Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.11.12. 09:46:06

En ellégé félek a meccstol, bármennyire is jo formában vagyunk a Bernabeuban nyerni nagyon nehéz. Es 1 esetleges vereségtol megtorhet a Barca jo sorozata, és hullámvolgybe eshet, bár abban bízom, h tavaly sem estunk abba, bár akkor más volt a helyzet, már zsebunkben volt a bajnokság. Viszont ha mi gyoznénk a Bernabeuban, akkor a Real lenne nagyon nehéz helyzetbe.. :twisted:
Amugy sztem x lex, ami nekunk jo.
Bodi
Director del Fútbol

2005.11.11. 18:59:04

wg18 írta:Kár volt magatokat ennyire felhuzni! Nem számít még annyíra Messi alapembernek a csapatban, hogy befolyásolná a mérközés kimenetelét! Ez a mecs inkább a többi alapember ( Ronaldinho, Eto'o, Deco ) éppen aktuális formáján fog eldőlni.
Remélhetőleg Barca győzelemmel!!!
Ezzel én nagyon nem értek egyet!
Persze még nem alapember Messi,nélküle is nagyon jók vagyunk,de vele sokkal jobbak!!!!
És ez sokat számíthat egy ekkora meccsen!
Messi mindig felpörgeti a játékunkat,sokkal kreatívabb,mint Giuly!Amúgy is Giuly amióta nálunk van,a nagycsapatok ellen mindig nagyon gyenge volt!
Ha végiggondolom,tavaly 3 igazán nagy meccset nyertünk meg:
A Real elleni győzelemkor nem játszott.
A Milan ellen ha jól emlékszem nem játszott,de javítsatok ki ha tévedek!
A Chelsea ellen az ő lecserélése után indult be a henger!
A 3 csapat elleni idegenbeli meccseken pedig semmit nem tett hozzá a játékhoz.
Ezzel nem bántani akarom,de eddig tényleg mindig leszerepelt a nagy meccseken... :roll:
Szóval Messi kell a csapatba!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.11. 17:00:12

Hát én most egy kicsit nagyképűen?! (:lol: :lol: :lol:) azt mondom,hogy mindegy,hogy Gili,vagy Messi,ígyis -úgyis nyerünk:)na azért ez nem ilyen egyszerű,de akkor is. 8)
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.11. 16:42:37

Nem számít annak, de az egész meccs szájízét elrontja, ha nem játszik(nem játszhat). Egyrészt megint eltúlzott indulatok lesznek, másrészt nem lesz teljes értékű a siker egyik oldalon sem. Jönnek majd a mi lett volna,ha jellegű kérdések, stb.
wg18
Barça C

2005.11.11. 16:30:40

Kár volt magatokat ennyire felhuzni! Nem számít még annyíra Messi alapembernek a csapatban, hogy befolyásolná a mérközés kimenetelét! Ez a mecs inkább a többi alapember ( Ronaldinho, Eto'o, Deco ) éppen aktuális formáján fog eldőlni.
Remélhetőleg Barca győzelemmel!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.11. 10:46:21

Keelhaul, kiszedtem az elözö duplát, azért csinálja, mert mi is költözés alatt állunk, és egyelöre a hosszu ö, ü, u betüket nem szereti a rendszer, de meg fog oldódni a bugi. :D

amit irtál, azzal egyetértek. inkább a szokásos, klasszikus elötti hangulat fokozásának gondolom.
mondjuk, elsöre nekem is fel ment a [auto_cenzúra] az agyamba, de csak nem olyan hülyék a perezék, h egy olyan dologgal próbálkoznak, amit már többször elutasitottak a különbözö fórumokon. bár azért pár százalék esélyt megadok annak, h mégis komoly a bugi, perez nem egyszer bizonyitotta, h semmi sem szent neki, ha az érdekeiröl van szó. a két klub között egyébként is folyamatos a fasírt, ott tesz be egyik a másiknak, ahol tud, szal még ez is beleférne a szituba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.11. 10:35:33

Bocs a dupla Hszért de valami nagyon durva sql errort lökött ki nekem, nem tudtam, hogy sikerült elküldeni.Mégeccer sry.
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.11. 10:33:42

Már régóta tűnődtem a regelésen, de a szóban forgó cikk nagyon felb*ott.
Szerintem a cikk egy egyszerű provokáció, ráadásul elég sok rosszmájú megjegyzés van elrejtve benne.(befolyásos madrid, bezzeg a tehetetlen barca, stb.) Nem kell tényként kezelni ezeket a kijelentéseket (még), és remélem sohasem kell majd. Jó lenne, ha úgy tudnánk megverni a Barcát, hogy mindkét csapat a legjobb formáját hozza. Akkor nagy valószínűséggel egy izgalmas, jó meccset láthatnánk, én ezért szorítok :)
Hangulatkeltésnek tökéletes, de azért nem lenne jó, ha odáig hevülne a helyzet, mint pár éve Barcelonában. (figora gondolok), márpedig ez a Messi ügy elég kényes pont jelenleg.

