Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.Amíg ugyanannyi meccsen játszottak is több gólt rúgott Eto'o!2.Ronaldo idén már 2 vagy 3 11-es gólnál jár.Nézzük már meg milyen gólokat szerzett Eto'o és milyeneket Ronaldo!3.Eto'o NEM egy gólt szerzett a 16-oson kívülről,míg Ronaldo ha jól emlékszem 2-t,és ebből 1 potya volt....Nézzük meg,melyikük fejelt több gólt.....3.Nézzük meg melyikük rúgott többet ballal.....4.Melyikük is hajt többet,és fut 2-szer annyit?Sacchi írta:eh, te meg azt hogy melyikük hány meccsen játszott pls.nem vitatom Eto'o képességeit, de nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt állítsa, hogy Etoo jobb mint Ronaldo..
látom másba nem tudtál belekötni....mondjuk így is lealázza a vézna barátodat 30 méteren....Zsolti írta:aha ja...úgy 40kilóval![]()
![]()
![]()
![]()
a helyzetkihasználáson (???) kívül miben jobb a diagi mint Eto'o???Sacchi írta:eh, te meg azt hogy melyikük hány meccsen játszott pls.nem vitatom Eto'o képességeit, de nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt állítsa, hogy Etoo jobb mint Ronaldo..
ez meg a másik. nem egyenként kell nézni, hanem mint CSAPATMr. Master írta:Nem vitatom a Real képességeit, de nagyon elfogultnak kel enni ahhoz, hogy a Real jobb, mint a Barca.
Nem vitatom a Real képességeit, de nagyon elfogultnak kel enni ahhoz, hogy a Real jobb, mint a Barca.Sacchi írta:eh, te meg azt hogy melyikük hány meccsen játszott pls.nem vitatom Eto'o képességeit, de nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt állítsa, hogy Etoo jobb mint Ronaldo..
Nézd már meg mondjuk a MU elleni góljait,ott sem csinált egész meccsen semmit,ugye?
Másik tészta,hogy ő legalább belövi azokat a gólokat is,nem úgy mint Eto kolléga,aki a görögök elleni BL mérkőzésen 1 méterről nem tudott betalálni az üres kapuba.
Nyílván azért,mert eddig szinte mindegyik csapat védekező felállással játszott ellenetek,a Bernabéuban a helyzet fordítva lesz,egyik csapat sem fog merni annyira kitámadni.Rapika írta:Az az érzésem,most jó lesz a helyzetkihasználásunk!
Több góllal nyerünk!!Bár Casillas az jól véd az a gond...De én bizakodok így is,mert mostanában óriási a helyzetkihasználásunk!
Nézd már meg mondjuk a MU elleni góljait,ott sem csinált egész meccsen semmit,ugye?Mr. Master írta:amennyi gólt az mákkal szerez. persze, mondjátok most, h "ott kell lenni", de akkor is... a kis dagi nem csinál egész meccsen semmit, nem is fut, és úgy rúgja a góljait. szépen meglövetik vele, h szépen vogalmazzunk.Swineherd írta:az egy másik bajnokságmuhi írta:Ronaldo kezd?Amilyen makja lesz be fog kotorni a kapuba vmi kipattano labdat....
![]()
az anglia és rúd fán nistelrooy...
amennyi gólt az mákkal szerez. persze, mondjátok most, h "ott kell lenni", de akkor is... a kis dagi nem csinál egész meccsen semmit, nem is fut, és úgy rúgja a góljait. szépen meglövetik vele, h szépen vogalmazzunk.Swineherd írta:az egy másik bajnokságmuhi írta:Ronaldo kezd?Amilyen makja lesz be fog kotorni a kapuba vmi kipattano labdat....
![]()
az anglia és rúd fán nistelrooy...
Dehogynem... sokkal több labdát szerez. Nemtom láttad e az Udinese vagy a Panatinaikos elleni meccseket. Gondolom nem, mert ha láttad volna nem írtad volna azt hogy Guilly=Messivel védekezés terénantiimperialista írta:Szerintem ennyit Giuly is megcsinál. Ne érts félre, én is jobban örülnék, ha Messi kezdene, de szerintem semmivel nem tesz többet védekezésben, mint a francia.Vito írta:nem azt mondom, h az erőssége, DE a pár meccsen, amin játszott, láthattuk, h szívesen visszamegy a felezővonalig, sőt már a labdafelhozataloknál is harcosan odalép az ellenfélhez! mellette nem jöhet fel az ellenfél zavartalanul.
sok gólt az ő saját labdaszerzéseiből szereztünk.
Szerintem ennyit Giuly is megcsinál. Ne érts félre, én is jobban örülnék, ha Messi kezdene, de szerintem semmivel nem tesz többet védekezésben, mint a francia.Vito írta:nem azt mondom, h az erőssége, DE a pár meccsen, amin játszott, láthattuk, h szívesen visszamegy a felezővonalig, sőt már a labdafelhozataloknál is harcosan odalép az ellenfélhez! mellette nem jöhet fel az ellenfél zavartalanul.
sok gólt az ő saját labdaszerzéseiből szereztünk.
Boixos nem tom hol láttad de sztem én sehol sem írtam azt, hogy nyomikám..... ha jól emlékszek!Boixos írta:Barcadinho, Barcadinho10, Merx és valahány név a naptárban,
nem kell "nyomikámozni" az olyan gyereket, aki normálisan adja elő a mondanivalóját.
aki nem keménykedik, megérdemli a tiszteletet, akárkinek szurkol.
Nem hiszem, hogy Messi olyan nagyon jó lenne védekezésben. Neki is a támadójáték az erőssége.Vito írta:így van és pont ezért is javasolnám Messi-t a kezdőbe! ugyanis Gili egyáltalán nem szokott védekezni, Messi viszont
van annyira hajtós és erőszakos, hogy a középpályára visszaérjen és labdát szerezzen! -legalább fel tudná tartani a Carlos, Ropi kettőst, aki ellen azért -valljuk be- Presasnak egyedül nem sok esélye lehet.