2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
milyen jó, h ebből a "varázslatos focistákból álló csapatból", már évek óta semmit sem lehet látni....(Perez) megjegyezte, különleges tehetséget igényel egy ilyen csapatot irányítani. "Egyetlen másik gárdában sincs együtt ennyi tehetséges játékos, és ezekből a varázslatos focistákból csapatot csinálni nehéz feladat. Nagyon sokan vannak, akik elboldogulnak egy Valenciával, Atletico Madriddal vagy Barcelonával, de talán kevesebben, akik a Reallal is." forrás: nso
Most nem akarlak bántani, de te vagy tudatlan, Kuijt nagyon jo csatár, a Feyenordban játxik, tavaly asszem 31 vállalt, a vállogatotban is bemutatkozott.A. Gábor írta:Lehet hogy én vagyok a tudatlan fatuskó, de ki az a kuyt??![]()
Lenne. Mondjuk egy Ronaldo-Robinho csatárkettős, vagy még lehetne ezt variálni pistával, de Luxa sose fog 2 csatárral játszani.Swineherd írta:dehogy, csak az érdekel, hogy legalább Raúl visszatéréséig legyen normális csatárjáték.Morminho írta:
Olyan vagy mint perec![]()
Az érdeklil, h a csapatnak jó legyen a játékos érdekeit meg leszarja.
Én nem játszatnám Raúlt már 2 éve, de ez mellékes...
dehogy, csak az érdekel, hogy legalább Raúl visszatéréséig legyen normális csatárjáték.Morminho írta:
Olyan vagy mint perec![]()
Az érdeklil, h a csapatnak jó legyen a játékos érdekeit meg leszarja.
Luxa nem rossz edző, csak nem tanul a hibáiból, ezért nem fogunk látni soha egy Ronaldo-Pista csatárkettőstEnrique írta: Akkor lehet, hogy csak csatárt kéne játszania..Mekkora ötlet, mi?
Lehet a Luxának is meg kéne mondani..
![]()
![]()
Mert nem [auto_cenzúra] játékos ez a BakPista, csupán azt se tudja a meccseken, hogy hol van...![]()
'Apró' edzői baki..
Hát ez az...Swineherd írta:Mind1, de Raúl 4 hónapra kidőlt, jó esetben, szóval kell vki...
Nem érdekel, hogy utána mi lesz, de legalább addig legyen vmi
Akkor lehet, hogy csak csatárt kéne játszania..Swineherd írta:Pista mindent játszik sajnos, egyszer itt, aztán ott...
Luxa rombusza egyszerűen ezzel a kerettel nem jó, sőt szánalmas...
a vkp-ról inkább nem is mondok semmit, csak ennyit![]()
![]()
Pista mindent játszik sajnos, egyszer itt, aztán ott...Enrique írta:Talán azért, mert pl. Pista sem csatárt játszik, hanem bal oldali középpályást (!) jobb lábas (!!!) létére.. Erről ennyit..
A középpálya tényleg no comment, de nem a Beckham miatt. Őt is ki kéne dobni jobbra, máshol nem tud érvényesülni.. Sokkal inkább a hulla PG és Gravesen miatt.. Meg, hogy nincs aki védekezzen, mert mondjuk egyedül tényleg nem mennek sokra. Nézd meg -> nálunk nem csak a 'szűrő' emberke védekezik, Xavi és Deco is nagyon sokat besegít - sőt, rengeteget -, ráadásul még a Messi is folyamatosan besegít a jobb oldalon...
Talán azért, mert pl. Pista sem csatárt játszik, hanem bal oldali középpályást (!) jobb lábas (!!!) létére.. Erről ennyit..Swineherd írta:persze, csak Ronaldo-n kívül senki nem találja el a kaput...
a kp. úgy gagyi, ahogy van, de az perezt nem érdekli, mert bekem hozza a pénzt
anrit már évek óta összehozzák velünk, de amíg nem hajtják el az arsenaltól, addig szerintem marad...Morminho írta:Nem tom de én Henry megvételéről is olvastam
persze, csak Ronaldo-n kívül senki nem találja el a kaput...Enrique írta:Swine, gondolom te is tudod, építkezni alulról, esetünkben hátulról kéne.. Nem csatárokat venni..![]()
Ott a Ronaldo, Pista, Ropi, Soldado -> nem a csatárokkal van a gond. Az egész csapattal, ki kéne dobni az összest Casillas kivételével.
De hisz gondolom tudod te ezt is, nem kell mondanom.
Ohhh, mi nem iszunk előre a medve bőrére, simán nyerheti más is, a Barça sem lesz mindig ilyen formában..Raúl forever! írta:Jobbak vagytok......Megérdemelten nyeritek meg a bajnokságot és a BL-t.....![]()
![]()
![]()
Fáj....de ez az igazság...
bármennyire hihetetlen, de most tényleg hiányposzt a csatárposzt...Enrique írta:"Kuyt a Realban?"
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem megveszik.. Meg még 2 csatárt legalább!!![]()
![]()