Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem megfelel, felmegyek addigLeomessi14 írta:Ugy 20 perc mulva talan...faithnomore írta:Leomessi14 bocsi a hétvégém foglalt volt de most már ráérek lejátszani a meccsünket, szólj ha alkalmas
Ugy 20 perc mulva talan...faithnomore írta:Leomessi14 bocsi a hétvégém foglalt volt de most már ráérek lejátszani a meccsünket, szólj ha alkalmas
Ja hogy mi játszunk.Fecooo írta:tőlem már le is játszhatjuk, ha ráérszMichaaBee írta:Köszi a játékot! Csak összehoztuk..![]()
@all: Lehet valamit tudni a következő fordulóról?
tőlem már le is játszhatjuk, ha ráérszMichaaBee írta:Köszi a játékot! Csak összehoztuk..![]()
@all: Lehet valamit tudni a következő fordulóról?
Láttam, hogy nemrég írtál, azért válaszoltam ide. P U Y O LMichaaBee írta:Mondom pü-t.P.U.Y.O.L. írta:Bent vagyokSzerencse, hogy most épp böngésztem a fórumot.. A pü-ről kapok értesítést emailben így azt szinte azonnal megkapom, azért kértem azt a múltkor is.
Mr Bee a nevem, máris belépek. Neked mi a nicked?
Mondom pü-t.P.U.Y.O.L. írta:Bent vagyok
Itt vagyok, játsszunk! Írj pü-t, ha beléptél!P.U.Y.O.L. írta:MichaBee, ha vagy, akkor lejátszhatnánk, mert lassan el megy a kedvem az egésztől...
Este 11-ig itt vagyok ma. Vagy holnap délután 4-től. Írj PÜ-t.P.U.Y.O.L. írta:Az még tegnapra vonatkozott. Most értem haza, tőlem le is játszhatjuk akár most....MichaaBee írta: Bocs, nagyon sűrű hetem volt, teljesen kiment a fejemből. Ma este 21-től nekem is jó, írj egy pü-t, ha mehet.
Szerk: Leülünk filmet nézni barátnőmmel, ma már csak utána fogok ráérni, ha még éber leszek...(20:35 van, nem tudom mikor lesz vége)
Az még tegnapra vonatkozott. Most értem haza, tőlem le is játszhatjuk akár most....MichaaBee írta: Bocs, nagyon sűrű hetem volt, teljesen kiment a fejemből. Ma este 21-től nekem is jó, írj egy pü-t, ha mehet.
Bocs, nagyon sűrű hetem volt, teljesen kiment a fejemből. Ma este 21-től nekem is jó, írj egy pü-t, ha mehet.P.U.Y.O.L. írta:MichaBee ma sokáig gépnél leszek. Kb. 21:00-től mehet a részemről. Némi aktivitást mutathatnál, mert eddig azt se írtad meg, hogy mikor érsz rá...
*gyere skypera, felvettelek, BL meccsek után ráérek.Bob_Marley írta:sajnos se facebook, se MSN (nem tudom a jelszót), Skype van ha az jó!sambarca92 a nevem
*Semmilyen olyan dolgot nem használsz, amin látható, ha bármikor online leszel? bármi jó, a többit én megoldom, mert így soha nem tudunk majd játszani...Bob_Marley írta:MSN-n nehéz lesz, mert nem használom, itt tudsz elérni vagy telefonon (de azért az már privát szféra)!Nekem 8 után jó!Akár ma is, csak az lenne a kérésem készítsd el a szobát!nevem sambarca92
ui: tudom így nehézkes, hogy "ülsz a sitten", de megoldjuk a játékot remélem!