Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Basszus tényleg 21:30-tól lesz !!!Norbinho írta:Mivel Bercy távozott köreinkből, csak annyit, hogy:Bercy írta:2005.November 08. KEDD / Csepeli foci 20:30-tól:
1. Gnorbert
2. Silvanus
3. Zsolti
4. Gábor
5. Gábor 2
6.
7. Bercy
Nem akarom ismételni magamat!
2005.November 08. KEDD / Csepeli foci !!21:30-tól!!:
Mivel Bercy távozott köreinkből, csak annyit, hogy:Bercy írta:2005.November 08. KEDD / Csepeli foci 20:30-tól:
1. Gnorbert
2. Silvanus
3. Zsolti
4. Gábor
5. Gábor 2
6.
7. Bercy
Nem akarom ismételni magamat!
Gondolom..........Silvanus írta:Jaj bocsánat véletlen elírás volt...Bercy írta:-18 ???
Még jó, hogy nem villamosnak születtél...jaxy írta:Jaxy nem sértődik +, mert nincsen min!
Tudom, hogy 2 gól az enyém volt (kb). De a Zoli is
kapott potyát, sőtt nyerni is csak 1x nyertünk amikor ő
védett.
Ez egy kényszer helyzet volt, de szerintem azért nem
volt olyan [auto_cenzúra], kihoztuk belöle a maximumot. Az
életben pedig nincsen ha (ha áramszedőm
lenne akkor villamos lennék). Tények vannak ami
megtörtént azon már nem lehet változtatni!
Gratula a csapatnak!
Üdv mindenkinek! JAKXY CSEPEL
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", hogy mindig tiéd legyen az utolsó szó???Norbinho írta:Bercy, "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" bemásolnod a hsz-t a hozzzászólásodhoz?!![]()
Nyugi, csak viccelődünk.... az volt a cél, hogy elhúzz végre!mucs1 írta:Basszus, hova ragozzátok még????????![]()
Nincs itt semmi vita, ez csak egy baráti foci lesz, amin sajnos nem tudok részt venni, talán majd legközelebb. Egyszer meg majd megszervezzük,hogy a Roma ellen is játszunk, mint ahogy már játszottunk az Inter, illetve a Juventus ellen!!!!Már nincs időm tovább olvasgatni a fórumot, szólok 1-2 embernek, hogy jöjjenek el szombaton a focira!
Mucs1: Sajna hétvégére nem tudunk ilyen focikat szervezni, ugyanis ha visszaolvasol akkor látod, hogy 7 emberre van szükség és nem 15-re!Norbinho írta:Látod Bercy, erről beszéltem!!mucs1 írta:
2. Teljesen igaz,hogy nem mutatunk meg minden lapot a Romásoknak, az adu-ász a talonban marad, én ugyanis hétköznap lévén nem tudok menni, ugy kb. 200 km-re leszek Pesttől. Legközelebb szervezhetnétek hétvégére az ilyen baráti focikat!![]()
![]()
![]()
![]()
nem kellett volna megemlíteni a Roma nevet. Nagyon jól tudod, hogy eddig 2x voltam velük, és ez nem arról szól!!![]()
![]()
Nem erőfelmérés, csak bulifoci(persze azért lesz presztizse, mer a vesztes fél sokáig fogja halgatni, legalább is kettőnk között biztos).
Kérlek tisztázd a dolgokat, mert ha nem akkor nem ünnepeljük meg a névnapodat és a szülinapodat a Bikusszal legalább 5x egy évben![]()
![]()
![]()
![]()
Nyugi vágjuk, hogy nem a Roma csapat tagjai vagytok, de ha azok lennétek sem lenne baj! Távol áljon tőlünk a diszkrimináció...Norbinho írta:Látod Bercy, erről beszéltem!!mucs1 írta:
2. Teljesen igaz,hogy nem mutatunk meg minden lapot a Romásoknak, az adu-ász a talonban marad, én ugyanis hétköznap lévén nem tudok menni, ugy kb. 200 km-re leszek Pesttől. Legközelebb szervezhetnétek hétvégére az ilyen baráti focikat!![]()
![]()
![]()
![]()
nem kellett volna megemlíteni a Roma nevet. Nagyon jól tudod, hogy eddig 2x voltam velük, és ez nem arról szól!!![]()
![]()
Nem erőfelmérés, csak bulifoci(persze azért lesz presztizse, mer a vesztes fél sokáig fogja halgatni, legalább is kettőnk között biztos).
Kérlek tisztázd a dolgokat, mert ha nem akkor nem ünnepeljük meg a névnapodat és a szülinapodat a Bikusszal legalább 5x egy évben![]()
![]()
![]()
![]()
Látod Bercy, erről beszéltem!!mucs1 írta: