Victor Valdés
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

- MatyiG
- Adminisztrátor
Most írta ki Valdes: (fordítva:)
Történelmi éjszakai álom második fordulóban! Nagy premiere Tello, és mint mindig hihetetlen Leo! Ez a csapat, hogy soha nem alacsony a fegyverek és a meglévő európai cím megvédeni küzdelem nagyon büszkék! Egy ölelés, mindenkinek! VISCA Barca!
Történelmi éjszakai álom második fordulóban! Nagy premiere Tello, és mint mindig hihetetlen Leo! Ez a csapat, hogy soha nem alacsony a fegyverek és a meglévő európai cím megvédeni küzdelem nagyon büszkék! Egy ölelés, mindenkinek! VISCA Barca!
- Capon
- Llegenda del Barça
Jut eszembe remélem Maradona most hétvégére is felhúzza VV-t, mert ez nagyon bejött.
Akár alkalmazhatnánk is mint kapusedzőt csak neki meccsek előtt fel kéne idegesítenie VV-t, hogy ilyen jól védjen.
Akár alkalmazhatnánk is mint kapusedzőt csak neki meccsek előtt fel kéne idegesítenie VV-t, hogy ilyen jól védjen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
"Victor the Victourios Valdes"Lionel85 írta:A videó alatti legjobb kommentek közül ez a legjobb: "This is Valdes .. so SHUT UP MARADONA"
És mekkora igazság.Nagyon nagyokat védett tegnap este, ilyen meccs már rég volt, hogy ennyi feladatot adtak neki. De méltán helyt állt.

Ilyenkor vajon miért nem hallani olyan hangokat az örök VV fikázóktól hogy nem Barca szintű játékos

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A videó alatti legjobb kommentek közül ez a legjobb: "This is Valdes .. so SHUT UP MARADONA"
És mekkora igazság.

- Chino
- Llegenda del Barça
Soha sem fogják igazán elismerni. Már beskatulyázták a korábbi potyái miatt, engem viszont egyáltalán nem érdekel. Nagyon örülök, hogy ilyen kapus őrzi a hálónkat. Nem tudom ki tudná a játékunkban így helyettesíteni, mert a védései mellett nagyon sokat kell a hátsó labdajáratásba bekapcsolódni.
Forca Barca!!!!
- gianni
- Entrenador del Barça
Sokan jogtalanul mondják,hogy VV nem nagy kapus,de most,hogy sok védeni valója volt(sajnos)megmutatta a világnak azt amit mi tudunk,hogy a világ egyik legjobb kapusa!
Mekkora hős volt ma is, elképesztően nagyokat védett! csak bámultam 

végülis a sebességével nincsenek gondokBrian 20 írta:Most, hogy ilyen sok a sérült és még Keita se ért vissza, akár játszhatna is a mezőnyben. mondjuk balhátvédet

amúgy úgy megnéznék néhány kapust a mezőnyben... ott sem lennének azért annyira elveszve szerintem

NSO címlap:
A Real Madrid és a Barcelona 2:2-es döntetlent játszott, Iker Casillas és Victor Valdes is duplázott....

milyen jól hangzik...

madridista
Szerintem vagy rossz topicban jársz, vagy vicces kedvedben vagyBrian 20 írta:Most, hogy ilyen sok a sérült és még Keita se ért vissza, akár játszhatna is a mezőnyben. mondjuk balhátvédet

Valdés ma nem fog játszani mert Pinto véd, és hogy majd ő a mezőnyben fog játszani annak annyi az esélye mint hogy Puyol a Realba igazoljon..
Most, hogy ilyen sok a sérült és még Keita se ért vissza, akár játszhatna is a mezőnyben. mondjuk balhátvédet
Egy másik másik barcás oldalon,de gondolom csak elírás.Messidona10 írta:Hol olvastad?sopisz írta:azt olvastam valdes véd ma,hogy hogy nem pinto?
- geridoss
- Director del Fútbol
Biztos vagyok benne, hogy Pinto fog védeni. A Madrid ellen is végig ő védett, a kupa döntőben is ő védett tavaly. Pep nem ülteti le a padra.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hol olvastad?sopisz írta:azt olvastam valdes véd ma,hogy hogy nem pinto?
azt olvastam valdes véd ma,hogy hogy nem pinto?
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Boldog Születésnapot!!!!!

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Igaz, hogy Valdesnek kevesebbett kell védenie meccsenként, viszont a nagyon feltolt védekezés miatt ezek gyakran nagy ziccerek, kapusra vezetett labdák, védelem mögött elfutó támadók, ilyesmik, Valdes szinte minden meccsen bemutat egy nagy bravúrt. Mindezt olykor "hidegen", ahogy Mihu is írta. Bár talán emiatt is jó, hogy gyakran hozzák játékba a társak, így meccsben tartva Valdest. Sokszor leírtam már, de Zubi óta az első normális kapusunk, mostanra pedig már világszínvonalra felfejlődött.
- Mihu
- Director del Fútbol
2006 óta azvisca el barca írta:azért a történeti hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy nem mindegy, hogy hogy éri el ezt a 79%-ot.RELOAD írta:2011 Save % Rankings:
Valdes 79% - Neuer 78% - Hart 76% - Casillas 75% - Reina 72%
jó ilyeneket olvasni!
100 lövést kell e mondjuk 10 meccsen háritania, vagy 20-at (egy bayern, egy city, vagy egy pool kapusnak azért joval több lövést kell hárítania)
de azért grat! én jelenleg talán a világ legjobb kapusáak tartom 1-1-ben!

A statisztikához: ez is érdekes amit mondasz, mert ugye azt is szokták mondani, hogy ha egy kapusnak egész meccsen nincs dolga, akkor is nagyon nehéz védeni egy ziccert, mintha "lendületben" lenne.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért a történeti hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy nem mindegy, hogy hogy éri el ezt a 79%-ot.RELOAD írta:2011 Save % Rankings:
Valdes 79% - Neuer 78% - Hart 76% - Casillas 75% - Reina 72%
jó ilyeneket olvasni!
100 lövést kell e mondjuk 10 meccsen háritania, vagy 20-at (egy bayern, egy city, vagy egy pool kapusnak azért joval több lövést kell hárítania)
de azért grat! én jelenleg talán a világ legjobb kapusáak tartom 1-1-ben!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...