Távkapcsoló a kézben

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.17. 18:46:11

Real Madrid F.C. - F.C. Barcelona

2005. november 19. Este 20.00 - SPORT1 ÉLŐ

MÉG 2 NAP....
"Més Cuen un Club"
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.11.13. 18:38:31

Már nem azért de a sporttvn is óriási lámaságokat beszélnek meccsek szünetében, engem nem is érdekel az a része az egésznek, erre van az internet, ha vmit meg akarok tudni, akkor megnézem a neten. A kommentátorok jók, de egy új csatornához új kommentátorok is mennének. Nekem most sincs sport 2őm, de a sport klubbot is lehet majd ingyenesen fogni sztem, megoldódik a vébé probléma, szal van előnye, a többi eg majd kiderül.
Drigo
Eurobarca Staff

2005.11.13. 17:33:12

sztem a minőség és az rtlklubb csak egyféle képpen kerülhet egy szövegkörnyezetbe; ha közé rakjuk azt hogy: NEM EGYENLŐ.Amikor meghallottam hogy ezek adják a Vb-t majdnem lefordultam a székről, hihetetlen hogy manapság hogy függhet minden ennyire a pénztől ha ez a csatorna télleg beindul asszem tömegesen fognak kivándorolni a sportot szeretők a közeli(netán távolabbi) országokba nem hiszem el h ezek megkaphatnak minden jogot, hát már semmi sem szent.A Sport1-2 felépített vmit amit most képesek így tönkre zúzni elképesztő.Persze azt nem vitatom h léderer a legjobb sportkommentátor és hogy kovi kálmán ért a legjobban a focihoz ebből a szempontból jó h ilyen "szekértő" kezekbe kerül a nemzetközi labdarugás legalább nem kell hallgatni a szakmájukat értő kommentátorokat hanem miközben nézünk egy meccset egyben kabarét is látunk/hallunk bár az igazat megvallva nem tom h ezeken a fajbarmokon sírjak vagy nevessek.öszintén remélem h NEM SIKERÜL ELÉRNI A CÉLJUKAT, vagy ha igen akkor nem tom h mi lesz a sporttal itt Mo.-n
sasi1
Entrenador del Barça

2005.11.13. 16:16:24

Én egy kis faluban élek, és már évek óüta szeretnék Sport1-et de nincs. Persze lehetne, ha előfizetnék műholdas UPC-re, de sajnálom az évi 90 gurigát, tehát nemhiszem, hogy a Sport Klub kevésbé lesz nézhető, mint a Sport1-2, hiszen le is van írva a cikkben, hogy az összes nagyobb kábeltévés hálózattal megegyeztek már-tehát az UPC-vel is, és akkor az UPC nyomja műholdon is, nem csak kábelen, gyakorlatilag ahol sport1 van, ott sport klub is lesz, + még elképzelhető hogy a sport klub majd földi szórásban is jön, mint az rtlklub, és akkor aztán mindenhol nézhető lesz.
Szerintem nem kéne aggódni emiatt az új sportcsatorna miatt, a verseny mindig jót tesz a piacnak, és ne gondoljátok, hogy az, hogy a sport klub megakarja szerezni minden minőségi foci széria közvetítési jogát, ez azt is jelenzi, hogy meg is fogja szerezni, sőt ezt kizártnak tartom, hogy mást ne mondjak a 2010-es fociVB-t, meg a 2008-as olimpiát sem tudta megszerezni azt RTL klub, hanem a közszolgálati tv nyerte meg...................
nem kell aggódni.
Barcatv, Liverpooltv, arsenaltv: az egyik francia adó (TPS Foot) is ad ilyet, hogy :Barca tv, Chalsea Tv.....
ez azt jelenti, hogy heti, kb1 óra Barca tv-......... ami azért nem sok ahhoz képest, hogy a Barca tv napi 12 órában nyomja az adást...............
Majd kiderül milesz, de szerintem jó lesz, és biztos vagyok benne, hogy minőségi lesz (ahogy a sport1-es csávó nyilatkozta is, hogy már sok náluk dolgozó kommentátort megkerestek)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.11. 18:58:15

