Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez az egyetlen hír a legrosszabb...wg18 írta:Casillas szerződést hosszabbított
páran tudtak azért....ki tudna nemet mondani Európa legsikeresebb egyesületének.
madridista.hu írta:12.02. Farkas Norbert lesz a madridista chat vendége
Miért lepődsz meg ezen???Morminho írta:Ööö, lehet, h hülyeséget beszélt Norbi barátunk, de az összefoglalóban azt mondta, h perec megóvja Ramos második sárgáját
akkor is ő volt az isten, legalábbis némelyeknél, amikor eljátszotta a "óvunk, aztán mégsem" című kis magánszámát az a gyökér.LG írta:Már a reálosok megeint perezt szidják![]()
Mert mikor Robinyot leigazolta akkor mindenki istenítette.
Azt hittem, h csak én sztem jó játékos Schweinsteiger, ezért nem is vetettem fel itt ezt a javaslatotMr. Master írta:Svejnstejger?redlions írta: Bár rajta kívül nem sok technikás német van.
.
Nekem Podolski jobban bejön! Neki talán a lövő ereje nagyobb. (Amúgy általánosítottam...)Mr. Master írta:Svejnstejger?redlions írta: Bár rajta kívül nem sok technikás német van.
.
Svejnstejger?redlions írta: Bár rajta kívül nem sok technikás német van.
.
Egyetértek! Barça évek jönnek! Azért a Real sem lesz gyenge! Ha Ballack érkezik, akkor komoly gondokat okozhat nekünk...HALA MADRID!!! írta:Na hi, megint benéztem...
Véleményem szerint most Barcás évek jönnek (vannak), mert szerintem most jött el annak az eredménye, h nem "értelmes" játékosokat vett a Madrid, hanem világsztárokat. Aztán a jók csak jöttek, mentek (én például nem adtam volna el Makelelét... lásd Chelsea - bajnoki cím).
Ideje lenne már védőket venni....
A középpályán Zidane már nem eléggé motivált, mint azt Bercy is említette. Beckham szerintem marad6na, hiszen ő még nem nyert semmit a Madriddal (ha jól tudom) és őt legalább nem kéne motiváli....
Szóval szerintem valamit kéne lépni...