2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel én nagyon nem értek egyet!wg18 írta:Kár volt magatokat ennyire felhuzni! Nem számít még annyíra Messi alapembernek a csapatban, hogy befolyásolná a mérközés kimenetelét! Ez a mecs inkább a többi alapember ( Ronaldinho, Eto'o, Deco ) éppen aktuális formáján fog eldőlni.
Remélhetőleg Barca győzelemmel!!!
Szerintem csak szégyellik,hogy ilyen takony népség a csapatuk vezetősége!Asszem ha Messi nem játszhat,akkor újra aktiválni kell az Antimadridista topicot!Morminho írta:itt a pont! egyébként érdekes de a madridistán nem írnak erről, talán ők is tudják, h ez kabaré ???!!!!Silvanus írta:Tudjátok mit nem értek!?... A Real vezetősége tényleg ekkora paraszt, ekkora szemétládák, vagy egyszerűen csak tényleg ennyire be vannak sózva a Messitől???
Mert kérdem én: ha ők állandóan azt hangoztatják, hogy ők a világ legjobbjai, meg ők a nagy galaktikusok... stb, akkor nem tartják egy kissé nevetségesnek, ellentmondásosnak, hogy mikor jönne a nagy rivális, akkor belekötnek egy 18 éves srác játékjogába??? Hát ez egy vicc, komolyan mondom! Nem a Ronaldinho-tól, meg az Eto'o-tól félnek, és még sorolhatnám, hanem egy fiatal sráctól, aki még szinte alig született meg, és mit művelnek? Nem felkészülnek belőle, és megpróbálják majd a meccsen kikapcsolni őt, hanem inkább tisztátalan helyzetben megpróbálják megfúrni előre... UNDORÍTÓ!!! NA EZ A KÜLÖNBSÉG a Barca, és a Real között, a BARCA ILYET SOHASEM TENNE, nem is tett!!! Ennyi...
Messit a csapatba, remélem lő két gólt!!!
itt a pont! egyébként érdekes de a madridistán nem írnak erről, talán ők is tudják, h ez kabaré ???!!!!Silvanus írta:Tudjátok mit nem értek!?... A Real vezetősége tényleg ekkora paraszt, ekkora szemétládák, vagy egyszerűen csak tényleg ennyire be vannak sózva a Messitől???
Mert kérdem én: ha ők állandóan azt hangoztatják, hogy ők a világ legjobbjai, meg ők a nagy galaktikusok... stb, akkor nem tartják egy kissé nevetségesnek, ellentmondásosnak, hogy mikor jönne a nagy rivális, akkor belekötnek egy 18 éves srác játékjogába??? Hát ez egy vicc, komolyan mondom! Nem a Ronaldinho-tól, meg az Eto'o-tól félnek, és még sorolhatnám, hanem egy fiatal sráctól, aki még szinte alig született meg, és mit művelnek? Nem felkészülnek belőle, és megpróbálják majd a meccsen kikapcsolni őt, hanem inkább tisztátalan helyzetben megpróbálják megfúrni előre... UNDORÍTÓ!!! NA EZ A KÜLÖNBSÉG a Barca, és a Real között, a BARCA ILYET SOHASEM TENNE, nem is tett!!! Ennyi...
Messit a csapatba, remélem lő két gólt!!!
Hát ha nem játszhatna majd Messi emiatt, akkor bele sem merek gondolni, hogy mit művelnek majd Madridban a Barca szurkolók?!... És a meccs is elég paprikás lesz majd, szal jó lesz vigyázni...Vito írta:Ti el tudjátok azt képzelni, hogy az el Clásicó előtti héten a már százszor elutasított fellebbezésnek százegyedjére helyt adnak, amit egyébként pont a Rejál Margit nyújtott be...?
...pár nappal a meccs előtt...???
ebből háború lenne!
egyszer, kétszer, háromszor elutasították őket!
furcsán adná ki magát, ha most helybenhagynák...
következetesség.
Valóban az...Megijednek ez 18éves gyerektől...Morminho írta:Gratulálok, reál madrid, ezúttal sem csalódtam bennetekEz most már tényleg vicc, ahelyett, hogy a pályán mutatnák meg, h jobbak itt kívül próbálnak... szánalmas