Legyen csak Sport Klub! Szerintem kell! Nem csak focit akarok hétvégén nézni.... Ráadásul a sportcsarnokokban a hangulatos meccsek is hétvégén vannak, nem pedig hétközben, amikor közvetítenek.
Ha lesz Barça TV az jó! Mi van, ha lesz reklám? Legalább egy ideig látunk valami háttér infót is! 8) Nekem kell az új adó! Azért a Sport1-en is dolgoznak kutyaütök.... Lásd Rónai, aki állandóan keveri a játékosokat és a kosárlabda szabályaival - főleg újakkal - nincs tisztában....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.11. 14:41:00

off
Taibi, minden oké, kiszedtem a fölösleget. :D
akkor ír hibaüzenetet, ha hosszu ö,ü,ú van a hszben, he ezek nincsenek, akkor minden okés. ez átmeneti probléma.
on

az igaz, h van ahol fizetni kell a sp1-2ért, de az ország nagy részén a közepesen durva, v alapcsomagokban már benne vannak. ha belehúz az rtl, akkor viszont ki garantálja, h nem kell egy idő után külön csengetni, mondjuk egy klasszikusért? már megpengették a prémium csatornákat is, sztem előbb-utóbb ilyen lesz az egész. a barca- arsenal-, stb tv sincs ingyen, egyébként is ez a tendencia. raádásul egy ilyen, tematikus csatornánál abszolút nem feltétel az országos lefedettség, mint pl. a közszolgálatiak esetében.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.11.11. 14:21:32

BaRcADINHO írta:VACAK:-Csak lehet ezt az új sport klubbot nem mindenki tudja majd fogni., mert nincs upc meg ilyesmi-mert ez egy rohadt nagy üzlet-pénz.A sport 1-et meg nézhetem akkor amikor akarom, és igenis fogok cifra leveleket írni nekik-ők csak maradjanak meg a szappanoperáknak meg a premiereknek, a sport1 meg legyen olyan amilyen eddig is volt, csak több barca meccs kéne
Kicsit tévhitben vagytok. A Sport 1 sem ingyenes mindenhol. Nálunk például azért is külön kell fizetni.
És külön kell fizetni a Sport 2-ért is. Szóval az hogy pénzért lesz-e a sport klub, az itt nem szempont.

Én támogatom az Rtl klub féle sport adót, ha tényleg ilyenek is lesznek, mint liverpool tv, barca tv, stb......

Úgy gondolom, ha külön sport adót indítanak, akkor adni fognak a minőségi közvetítésre is.
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.11. 13:54:54

Kedves Vacak!

Én is, mint a téma elindítója reagálnék hozzászólásodra, amelyben kissé élesen, de talán NEM JOGTALANUL leszúrtál bennünket! Ami tény, és ebben neked 100%-ban igazad van, nagy hiba, hogy ELŐRE, és ENNYIRE tiltakozunk a dolog ellen, és már most 'anyázzuk' az RTL-t, mert simán elképzelhető, hogy minden eddiginél igényesebb, jobb sportcsatornát fognak készíteni a jövőben, amely akár mindenki számára elérhető is lesz!?... Nem tudhatjuk még, tehát LEHET, DE :!: :!: :!:

De engedd meg nekünk egyrészt a szólás szabadságát :wink: , másrészt azon - igen logikus következtetések megvitatását, amelyekről itt szó van! És hogy mik is ezek a közvetkeztetések? Nos a következők: az RTL már jó ideje próbálkozik sportesemények közvetítésével, és szerintem ez a Forma-1-en kívül még nem igazán sikerült nekik, sőt még az sem tökéletes!?... Nagyon részletekbe nem mennék, de vegyük csak példaként a nagyszerű box mérkőzéseket, amik egész egyszerűen nevetségesen vannak leközvetítve, vagy akár a magyar bajnokikat, ahol szintén megmosolyogtató dolgokat művelnek rendszeresen, olyan emberekkel ráadásul, akik... hát ez nem is ide tartozik, szóval abszolút nem mikrofonbarát szakértőkkel! Szakértők? Hát, pffff….
A magyar válogatott mérkőzések közvetítéseiről már nem is beszélek...

