Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ha elolvasod rendesen a hírt, inkább az újságíróknak vannak "komoly" gondolataik... Szerintem egyik említett edző sem jöhet szóba ilyen-olyan okok miatt. Két olyan megszerezhető edző van, aki az utóbbi években komoly sikereket ért el: Le Guen és Hitzfeld.A. Gábor írta:Komoly gondolatok vannak a reálnál...Murinnyó??? ugyan már..
Komoly gondolatok vannak a reálnál...Morminho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=101621
Olvassátok el, ennyit a "majd hozzuk Capellót meg Wengert és minden jó lesz" elméletről. Főleg a címet nézzétek.
Juan Ramón López Caro- Real Castilla edzője!doki írta:Ki lesz a real edzője?Mi van,ha neki nem kell ricardinho,cicinho?![]()
Cicinho még rendben is van, bár neki is a neve/híre nagyobb, mint majd ahogy teljesít, nade' Ricardinho..galaktikusok írta:hála az égnek kirugták de attol még jöhet cicihno ricardihno kettös![]()
![]()
Ja...ha vki, akkor Camacho télleg nagy edzo, de a rejállal o sem tudott mit kezdeni.Morminho írta:Szerintem nem az edzőt kellene lecserélni hanem a keret felét, és akkor talán visszajöhetne a régi reál, de amíg perec az elnök, én nem aggódok