Bajnokok Ligája & Európa Liga
Gutit a legtöbb Barcadrukker gyűlöli ezért vagy azért. Én is valszeg gyűlölném, ha Barca drukker lennék. Madridistaként azonban le a kalappal előtte, megint megmutatta, hogy mekkora májer. (Meg hogy még mindig 1 pillanat alatt elszakad nála a cérna) Ha összeveted a két csatárunk teljesítményét, akkor látod, hogy a nímand Guti lefocizta a pályáról Robinhot. (Guti rengetegszer került helyzetbe)
robihno nem elsz akkor játékos soha, mint Ronaldinho, sőt a közelébe se fog érni. elismerem, hogy ügyes, de semmi több. mennyen labdazsonglőrnek, ott nem számít a fegyelmezetttség, alkat stb...
amiért még utálom, az az, hogy egy hisztis kis p.cs. ellenünk is amikor sárgát kapott, majdnem elkezdett sírni
a másik idegesítő, hogy luxenburgot azért tartják nagy edzőnek, mert brazíliában 5 bajnokságot nyert. csakhogy az más szint...nem hiába játszik minden brazil válogatott európában.
ja még valami. gutinál jobban senkit sem gyűlölük. ez nem jön ide, d ekikívánkozott belőlem
amiért még utálom, az az, hogy egy hisztis kis p.cs. ellenünk is amikor sárgát kapott, majdnem elkezdett sírni
a másik idegesítő, hogy luxenburgot azért tartják nagy edzőnek, mert brazíliában 5 bajnokságot nyert. csakhogy az más szint...nem hiába játszik minden brazil válogatott európában.
ja még valami. gutinál jobban senkit sem gyűlölük. ez nem jön ide, d ekikívánkozott belőlem

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát a brazil..ez is benne van a vérében..szappanoperákon nőtt föl..LG írta:Vajon kitol tanult olyan jol színézkedniMorminho írta:Cris, tényleg jó középhatvéd. Nem ismer kegyelmet. Viszont tegnap Robinhot aprították rendesen, meg kell ezt szoknia, bár egy-kétszer nagyon rájátszott a dologra.Már a konfodorácios kupán is állandoan hempergett a foldon.
Vajon kitol tanult olyan jol színézkedniMorminho írta:Cris, tényleg jó középhatvéd. Nem ismer kegyelmet. Viszont tegnap Robinhot aprították rendesen, meg kell ezt szoknia, bár egy-kétszer nagyon rájátszott a dologra.

Cris, tényleg jó középhatvéd. Nem ismer kegyelmet. Viszont tegnap Robinhot aprították rendesen, meg kell ezt szoknia, bár egy-kétszer nagyon rájátszott a dologra.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Az a Cris gyerek igen tud! Tavaly tobb szavazáson is az év csapatába kerult, nem hiábaCharlie írta:Ahányszor megpróbált elmenni egy Lyon védő mellett,legtöbbször Chris mellett,egyfolytában elvett(ék)e tőle!
C.

Meg most már Carew is osszekapta magát.
Én miattuk tippmixen 8ezret nyerhettem volna 

-
- Director del Fútbol
A hülye Liverpool miatt vesztettem a betandwinen 

Jó, ez igaz, egyébként ismerős mert engem is aprítanak rendesen, 2 csel után már csúsznak rám is a serdülőben, ettől még ki lehetett volna állítani!Keelhaul írta:Tizenhatodszor rúgták le, teljesen feleslegesen,kb 5 percen belül. Szerintem te is ideges lennél.Morminho írta:Megköszönheti a reál, h nem állította ki a spori a GutitÉn egyből küldtem volna le, mit kell itt most keménykedni egy sima szabálytalanságmiatt??
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
vagy jó lenne tényleg még1x lealázni a rejál margót
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nagyon örülnék ha a cselzit kapnánk és megaláznánk őket.collinát egy életre megutáltam a tavalyi cselzi-BARCÁN.egy szemétláda bíró.
Tavaly se félt senki az Eindhoventől, aztán mindenki emlékszik mi történt, 2 meccsen oda-vissza bármi történhet (elég ha a bíró elnéz egy szögletnél egy kapustámadást és már ki is estél).
pl 2 éve simának vettem az UEFA kupában a Celtic elleni továbbjutásunkat, mégse sikerült egyetlen kapott góllal Glasgow-ban kiestünk. Tudom az még nem ez a Barca volt, de az is a Barca volt.
pl 2 éve simának vettem az UEFA kupában a Celtic elleni továbbjutásunkat, mégse sikerült egyetlen kapott góllal Glasgow-ban kiestünk. Tudom az még nem ez a Barca volt, de az is a Barca volt.
Laja
-
- Director del Fútbol
Hát nem tudom, szerintem a 16 között még nem kaphatunk spanyol ellenfelet!?... Sajnos, pedig egy Realnak én is örülnék!!!
Viszont így kfoghatunk még egy Juvét, egy Chelsea-t, vagy akár egy ManU-t, tőlük lehet egy kissé félni, de kaphatunk is akár egy Rangers-t, vagy egy Ajaxot, nos tőlük én nem félnék egy kicsit sem...
Decemberben minden kiderü!

Viszont így kfoghatunk még egy Juvét, egy Chelsea-t, vagy akár egy ManU-t, tőlük lehet egy kissé félni, de kaphatunk is akár egy Rangers-t, vagy egy Ajaxot, nos tőlük én nem félnék egy kicsit sem...
Decemberben minden kiderü!

"Més Cuen un Club"
A Madrid ismét bizonyította , hogy esélytelen egy komoly csapat ellen . Carew gólja nagyon megalázó volt . Nem is vitás , hogy a Real lenne a legkönnyebb ellenfél a 16 között . Remélem összejön a sorsolás . Robinho személyében meg nem az új Pelét , hanem az új Denilsont találták meg .
Tizenhatodszor rúgták le, teljesen feleslegesen,kb 5 percen belül. Szerintem te is ideges lennél.Morminho írta:Megköszönheti a reál, h nem állította ki a spori a GutitÉn egyből küldtem volna le, mit kell itt most keménykedni egy sima szabálytalanságmiatt??
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Valamit nem értek,magyarázzátok meg:Az hogy lehet hogy van Bommel az 1. Bl fordulóban kapott egy sárgátmajd a 2. és a 3. fordulóban is? elvilega 2. sárgája után el kellett volna hogy legyen tiltva. meg megkapta a 3.at is,mégis játszott a 4.fordulóban.
Valaki?vagy rosszul tudok valamit?
Valaki?vagy rosszul tudok valamit?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Barça C
Ez a beszéd!Ronaldinho 17 írta:A 16 között már nincs akadály(azonos ország már nem számít azt hiszem)hogy a real(2.a csoportban) legyen az ellenfelünk
Força Barça!
-
- Entrenador del Barça
A 16 között már nincs akadály(azonos ország már nem számít azt hiszem)hogy a real(2.a csoportban) legyen az ellenfelünk 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Barça C
A tegnapi góliszony után(tisztelet a kivételnek
) ma végre gólok is vannak.

Força Barça!
-
- Entrenador del Barça
Carew ilyet is tud
szép volt,Lyon rohadtul jól tolja a gól óta
Seva mesternégyes,Kobiaswili mesterhármas,Adriano mesterhármas nem rossz...

Seva mesternégyes,Kobiaswili mesterhármas,Adriano mesterhármas nem rossz...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Barça C
Shev már negyedik gólját lövi Törökországban.Ez milyen?
Força Barça!
-
- Barça C
Carew!micsoda goóóóóóóóóóóóóóóóóóól!
Força Barça!