Egy szó mint száz: félünk attól, hogy ha minden olyan sporteseményt, amit eddig imádtunk, szerettünk, és néztünk (MERT NÉZHETTÜNK!!!) éjjel-nappal (Pl.: európai elit bajnokságok, NHL, NBA, Nascar, NFL….) átveszi majd az RTL és a fent említettekhez hasonlóan fogja tálalni a nagyérdeműnek, azaz nekünk, ráadásul gondolom telis-tele reklámokkal......
Mert ahogy itt többen is megjegyezték, és ezt te sem tagadhatod, az RTL-nek a REKLÁM, illetve a NÉZETTSÉG az első, nem pedig MI!!! Csak 1 példa a sokból: válogatott mérkőzést toltak későbbre a Barátok Közt miatt… NO COMMENT!!!

Ez kizárólag az én szubjektív véleményem, lehet szeretni, belekötni, leköpni, tessék.... :wink:
"Més Cuen un Club"
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.11.11. 10:57:38

antiimperialista írta:Meg majd kötelező lesz minden külföldi meccset is egy helikopterről mutatott képpel indítani :D .
:lol: :lol:
Sajna nem csak a meccs elején van ilyen (esztétikailag tényleg szép) madártávlati kép, de gólhelyzeteknél is...
Előre a TITOlusokért!
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 10:28:53

Vito írta:
BaRcADINHO írta:MÉG EGY- barca meccseken hallgathatjuk majd a kőkemény értékelést urbán-tól meg ezektől a majmoktól...
bocs, de nem hallhatjuk, mert az RTL-en végig reklám szokott lenni a szünetben.
Ja, ráadásul egy normális összefoglalót sem tudnak adni sem szünetben, sem a végén.

Meg majd kötelező lesz minden külföldi meccset is egy helikopterről mutatott képpel indítani :D .
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.11. 10:20:47

BaRcADINHO írta:MÉG EGY- barca meccseken hallgathatjuk majd a kőkemény értékelést urbán-tól meg ezektől a majmoktól...
bocs, de nem hallhatjuk, mert az RTL-en végig reklám szokott lenni a szünetben.
BaRcADINHO
Barça C

2005.11.11. 10:19:16

MÉG EGY- barca meccseken hallgathatjuk majd a kőkemény értékelést urbán-tól meg ezektől a majmoktól.Mindegy lenne ha nagyanyám űlne be oda és elmondaná mit láttot.A SPORT 1 király az RTLKLUBB meg mehet a sunyiba
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.11. 10:18:56

elolvastam a cikket, és csak most lettem izgulos igazán.
biztos vagyok benne, h rövid idön belül minden szarért fizetni kell majd, ha bejön az rtlnek, amit terveznek.
ne gondoljuk azt, h a saját pénzük ellenségei, ha fizettethetnek is vmiért, miért adnák az ingyen?
PUYOL-XAVI-INIESTA
BaRcADINHO
Barça C

2005.11.11. 10:15:48

VACAK:-Csak lehet ezt az új sport klubbot nem mindenki tudja majd fogni., mert nincs upc meg ilyesmi-mert ez egy rohadt nagy üzlet-pénz.A sport 1-et meg nézhetem akkor amikor akarom, és igenis fogok cifra leveleket írni nekik-ők csak maradjanak meg a szappanoperáknak meg a premiereknek, a sport1 meg legyen olyan amilyen eddig is volt, csak több barca meccs kéne
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.11. 10:12:38

figyu Vacak!
én őszintén szoktam nézni a Rtl-t, de attól függetlenül egy TETŰ bandának gondolom őket!!! :!: :!: :!:
Te azt gondolod, hogy a "nézők igényeinek kielégítéséért" indítják ezt a csatornát??? DEHOGY! -csak ki akarják nyírni a SportTV-t, mert látják, hohy mennyire bejött az, amit a Horváth felépített...Aztán pedig majd a Léderereket kell hallgatni, meg a Majkát, ahogy a válogatott meccset közvetíti... :?
ezeknek semmi sem szent, elüzletiesítenek mindent, ahogy eddig is tették!

