátaink" is szavaznak rendesen legalábbis erről árulkodik az a 7 szavazat ott a legalsó sorban
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.11.04. 11:59:50

Saint Germain írta: a madridé meg hááát....
Azért a ramos gyeek nem olyan rossz... :(
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Bodi
Director del Fútbol

2005.11.04. 11:49:56

Azért azt nem lehet kijelenteni,hogy kezd összeállni,mert az elmúlt meccseken egyátalán nem volt próbára téve!
Előtte meg jól kitömtek minket!
Majd akkor beszélhetünk jó védelemről,ha a nagycsapatok elleni meccseket is kihúzzuk!
Én bízok a győzelemben!
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.11.04. 11:24:26

Én csak abban vagyok biztos, hogy sok gól lesz, de hogy milyen megosztásban az kérdés. Én a BARCA-t tartom esélyesebbnek a mostani forma alapján, meg a viszonylag erősebb ellenfelek ellen elért erdmény miatt (Valencia, Depor). Gondolom mindkét oldalon a támadójátékkal foglalkoznak a legtöbbet, de azt kell mondjam, hogy a védkezésen is múlhatnak dolgok. A mi védősorunk kezd összeállni, a madridé meg hááát....
gyiko
Jugador del Barça

2005.11.04. 10:59:44

Azért ez nem ilyen egyértelmű, mégha most valóban jobban megy a Barcanak, de tekintsetek vissza a 3fordulóval ezelőtti állásra és játékra, döntetlen a Valenciaval, Deporral nem is akárhogy! Szóval a védelmünket azért egy Robinho, Raul, Beckham támadóalakzat megkavarhatja és ugye akkor itt nem szólunk a sérültekről (akiknek én is mielőbbi visszatérést kívánok) mert Ronaldoban bármikor benne lehet egy-két fantasztikus csel után elért találat. Jobb formában vagyunk, sokkal szebb focit játszunk, még akkor is ha ez nem párosul eredményességgel, de ezért éppen az ilyen nagy csapatok ellen lehet probléma, a helyzetkihasználás és lássuk be, hogy a Malaga, Sociedad (még ha többet is vártam tőlük) és a Pana nem voltak megerőltető mérkőzések és azért a Madridhoz sem foghatóak. Előtte pl. az Osasuna ellen a 3-0 ellenére is rendesen megszenvedtünk és bár a Madrid nem áll be védekezni, de idén éppen ettől kell "óvni" a csapatunkat, mert nem tudjuk mi történik, ha Ronaldo, Raul v. Sevcsenko, Vieri esetleg Drogba, Robben, Crespo támadja a hátsó alakzatunkat :-(
Ezért én kiegyeznék a döntetlennel is, különösen ha behúzzuk a Getafe-t és esetleg a Zaragoza produkál valamit a Bernabeuban - bár ebben nem igazán hiszek - szóval az El Clássico után 1 pontos Barca előnnyel bőven elégedett lennék, ha pedig ennél több sikerülne, akkor az kifejezetten boldogsággal töltene el. :-)))
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.04. 10:44:01

Én csak 1 dologtól tartok de nagyon... attól, hogy nehogy az legyen mint tavaly. Mégpedig az, hogy Guilly a jobb szélen rendre elbssza a labdákat befejezésben és helyzetkialakításban egyaránt...

Tavaly is rúghatott volna nekik a Guilly vagy 3-at(az első félidőben), de nem tette. Nagy ellenfelek ellen sajna Guilly nem sokat ér. MESSIT A HELYÉRE!!!!!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.11.04. 10:35:16

2. éve vagyok úgy, hogy semmilyen eredménnyel nem lennék elégedett, csak a győzelemmel.
A madrid gyenge, csomó sérültjük van és láthattuk, hogy komoly csapat ellen semmit sem érnek..
Ezzel szemben nálunk szárnyal a csapat, a támadó trio ellenállhatatlan, a védősor is kezd összeállni, ráadásul sokkal jobb edzőnk van. Rijkaard eredményeket hoz, nem úgy mint egyesek, akik csak hajtogatják hogy bajnokok lesznek, miközben mindenkitől kikapnak.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.04. 10:17:12

Mental_Theo írta:Az El Classicon nem számit a forma,ott mindenki ember felettit teljesit a hazai csapatokból.
egész biztos igy tesz a Madrid is.
tavaly egyszer játszottak jól: Ellenünk
Jaj srácok, ne már. Mint azt mondtam én magam is osztom azt, hogy ez mindig nagyobb meccs, mint bármi más, DE! Ne mondjátok már azt, hogy a Real jelenleg egészséges játékosai (az egyébként cserepadosakra gondolok...) ugyan azt a teljesítményt nyújtják majd, mint egy Ronaldo, Baptista, vagy Zidane nyújtana 100%-osan... Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan?!...
"Més Cuen un Club"
Bodi
Director del Fútbol

2005.11.04. 10:16:19

Én is Barca győzelmet várok,de nem simát,szerintem egy nagyon izgalmas és szoros meccs lesz,Barca győzelemmel a végén!
Jah és az szinte biztos,hogy sok gól lesz!
Persze ez attól is függ,hogy Messi vagy Giuly kezd, mert ha az argentín,akkor eléggé megszórjuk őket! :twisted:
Nem mintha sókat számítana,de ha jól tudom,azokon a meccseken,ahol a Messi-Ronaldinho-Eto'o trio kezdett,elég fölényesen nyertünk....
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.11.04. 10:12:12

