A Magyar Barca!
Bocs a 2x írásért, [auto_cenzúra] a forum 

Norbinho 10 - AS ROMA
Sziasztok Barcások!
Köszönjük a lehetőséget, hogy megmérközhettünk veletek!
Mint azt már Bercynek is mondtam, ne foglalkozzatok az erdménnyel, nem volt mérvadó! Ha lett volna kapusotok biztos vagyok benne, hogy szorosabb lett volna a vége, bár azt a javunkra kell írni, hogy mi csere nélkül nyomtuk le az a hajtós 40 percet
Mindenki elismerte nálunk, hogy sokkal szebben játszottatok és sokkal összeszokottabbak vagytok, csak a helyzetkihasználásokkal voltak gondok.... Igaz Silvanus?!
(1 lövés, 2 kapufa és utána kipattan
)
Megbabonázott a Krisztián
Jó kis hajtós meccs volt, szerintem nagyon sportszerűen és barátságosan zajlott az egész!
Azt viszont nem értem, hogy a Bercy miért nem állt be a kapuba?! Ja azért, mert el van törve az ujja?! Pedig bent sem lett volna rosszabb min mezőnyben...
Köszi még1szer! Remélem lesz még alkalom, hogy összecsapjon ez a két "világklasszisokat" felvonultató csapat!
Köszönjük a lehetőséget, hogy megmérközhettünk veletek!
Mint azt már Bercynek is mondtam, ne foglalkozzatok az erdménnyel, nem volt mérvadó! Ha lett volna kapusotok biztos vagyok benne, hogy szorosabb lett volna a vége, bár azt a javunkra kell írni, hogy mi csere nélkül nyomtuk le az a hajtós 40 percet

Mindenki elismerte nálunk, hogy sokkal szebben játszottatok és sokkal összeszokottabbak vagytok, csak a helyzetkihasználásokkal voltak gondok.... Igaz Silvanus?!

Jó kis hajtós meccs volt, szerintem nagyon sportszerűen és barátságosan zajlott az egész!
Azt viszont nem értem, hogy a Bercy miért nem állt be a kapuba?! Ja azért, mert el van törve az ujja?! Pedig bent sem lett volna rosszabb min mezőnyben...

Köszi még1szer! Remélem lesz még alkalom, hogy összecsapjon ez a két "világklasszisokat" felvonultató csapat!

Norbinho 10 - AS ROMA
-
- Director del Fútbol
Bizony, nem is keveset! Amit én különösen kiemelnék, az a kiváló fej játékuk volt!!! Elképesztő, hogy ilyen kis területen is rengetegszer használták a fejüket, és nem is akárhogy! Erős, indításnak beillő fejesek, gyenge de pontos kis fejesek egymásnak ide-oda, és a kapu előtt rettentő pontossággal, kíméletlen erővel a hálóba..... szóval minden helyzetben, magabiztosan fejeltek! Mi meg...? Ehhez képest csak arra használjuk a fejünket, hogy hangokat adjunk ki belőle...Bercy írta:Lesz mit tanulni tőlük

Szóval ez elképesztő volt látni, és bizony tanulni kell belőle...
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Szóval Mucsi - úgy nem fogalmaznék, hogy: "JÓL", inkább csak azt mondanám, hogy: "Nem működött rosszul" a támadó játékunk, sok szép helyzetet kialakítottunk, voltak nagyszerű megoldásaink, nem egyszer szinte mattoltuk őket, de sajnos (a mi szempontunkból persze) a kapusuk, aki egyébként nem is kapus valójában: NAGYSZERŰEN VÉDETT!!! Egy valóságos beton oszlop volt, képtelenek voltunk sokszor a 100%-os helyzeteinket betenni mellette!?... És nem azért, mert mellé lődöztük, persze arra is volt példa, de a srác kivédte a lehetetlent is! Engem különösen "szeretett", mert kb.: 5-6 olyan lövésemet szedte ki a gólvonalról, vagy ütötte kapufára, amit már bent láttam, és szinte gólt kiáltottam!?...
Ennek ellenére én az eredménytől eltekintve azért élveztem a játékot, ha nem csak a Bercy fog védekezni, és egy jó kapus védi a hálónkat, akkor sokkal több keresni valónk lesz ellenük, mert ha jól tudom, akkor a jövőre nézve rendszeresen fogunk velük megmérkőzni (3 hetente...)!?...