aztán lehet, hogy jó lesz, de etikailag ez mindenféleképpen megkérdőjelezhető és a nyilatkozatok alapján látható is a különbség az RTL-vezetőség és az öreg-róka Horváth között.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2005.11.11. 10:17:31-kor.
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 10:07:01

vacak írta:Fantasztikusak vagytok!

Van egy hir, ami arrol szol, hogy indul egy uj sport csatorna. Ennyi. Ezek utan ahelyett, hogy orulnetek vagy nehany olyan epito gondolatot dobnatok fel, hogy peldaul ki legyen egy spanyol bajnokin szakkommentator stb., azonnal csak azzal foglalkozik az emberek nagy resze, hogy az a mocskos RTL Klub, aki gazdag es csak terem neki a penz, es egyetlen celja tonkretegye a magyar sportot es az egesz televiziozast, most a Sport tv-t fogja tonkretenni, azutan pedig szarabbnal szarabb dolgokat fog sugarozni. Mert ez neki valamiert jo. A hozzaallasra jellemzo BaRcADINHO hozzaszolasa, aki mar most azon gondolkodik, hogy milyen cifra levelet fog irni ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy most milyen levelet tudna irni, arrol, hogy hallotata a hirt, es o, mint sportrajongo milyen kozvetiteseket latna szivesen, milyen kommentatorokkal stb.az uj csatornan. (Elnezest, hogy ha zavar, hogy pont teged emeltelek ki.)
Szoval van egy hir uj sportcsatornarol, es a kovetkeztetes ebbol, hogy mostantolm lealdozott az eddig sem tul nagy kinalatu magyar sportkozvetiteseknek.

Gratulalok az ERINTETTEKNEK a pozitv gondolkodasukhoz, es legfokeppen az epito jellegu kreativ hozzaszollasaikhoz!
Szerintem ebben most nincs igazad. A srácok -és én is- azért vannak kiakadva a retek tulajdonosára, mert igénytelenek és idegesítőek a sportközvetítéseik. Mivel -és ezt már leírtam- őket nem a szakma érdekli, hanem a nézettség, sokkal jobbat nem is várhatunk tőlük, még akkor sem, ha elcsalják a kommentátorokat más csatornáktól.

A "nem túl nagy kínálatú magyar sportközvetítések" kijelentést meg nem is értem. A Sporttv-nek nem nagy a kínálata? Ha szereted a jó focit, hétvégén sokszor nem is tudsz dönteni az 1-es és 2-es csatorna között, mert mindkettőn annyira jó közvetítések mennek. És az igényes is, akkor is, ha a szakkommentátoraik sok nézőt idegesítenek. Ráadásul adnak NHL-, NFL-meccseket is, de ezeken kívül is sok remek közvetítésük van, ráadásul gondolnak a kisebb rétegeket érdeklő sportokra is.

Az nem baj, hogy indul egy új csatorna, az a baj, hogy a többit el akarja takarítani a piacról. Olvasd el a Pilfer által bemásolt cikket!
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 09:57:44

Pilfer írta:A végleges program kialakulásáig minden bizonnyal látható lesz a Liverpool TV, az Arsenal TV, a Barcelona TV, a brazil és az argentín bajnokág, az UEFA Kupa meccsek, futsal, az ATP mesterszéria tornái, profi box, K1, busidó, WCR rali.
Na ez a rész tetszik (de csak ez).

Köszi a cikket, erről mesélt tegnap egy haverom, ez alapján volt információm az ügyről. Jó volt az egészet elolvasni.
Tényleg utálatos ez a mocsok banda, a cikk írója is belerakta burkoltan a véleményét róluk, erre utal a "kiütni a nyeregből", "elszedni", stb. kifejezések használata.
vacak
Barça B

2005.11.11. 09:55:43

Fantasztikusak vagytok!