Az El Classicon nem számit a forma,ott mindenki ember felettit teljesit a hazai csapatokból.
egész biztos igy tesz a Madrid is.
tavaly egyszer játszottak jól: Ellenünk
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.04. 09:53:30

Köszönöm a válaszokat, minden szempontból érdekesek, és hogy a kérdés feltevője, azaz ÉN IS válaszoljak: Nos én számítottam rá, hogy mindenki jön majd ezzel a: "Ez nem csak egy meccs, hanem ez A MECCS" mondtattal, ami persze jogos is, én ettől függetlenül azt mondom tudatom 100%-os birtokában, hogy SIMA BARCA GYŐZELEM LESZ!!! Bernabeu id, Real Madrid oda.....

Hogy miért? Barca: mindenki a fedélzeten, óriási forma, eltökélt, eredményorientált játékosok....
Real: meghatározó sérültek, ha vissza is térnek kizárt a 100%-os forma! Elcsigázott, hullámzó teljesítmény, görcsös, néhol már csúnya játék.... :roll:
"Més Cuen un Club"
real_funghi

2005.11.04. 09:11:39

Silvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat :wink: - a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL :?: :?: :?:

Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...
Hello!
Nos, akkor válaszolok, ha már ilyen szépen megkértél :D Először is kezdeném azzal, hogy az El Classico az nem egy szokványos mérkőzés, hanem A MÉRKŐZÉS. Ezzel eddig nem mondtam újat. De eme remek tény miatt nem lehet előre lefutottnak tekinteni soha egyetlen el classico-t sem. Akárhanyadik helyen állnak a csapatok, akármilyen formát mutattak előtte. Elég csak megnézni, hogy az eddigi el classico-kon szinte mindenfajta eredmény előfordult már. Most lehetne példákat sorolni, de ettől most eltekintenék, mert úgyis olyan hosszú már ez a hozzászólás, hogy úgysem olvassa el senki. :D (de ha valaki igényli, akkor felsorolhatok pár érdekes eredmént :D ) Bár elég megnézni a tavalyi meccseket. Ugyebár a mi szemszögünkből: egy 6-1-es Albacete elleni győzelem után várhattuk volna, hogy pontot hozhatunk el a Nou Campból, de igencsak beleszaladtunk a késbe... Vagy a tavaszi visszavágó, ahol már akkora előnnyel jött a Barça, hogy igazán nem lehetett ok a nyugtalanságra, ahhoz képest elég idegesen és pontatlanul játszottak, mi meg megérdemelten nyertünk 4-2-re.

Én egyetlen dolgot tudnék mondani, ami ilyenkor az egyik csapat javára billentheti a mérleget, mégpedig a hazai pálya. Ha most fordított felállás lenne, akkor azt mondanám, hogy 1 pontot el kell hoznunk és az már igen jó. Így viszont azt mondom, hogy nekünk kell megnyerni a meccset. Tehát az egyik kérdésre a válasz (ki mit vár, és miért): Real Madrid győzelmet várok. Fent írtam, hogy miért.

Viszont van ott egy másik kérdés is rejtve, hogy mit gondolunk a mérkőzés kimeneteléről: sok a sérültünk, és nem Gabrik és Mották hiányoznak (természetesen maximálisan tisztelem mindkét játékos tudását, de korántsem olyan meghatározók nálatok, mint nálunk Ronaldo, vagy Julio Baptista, vagy ideírhatnám Zidanet is, aki ilyen meccseken többnyire nem nyújt csalódást.) Némileg talán függ majd a meccs attól, hogy ezek a játékosok vissza tudnak-e térni addig, remélem igen. A futballszerető közönség biztosan jól jár, különösen mi :D (én is örülök, hogyha pl. Ronaldinho játszik, mégha ősidők óta Real-drukker vagyok is...)

Egy biztos: az élvezetes mérkőzés garantált, sok gólos meccset várok szoros eredménnyel és természetesen Real Madrid győzelemmel. Mondjuk olyat, mint a tvaszi klasszikus. :D

Na minden yót!
mademan
Capitá del Barça

2005.11.03. 23:48:47

remélem rejkárd ezt a kezdőt küldi be:

Valdes
Oleger :twisted: , Puyol, Márkez, silvinho
Xavi (védekező középpályás)
Iniest(vagy deco ha felépül), Van Bommel
Ronaldinho, Eto'o, MESSI :!:

Azt hiszem ez lenne a legerősebb BARCA, bár nem én vagyok az edző...............
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
mademan
Capitá del Barça

2005.11.03. 23:30:34

mindegy melyik nap lesz a meccs, ha így játszunk nyerünk és kész!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
BlackPriest
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.11.03. 23:06:29

Fernando írta:19-e az Szombati nap 8)
Naptár :P :D :lol:
Na igen ez jó hír és ráadásul adja a sport 1 :twisted:
Hala Madrid!
Bodi