2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tamás úgyis "panaszkodott" múltkor, hogy túl gyenge az ellenfélRonaldinho 17 írta:Tippmix banokság 2. forduló Szeptember 1.
HFCB - Mélykút 20:45
1. Zoli(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Recrea
5. Superlama
6. Zoli
7. Zsolti
8.
9.
tavaly 2. helyen végeztek...
Rágódom rajtadopi írta:Sziasztok!
A tékozló fiú, Kezsó megkeresett ma azzal az ötlettel, hogy a Barca prágai vendégjátékát megnézhetnénk élőben. Akit érdekelne az ötlet az jelezze itt a fórumon, hogy mihamarabb le lehessen foglalni a helyet. A mérkőzés időpontja elég necces, egész pontosan november 1. 20:45.
Reméljük pár embert érdekelni fog.
Dopi
Öltözési lehetőség lesz fürdési sajnos nem valószínűMelkor írta:Bocs, hogy eddig nem reagáltunk.baracs írta:a Csornaira mit szoltok???
Az ár nagyon kedvezőnek tűnik, illetve érdekes lehet picivel nagyobb pályán focizni.
De ha már ilyen messze elmegyünk nagyon jó lenne valami fürdési/öltözési lehetőség. Ha ez megoldható, akkor össze lehetne szedni egy csapatot.
Bocs, hogy eddig nem reagáltunk.baracs írta:a Csornaira mit szoltok???
38 fok melegben nem hiszem, hogy sok lenne az ...Scorpion írta:1. forduló csütörtök.
Bizarre - HFCB 18:30
1. Zoli kapus
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5. Superlama
6. Superlama haverja
7. Recrea
8. Dopi - valószínűleg Smile
9. Viktor - Én is jövök valószínűleg (Bár három csere már túl sok)
Bekaphatjátok mindkettenMelkor írta:Hát elég necces, mert én is 6-ig dolgozom - vissza felé tudom vinni, de oda nem igazán.Ronaldinho 17 írta:Hmm.. Ele meg Kezso óriási vesztesség sajnos.
kollégám dolgozik most, csak úgy tud jönni, hogy kiszökik a meccsre(kockáztat a csapatért. így kell ezt,)kocsiival gyorsan oda-vissza! melkor tudsz vinni minket? mert bercyt hívtam, de nem biztos hogy jön, ha nem jön, kéne a kocsi a kollégám miatt, vagy másik kapus...
Reméljük ma Bercy lesz otthon a férfi, és elengedi az asszony!![]()
Hát elég necces, mert én is 6-ig dolgozom - vissza felé tudom vinni, de oda nem igazán.Ronaldinho 17 írta:Hmm.. Ele meg Kezso óriási vesztesség sajnos.
kollégám dolgozik most, csak úgy tud jönni, hogy kiszökik a meccsre(kockáztat a csapatért. így kell ezt,)kocsiival gyorsan oda-vissza! melkor tudsz vinni minket? mert bercyt hívtam, de nem biztos hogy jön, ha nem jön, kéne a kocsi a kollégám miatt, vagy másik kapus...
Nekem ezen a héten még nem jó!Ronaldinho 17 írta:1. forduló csütörtök.
Bizarre - HFCB 18:30
1. Zoli kapus
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
Kollégám állandóra mondta! kopasz srác, már védett nálunk párszor!