Van egy hir, ami arrol szol, hogy indul egy uj sport csatorna. Ennyi. Ezek utan ahelyett, hogy orulnetek vagy nehany olyan epito gondolatot dobnatok fel, hogy peldaul ki legyen egy spanyol bajnokin szakkommentator stb., azonnal csak azzal foglalkozik az emberek nagy resze, hogy az a mocskos RTL Klub, aki gazdag es csak terem neki a penz, es egyetlen celja tonkretegye a magyar sportot es az egesz televiziozast, most a Sport tv-t fogja tonkretenni, azutan pedig szarabbnal szarabb dolgokat fog sugarozni. Mert ez neki valamiert jo. A hozzaallasra jellemzo BaRcADINHO hozzaszolasa, aki mar most azon gondolkodik, hogy milyen cifra levelet fog irni ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy most milyen levelet tudna irni, arrol, hogy hallotata a hirt, es o, mint sportrajongo milyen kozvetiteseket latna szivesen, milyen kommentatorokkal stb.az uj csatornan. (Elnezest, hogy ha zavar, hogy pont teged emeltelek ki.)
Szoval van egy hir uj sportcsatornarol, es a kovetkeztetes ebbol, hogy mostantolm lealdozott az eddig sem tul nagy kinalatu magyar sportkozvetiteseknek.

Gratulalok az ERINTETTEKNEK a pozitv gondolkodasukhoz, es legfokeppen az epito jellegu kreativ hozzaszollasaikhoz!
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.11.11. 09:50:37

Itt egy részletesebb leírás az egész "RTLKlub-Sporttv ügyről": :roll:

Új sportcsatornát indít az RTL Klub a 2006-os vb-re

Decembertől új sportcsatornát indít az RTL Klub egyik fő tulajdonosa, az IKO. A Sport Klub néven futó kereskedelmi adó a tervek szerint földi frekvencián és kábeltelevízión keresztül is elérhető lesz. Az induláuk után a sportműsoroktól sokáig távolmaradó kereskedelmi csatornák közül az RTL Klub mára egyre inkább akívvá válik a piacon, hiszen a profi box felkarolása után megszerezte a Formula-1, majd később a magyar bajnokság és a magyar válogatott mérkőzéseinek közvetítési jogait is, majd idén kiderült: hosszú évtizedek után sikerült elhappolnia a Magyar Televízió orra elől a jövő évi világbajnokság sugárzásának lehetőségét is.Mindez persze nem fér bele a televízió szappanoperáktól áztatott műsorába, ezért a vezetőség új csatorna indításáról határozott. Ez volna az év utolsó hónapjában rajtoló Sport Klub.Az új csatorna főnöke, Kökény Tamás a Nemzeti Sportnak elárulta: "Sikerült megállapodnunk a nagyobb kábeles társaságokkal, azaz kezdetben hatszázötvenezet háztartásba jut el a program."A sportnapilap információi szerint a hamarosan jön a Sport Klub Prémium, a Prime Sport 1 és a Prime Sport 2 digitális csatorna is, amelynek a lényege az lenne, hogy aki nem előfizetője a fenti csatornáknak, azok egy digitális szett segítségével előfizethet 1-1 műsorra, így korlátozott ideig bekapcsolódhat az adásba.A téli bemelegítő adás után tavasszal kezdődne meg a nagyüzem a Sport Klubnál, a terveik szerint heti négy magyar bajnokit közvetítrenének élőben, és többször is lejátszanák a forduló összefoglalóját. Az igazi áttörést viszont a labdarúgó világbajnokságtól várják, mivel a mundial hatvannégy mérkőzése közül harmincnégyet kizárólag a Sport Klubon lehetne látni, míg az RTL Klubon vetített meccseket is megismételnék itt.Persze a németországi esemény után sem óhajtanak leállni, a tervek szerint a magyar válogatott itt végre megtalálná a végleges otthonát, nem befolyásolná a mérkőzések kezdetét, hogy Miklós megcsalja-e a feleségét a Barátok Közt következő epizódjában. További tervek között szerepel, hogy a 2006-ban lejáró BL szerződés után kiüssék a nyeregből a Viasat3-at, valamint szintén 2006-tól a német és spanyol bajnoki mérkőzések elszedése a Sport TV-től. (A Premiership küzdelmei plusz egy évig még a Sportcsatorna kezében vannak, de Kökény Tamás szerint utána arra is "rámennek".)És hogy mi lesz addig? A végleges program kialakulásáig minden bizonnyal látható lesz a Liverpool TV, az Arsenal TV, a Barcelona TV, a brazil és az argentín bajnokág, az UEFA Kupa meccsek, futsal, az ATP mesterszéria tornái, profi box, K1, busidó, WCR rali.A Sport TV-nél korrekt módon üdvözölték az új vetélytársat, de nem titkolták: nem tartják etikusnak, hogy a Sport Klub olyan műsorokkal kívánja hírdetni magát, melyeknek jogait jelenleg még nem birtokolja, sőt esetleg más televíziós társaság kezében vannak. Elmondták emellett azt is, hogy több munkatársukat megkeresték, de egyenlőre senki nem mondott nekik igent.
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 09:44:54

