Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért ezt még most nem mondanám...eddig egy hosszabb sérülése volt.krampusz írta:Hát egy dolog már látszik sajnos, nagyon sérülékeny. Nem fogja megváltani a világot, lesznek jó mecsei.Nem lesz iagzán meghatározó embere csapatnak, aki kirángatja szekeret kátyúból.......
Ez lenne a legnagyobb rémálomab1daL írta:Csak leamortizálta a portugál világlegjobbközépsővédője. Remélem nem kulcscsonttörés.
Ez király, megyen háttérnek!Ilúvatar írta:Nagyon komoly wallpapert találtam Alexis -től
http://www.deviantart.com/download/2567 ... 48uzl5.jpg
Nem rossz, bár a sok csík nélkül sokkal jobb lenne.Ilúvatar írta:Nagyon komoly wallpapert találtam Alexis -től
http://www.deviantart.com/download/2567 ... 48uzl5.jpg
Cesch-el egyetemben az az érzése az embernek, mintha évek óta itt játszanának. Reméljük azonban Alexisen nem fog majd a "9"-es átok. Mondjuk fiatalabb és ambiciózusabb, mint Villa meg Zlatan. (Bojan más tészta.) Szóval csak így tovább. Ha pedig igaz hogy visszautasította a realt, akkor +1 respekt pont amiért nem a fizetés hanem a jövője érdekli.#David Villa# írta:Ez meg is látszik a teljesítményén. Igazi csapatjátékos. Örülök, hogy itt van. Eddig jó igazolásnak tűnik, akár csak Fabregas.
Ez meg is látszik a teljesítményén. Igazi csapatjátékos. Örülök, hogy itt van. Eddig jó igazolásnak tűnik, akár csak Fabregas.ab1daL írta: Jose Angel Sanchez majdnem kétszer annyi fizetést biztosító szerződést kínált Alexis Sancheznek, mint amennyit a Barcelonában keres. A játékos azonban visszautasította, mert mindenképpen a katalánokhoz kívánt szerződni, írja a La Tercera.
José Angel Sanchez=a Real Madrid általános igazgatója.
Imádom a gyereketab1daL írta: Jose Angel Sanchez majdnem kétszer annyi fizetést biztosító szerződést kínált Alexis Sancheznek, mint amennyit a Barcelonában keres. A játékos azonban visszautasította, mert mindenképpen a katalánokhoz kívánt szerződni, írja a La Tercera.
José Angel Sanchez=a Real Madrid általános igazgatója.
Most akartam ezt bemásolni!Hatalmas!Fecooo írta:smittpalizok egyet:
íme a SAJÁT véleményem Alexisr?l:
Alexis (7,5) - Félelmetes ez a fazon. Pörög, odamegy, becsúszik, reklamál, vigyorog, integet, fejel, elkaszál, cselez, visszafut, lezár, elmozog, elt?nik majd felt?nik - mindezt 5 másodperc alatt.
természetesen ez nem plágium, mert "Vigvik" ugyanabból a törzsanyagból dolgozott, így ha még egyszer nekifutnék, ugyanerre a következtetésre jutnék.![]()
komoly rész következik: zseniálisan megfogalmazás, tényleg nagyon durván nyomja a csili srác