Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kicsit tévhitben vagytok. A Sport 1 sem ingyenes mindenhol. Nálunk például azért is külön kell fizetni.BaRcADINHO írta:VACAK:-Csak lehet ezt az új sport klubbot nem mindenki tudja majd fogni., mert nincs upc meg ilyesmi-mert ez egy rohadt nagy üzlet-pénz.A sport 1-et meg nézhetem akkor amikor akarom, és igenis fogok cifra leveleket írni nekik-ők csak maradjanak meg a szappanoperáknak meg a premiereknek, a sport1 meg legyen olyan amilyen eddig is volt, csak több barca meccs kéne
antiimperialista írta:Meg majd kötelező lesz minden külföldi meccset is egy helikopterről mutatott képpel indítani.
Ja, ráadásul egy normális összefoglalót sem tudnak adni sem szünetben, sem a végén.Vito írta:bocs, de nem hallhatjuk, mert az RTL-en végig reklám szokott lenni a szünetben.BaRcADINHO írta:MÉG EGY- barca meccseken hallgathatjuk majd a kőkemény értékelést urbán-tól meg ezektől a majmoktól...
bocs, de nem hallhatjuk, mert az RTL-en végig reklám szokott lenni a szünetben.BaRcADINHO írta:MÉG EGY- barca meccseken hallgathatjuk majd a kőkemény értékelést urbán-tól meg ezektől a majmoktól...
Szerintem ebben most nincs igazad. A srácok -és én is- azért vannak kiakadva a retek tulajdonosára, mert igénytelenek és idegesítőek a sportközvetítéseik. Mivel -és ezt már leírtam- őket nem a szakma érdekli, hanem a nézettség, sokkal jobbat nem is várhatunk tőlük, még akkor sem, ha elcsalják a kommentátorokat más csatornáktól.vacak írta:Fantasztikusak vagytok!
Van egy hir, ami arrol szol, hogy indul egy uj sport csatorna. Ennyi. Ezek utan ahelyett, hogy orulnetek vagy nehany olyan epito gondolatot dobnatok fel, hogy peldaul ki legyen egy spanyol bajnokin szakkommentator stb., azonnal csak azzal foglalkozik az emberek nagy resze, hogy az a mocskos RTL Klub, aki gazdag es csak terem neki a penz, es egyetlen celja tonkretegye a magyar sportot es az egesz televiziozast, most a Sport tv-t fogja tonkretenni, azutan pedig szarabbnal szarabb dolgokat fog sugarozni. Mert ez neki valamiert jo. A hozzaallasra jellemzo BaRcADINHO hozzaszolasa, aki mar most azon gondolkodik, hogy milyen cifra levelet fog irni ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy most milyen levelet tudna irni, arrol, hogy hallotata a hirt, es o, mint sportrajongo milyen kozvetiteseket latna szivesen, milyen kommentatorokkal stb.az uj csatornan. (Elnezest, hogy ha zavar, hogy pont teged emeltelek ki.)
Szoval van egy hir uj sportcsatornarol, es a kovetkeztetes ebbol, hogy mostantolm lealdozott az eddig sem tul nagy kinalatu magyar sportkozvetiteseknek.
Gratulalok az ERINTETTEKNEK a pozitv gondolkodasukhoz, es legfokeppen az epito jellegu kreativ hozzaszollasaikhoz!
Na ez a rész tetszik (de csak ez).Pilfer írta:A végleges program kialakulásáig minden bizonnyal látható lesz a Liverpool TV, az Arsenal TV, a Barcelona TV, a brazil és az argentín bajnokág, az UEFA Kupa meccsek, futsal, az ATP mesterszéria tornái, profi box, K1, busidó, WCR rali.
Nem olvastad el figyelmesen, amit írtam. Ha meglesz a retek klub sportcsatornája, akkor nem lesz Sport1 és Sport2. Vagy lesz, csak külföldi bajnokságok meccsei nélkül, mert azokat a mocskok csatornája fogja adni. És ha elcsábítják Horváth Ferit, akkor az azt fogja jelenteni, hogy az azon a csatornán adott Barca-meccseket is az ő kommentárjával "élvezheted". Na ez a tragikus.mrmonster írta:Ha lesz pénz a Sport Klubra, akkor lesz pénz kommentárorokra is... Annak például nagyon örülnék, ha Horváth Ferit elcsábítanák a Sport Klubhoz, úgy legalább a Barça-meccseken (bár mostanában nem ő nyomja) nem idegesítene fel a hülyeségeivel.