:lol: :lol: :lol:

Vagy inkább: :( :( :(
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.11. 09:42:21

izgatottan várom már a jövendö vasárnap déli klasszikust, v a romai derbit. :evil: :evil:
meg a spanyol és olasz nyelvü "mocskos rtl" kétrudas megoldásokat a lelátókon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 09:33:54

mrmonster írta:Ha lesz pénz a Sport Klubra, akkor lesz pénz kommentárorokra is... Annak például nagyon örülnék, ha Horváth Ferit elcsábítanák a Sport Klubhoz, úgy legalább a Barça-meccseken (bár mostanában nem ő nyomja) nem idegesítene fel a hülyeségeivel. :lol:
Nem olvastad el figyelmesen, amit írtam. Ha meglesz a retek klub sportcsatornája, akkor nem lesz Sport1 és Sport2. Vagy lesz, csak külföldi bajnokságok meccsei nélkül, mert azokat a mocskok csatornája fogja adni. És ha elcsábítják Horváth Ferit, akkor az azt fogja jelenteni, hogy az azon a csatornán adott Barca-meccseket is az ő kommentárjával "élvezheted". Na ez a tragikus.
BaRcADINHO
Barça C

2005.11.11. 08:21:52

Ez a sportklubbos hülyeség tényleg nagy kib...ás lenne.Nagyon megutálom az RTL-t ha meg csinálják ezt és biztos kapnak 1-2 cifra levelet tőlem
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.11.11. 08:11:48

Ha lesz pénz a Sport Klubra, akkor lesz pénz kommentárorokra is... Annak például nagyon örülnék, ha Horváth Ferit elcsábítanák a Sport Klubhoz, úgy legalább a Barça-meccseken (bár mostanában nem ő nyomja) nem idegesítene fel a hülyeségeivel. :lol:
Előre a TITOlusokért!
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.11.11. 08:09:57

A retek nem konkurrenciát akar a Sporttv-nek, hanem tönkre akarja tenni. A szezon végén a Sporttv szerződése lejár a külföldi bajnokságokkal, ekkor valószínűleg a sport klub lecsap a jogokra, és mivel rengeteg pénzük van (ld. vb-jogok megszerzése), borítékolható, hogy meg is kapják. Úgy hallottam, hogy a sport klub csak bemelegítés lesz, az arra van, hogy eltakarítsák a Sporttv-t, utána fogják megvalósítani a nagyobb terveket. Ezzel csúnyán ki fognak b...ni a sportot szerető nézőkkel, mert ők tesznek a szakmára, ha nem lesz más, aki közvetít, úgyis magas lesz a nézettség, mert Magyarországon sokan néznek sportot.
Szóval nem nagyon van ebből kiút, elég szomorú helyzet...
Lezárt