Ennek ellenére én az eredménytől eltekintve azért élveztem a játékot, ha nem csak a Bercy fog védekezni, és egy jó kapus védi a hálónkat, akkor sokkal több keresni valónk lesz ellenük, mert ha jól tudom, akkor a jövőre nézve rendszeresen fogunk velük megmérkőzni (3 hetente...)!?...
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Kedves Gábor!mucs1 írta:Bercy, ha egyszer úgy alakul,hogy kevesen vagyunk/leszünk szombaton (lehet,h nem mostanában lesz,de volt már rá példa nem is egyszer,hogy 7en voltunk vagy kevesebben)akkor a Norbinho&Tsai BT-ből toborozhatnál ellenfelet, vagy csak le lehetne hivni őket!
Ha tudjuk, hogy kevesen leszünk akkor mikor tudjuk meg??? A múltkor is 5 óra elött derült ki, hogy sokan nem jönnek! Ilynekor már én sem tudom hívni őket, mert 10 perdc alatt nem hiszem, hogy be tudnak ugrani!
A szombati focikat pedig ne áldozzuk fel egy ilyen focira, ugyanis ott max. 6 ember tudna jönni és akkor a hiányzók vagy a kimaradóak jogosan vernék a tam-tamot!
Majd valami okosat kitalálunk, hogy a csapatból mindeki kiprobálhassa magát ellenük

ok?
Lesz mit tanulni tőlük

-
- Jugador d'estrella
Bercy, ha egyszer úgy alakul,hogy kevesen vagyunk/leszünk szombaton (lehet,h nem mostanában lesz,de volt már rá példa nem is egyszer,hogy 7en voltunk vagy kevesebben)akkor a Norbinho&Tsai BT-ből toborozhatnál ellenfelet, vagy csak le lehetne hivni őket!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Entrenador del Barça
Bocs Silva, de 11-3-ra kaptunk ki.Silvanus írta:Kár, hogy nem tudsz jönni szombaton, de majd legközelebb. A bajnokság tudtommal a jövő hét szerdán kezdődik, a Norbi hamarosan fel fogja ide tenni a kiírást, legalábbis az első meccsét...
És tegnap, jó kis focit nyomtunk egy nagyon-nagyon ügyes, és jó fej társaság ellen!!! A hangulat kiváló volt! Az eredményesség most elmaradt, nem voltunk 1 súlycsoport, ami annak köszönhető, hogy 1 védőnk volt, és nem volt kapusunk!!! Innentől kezdve nem is kell részleteznem ugye?!... Mégis? A 2x20 perces komoly meccs 8 vagy 9:3 lett nekik, a többi 'baráti' 6-os meccs pedig hol a miénk, hol az övék, azért volt hogy megleptük őket (6:1-es meccs!), voltak pozitív elemek a játékunkba, néha jól sikerültek a támadások is.... de sajnos volt sok-sok kimaradt helyzet, és a védelem, illetve a kapus hiánya megpecsételte a sorsunkat!!!
utána volt egy 6-0 nekünk (Norbinho kérésére), egy 6-1 nekik.
És egy zárómeccs ami sztem 12-12 végződött

-
- Director del Fútbol
Kár, hogy nem tudsz jönni szombaton, de majd legközelebb. A bajnokság tudtommal a jövő hét szerdán kezdődik, a Norbi hamarosan fel fogja ide tenni a kiírást, legalábbis az első meccsét...
És tegnap, jó kis focit nyomtunk egy nagyon-nagyon ügyes, és jó fej társaság ellen!!! A hangulat kiváló volt! Az eredményesség most elmaradt, nem voltunk 1 súlycsoport, ami annak köszönhető, hogy 1 védőnk volt, és nem volt kapusunk!!! Innentől kezdve nem is kell részleteznem ugye?!... Mégis? A 2x20 perces komoly meccs 8 vagy 9:3 lett nekik, a többi 'baráti' 6-os meccs pedig hol a miénk, hol az övék, azért volt hogy megleptük őket (6:1-es meccs!), voltak pozitív elemek a játékunkba, néha jól sikerültek a támadások is.... de sajnos volt sok-sok kimaradt helyzet, és a védelem, illetve a kapus hiánya megpecsételte a sorsunkat!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Jaxy - Attól tartok, hogy egy kissé lemaradtál, mert ez még a múlt szombatról szólt, de sebaj, most szombaton akkor jösz, EZ A LÉNYEG!!! Remélem a többiek is mind, de most már nem kell beírni... csak annak, aki biztos, hogy nem tud jönni!!!
"Més Cuen un Club"
Boogess írta:Szombati foci:
1. Vendég kapus (?) 16. JAXY(CSEPEL)
2. Iván
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
10/11. Ronaldinho17+1 ember
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15. Boog-s
Minden nem, közelebb visz az igenhez!
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Ejha látom leszünk és még páran nem is írták föl magukat, mert nem fértek ki ide
Na, jó kis focinak tűnik...
Akkor ott

Na, jó kis focinak tűnik...
Akkor ott

Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2. Iván
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15. Boog-s
1. Vendég kapus (?)
2. Iván
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15. Boog-s
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Tudok menni
Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2. Iván
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15.

Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2. Iván
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
Igen!Gábor írta:Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15.
Ez a szombati 17órás foci ugye?
"Més Cuen un Club"
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15.
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12. Gábor
13. Gábor 2
14. Büky
15.
Hello HFCB!
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12.
13.
14.
15.
üdv
gnorbert
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8. gnorbert
9. Silvanus
12.
13.
14.
15.
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Szombati foci:
1. Vendég kapus (?)
2.
3. Bercy
4. Melkor
5. Marci
6. Deffent
7. Mucs1
8.
9. Silvanus