Szóval legyen egy jó meccs, játsszon Messi, és nyerjen így a Madrid mondjuk 6-5-re. :D Király lenne
Bodi
Director del Fútbol

2005.11.10. 20:55:03

Morminho írta:
Silvanus írta:Tudjátok mit nem értek!?... A Real vezetősége tényleg ekkora paraszt, ekkora szemétládák, vagy egyszerűen csak tényleg ennyire be vannak sózva a Messitől???

Mert kérdem én: ha ők állandóan azt hangoztatják, hogy ők a világ legjobbjai, meg ők a nagy galaktikusok... stb, akkor nem tartják egy kissé nevetségesnek, ellentmondásosnak, hogy mikor jönne a nagy rivális, akkor belekötnek egy 18 éves srác játékjogába??? Hát ez egy vicc, komolyan mondom! Nem a Ronaldinho-tól, meg az Eto'o-tól félnek, és még sorolhatnám, hanem egy fiatal sráctól, aki még szinte alig született meg, és mit művelnek? Nem felkészülnek belőle, és megpróbálják majd a meccsen kikapcsolni őt, hanem inkább tisztátalan helyzetben megpróbálják megfúrni előre... UNDORÍTÓ!!! NA EZ A KÜLÖNBSÉG a Barca, és a Real között, a BARCA ILYET SOHASEM TENNE, nem is tett!!! Ennyi...

Messit a csapatba, remélem lő két gólt!!!
itt a pont! egyébként érdekes de a madridistán nem írnak erről, talán ők is tudják, h ez kabaré ???!!!!
Szerintem csak szégyellik,hogy ilyen takony népség a csapatuk vezetősége!Asszem ha Messi nem játszhat,akkor újra aktiválni kell az Antimadridista topicot!
És most nem a szurkolók ellen beszélek,semmi bajom velük,de a Real Madrid egésze(a játékosokon és a szurkolókon kívül) egy rakás szemét.Szánalmas amit csinálnak!
K.Bálint
Barça B

2005.11.10. 20:30:08

Ez a Messi ügy tényleg jól jellemzi a Madridot. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy lesz itt balhé ha Messi nem játszat!!!! :evil: :evil:
Mondjuk sztem így is úgy is, de meg kell ütni a margitot aztán szembesülhetnek vele, hogy bármit is csinálhat ( még sportszerűtlen eszközökhez is nyúlhatnak), de nem fogják megverni a bajnokot!!!
FORCA BARCA! FORCA MESSI!
Forca Barca!
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.10. 18:38:39

Silvanus írta:Tudjátok mit nem értek!?... A Real vezetősége tényleg ekkora paraszt, ekkora szemétládák, vagy egyszerűen csak tényleg ennyire be vannak sózva a Messitől???

Mert kérdem én: ha ők állandóan azt hangoztatják, hogy ők a világ legjobbjai, meg ők a nagy galaktikusok... stb, akkor nem tartják egy kissé nevetségesnek, ellentmondásosnak, hogy mikor jönne a nagy rivális, akkor belekötnek egy 18 éves srác játékjogába??? Hát ez egy vicc, komolyan mondom! Nem a Ronaldinho-tól, meg az Eto'o-tól félnek, és még sorolhatnám, hanem egy fiatal sráctól, aki még szinte alig született meg, és mit művelnek? Nem felkészülnek belőle, és megpróbálják majd a meccsen kikapcsolni őt, hanem inkább tisztátalan helyzetben megpróbálják megfúrni előre... UNDORÍTÓ!!! NA EZ A KÜLÖNBSÉG a Barca, és a Real között, a BARCA ILYET SOHASEM TENNE, nem is tett!!! Ennyi...

itt a pont! egyébként érdekes de a madridistán nem írnak erről, talán ők is tudják, h ez kabaré ???!!!!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.11.10. 18:31:52

Szemétládák! Remélem ugy elverjuk oket, h még 100 év mulva is emlegetni fogják, és Messi is bekoszonhetne..megérdemélnék!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.11.10. 17:26:18

Hát,ha a Real miatt nem játszhat Messi,akkor enyhén ideges leszek és ahogy írtátok nagy hábprú lenne belőle,és teljes mértékben megérteném a barcelonai ultrákat..ekkora tetvek a madridiak sem lehetnek..vagy mégis?!...

ViSca El BaRca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.10. 16:39:39

Vito írta:Ti el tudjátok azt képzelni, hogy az el Clásicó előtti héten a már százszor elutasított fellebbezésnek százegyedjére helyt adnak, amit egyébként pont a Rejál Margit nyújtott be...?
...pár nappal a meccs előtt...???

ebből háború lenne!

egyszer, kétszer, háromszor elutasították őket!
furcsán adná ki magát, ha most helybenhagynák...
következetesség.
Hát ha nem játszhatna majd Messi emiatt, akkor bele sem merek gondolni, hogy mit művelnek majd Madridban a Barca szurkolók?!... És a meccs is elég paprikás lesz majd, szal jó lesz vigyázni...
Egy biztos, mindentől függetlenül! Nem szabad abba a hibába esni, mint tavaly a Real, és a Chelsea ellen is idegenben - azaz ki kell bírni az első 15-20 percet gól nélkül, aztán jöhet a henger...

(Persze nagy kérdés, hogy a Real kibírja-e az első 5 percet gól nélkül? :lol: )
"Més Cuen un Club"
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.10. 16:28:22

Ti el tudjátok azt képzelni, hogy az el Clásicó előtti héten a már százszor elutasított fellebbezésnek százegyedjére helyt adnak, amit egyébként pont a Rejál Margit nyújtott be...?
...pár nappal a meccs előtt...???

ebből háború lenne!

egyszer, kétszer, háromszor elutasították őket!
furcsán adná ki magát, ha most helybenhagynák...
következetesség.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.10. 16:25:48

azért lehet, h ez az egész bugi csak a klasszikus előtti "hangulatjavító intézkedés". nem is biztos, h túl komolyan kell venni (legalábbis funghinak ez a véleménye róla, amit osztok is, ha belegondolok).
ettől függetlenül a margónál már semmin sem csodálkozom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.10. 16:20:35

Tudjátok mit nem értek!?... A Real vezetősége tényleg ekkora paraszt, ekkora szemétládák, vagy egyszerűen csak tényleg ennyire be vannak sózva a Messitől???

"Més Cuen un Club"
Barcaboy!!!
Jugador d'estrella

2005.11.10. 16:14:47

Morminho írta:Gratulálok, reál madrid, ezúttal sem csalódtam bennetek :roll: Ez most már tényleg vicc, ahelyett, hogy a pályán mutatnák meg, h jobbak itt kívül próbálnak... szánalmas :?
Valóban az...Megijednek ez 18éves gyerektől... :shock: :? :lol:
Kép
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.11.10. 16:08:29

Cseppet sem lep meg,szánalmas állatok(csak hogy ne írjak csúnyát..) :evil: :evil: :evil: :evil:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.10. 16:06:39

Gratulálok, reál madrid, ezúttal sem csalódtam bennetek :roll: Ez most már tényleg vicc, ahelyett, hogy a pályán mutatnák meg, h jobbak itt kívül próbálnak... szánalmas :?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
gyiko
Jugador del Barça

2005.11.10. 12:53:14

Ennek semmi értelme nincs, már eleve hagyni kellett volna játszani Messit, tekintve a spanyolhonban eltöltött éveire és nem folyamatosan akadékoskodni, egyébként a sportforumon olvastam, hogy Ronaldo spanyol útlevelet kapott, ezt bizonyosan ki kívánja használni a Luxa és eggyel több EU-n kívüli játékost betenni a csapatba. Szerintem tiltakozni kellene, mert a bajnokság kezdetekor még nem volt útlevel Ronaldonak, így az új nevezési időig EU-n kívülinek kell tekinteni a brazilt. :wink:
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.11.10. 12:10:54

Szánalmas, amit Messi ügyben csinál a real. :evil: Nem tudom mi értelme van ennek az egésznek, csak felkorbácsolják vele az indulatokat. Remélem a pályán csattanós választ kapnak erre a hercehurcára. :D
BaRcADINHO
Barça C

2005.11.10. 10:57:43

Rettegj REJÁL jön MESSI, JÖN A BARCA, JÖN RONALDINHO ti meg elmentek a .................. :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.11.10. 10:42:24

Ahhoz képest a madrid meg akarta venni Messit,de ő viszlátot intett nekik.ha most ott játszana,biztosan nem csinálnánk ilyet! :evil:
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Charlie
Öreg Harcos

2005.11.10. 10:25:48

Nevetséges mit művel ez a szánalmas madridi banda,ennyire félnek Messitől?Remélem elküldik őket megint a [auto_cenzúra],és Messi a kezdőcsapat tagja lesz,és megmutatja nekik.Érdekes hogy egy 18éves kölyöktől retteg a La Liga,mondjuk nem hiába...
C.
Lezárt