Ami sehova nem tartozik
- balboa7
- Entrenador del Barça
Fiúk lányok!
Köszönjük szépen mindenkinek aki eredeti Night Child lemezeket rendel/rendelt és nem másolja azokat! A bevételből nem csak a további kiadványokat illetve videókat próbáljuk finanszírozni hanem holnap negyed kettőkor (szombat) Artoscsaba, MC Gőz és FankaDeli becsörtet a Viva Teleton stúdiójába, hogy egy komolyabb összeget átadjon a Tűzoltó utcai Gyermekklinika nélkülözhetetlen inkubátoráért szervezett gyüjtésre! A műsor élő lesz és nem ismétlik úgyhogy akit érdekel nézze holnap azaz szombaton! Reméljük akik Night Child kiadványokat hallgatnak egyet értenek velünk abban, hogy amíg a pártok önös érdekeikből kifolyólag milliárdokat költenek óriásplakátokra és imázsfilmekre addig gyermekek halnak meg pár naposan és embernek fagynak halálra az utcán és ez így NEM JÓ!
A Night Child soha nem politizált és soha nem is fog csak annyit kérünk tőletek, hogy figyeljünk egy kicsit egymásra. Itt nincsenek zöldek vagy lilák vagy különböző rapkiadók vagy egyéni meggyőződésből kasztosodott emberek érdekei! Ez Magyarország! Az emberi dolgok mindenhol emberi dolgok!
...ez sztem példaértékű, a nagy magyar "sztárocskáknak" kik csak a zsebüket tömik tele!!!
Köszönjük szépen mindenkinek aki eredeti Night Child lemezeket rendel/rendelt és nem másolja azokat! A bevételből nem csak a további kiadványokat illetve videókat próbáljuk finanszírozni hanem holnap negyed kettőkor (szombat) Artoscsaba, MC Gőz és FankaDeli becsörtet a Viva Teleton stúdiójába, hogy egy komolyabb összeget átadjon a Tűzoltó utcai Gyermekklinika nélkülözhetetlen inkubátoráért szervezett gyüjtésre! A műsor élő lesz és nem ismétlik úgyhogy akit érdekel nézze holnap azaz szombaton! Reméljük akik Night Child kiadványokat hallgatnak egyet értenek velünk abban, hogy amíg a pártok önös érdekeikből kifolyólag milliárdokat költenek óriásplakátokra és imázsfilmekre addig gyermekek halnak meg pár naposan és embernek fagynak halálra az utcán és ez így NEM JÓ!
A Night Child soha nem politizált és soha nem is fog csak annyit kérünk tőletek, hogy figyeljünk egy kicsit egymásra. Itt nincsenek zöldek vagy lilák vagy különböző rapkiadók vagy egyéni meggyőződésből kasztosodott emberek érdekei! Ez Magyarország! Az emberi dolgok mindenhol emberi dolgok!
...ez sztem példaértékű, a nagy magyar "sztárocskáknak" kik csak a zsebüket tömik tele!!!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
gondolom fullosan vagyunk női tagokkalMr. Master írta:Na, gondolom sokakat nem érdekel, meg egyebek, de úgy érzem ezt most muszáj megosztanom vkivel:
Hét hónapja ez az első nap, h nincsen bnöm.![]()
![]()
Szal nemtom most sírjak-e vagy nevessek. De egy biztos: ferde hajlamú és női fórumozóink számára talán jó hírrel szolgálok

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Na, gondolom sokakat nem érdekel, meg egyebek, de úgy érzem ezt most muszáj megosztanom vkivel:
Hét hónapja ez az első nap, h nincsen bnöm.
Szal nemtom most sírjak-e vagy nevessek. De egy biztos: ferde hajlamú és női fórumozóink számára talán jó hírrel szolgálok
Hét hónapja ez az első nap, h nincsen bnöm.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Hoppá látam ronaldo visszatértél
számíthatunk mostanában versekre tőled? mert akkor visszarakom a topicod

számíthatunk mostanában versekre tőled? mert akkor visszarakom a topicod
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Az lenne a kérdésem hogy, hogy tok letolteni Harry Potter 4 hez feliratot? mert amit letoltottem az full nem akkor irja ki a cuccot! kb 5perc késéssl, pofázik vmit a Harry és azt irja ki, amit Hermione mondd! szal nem lehet követni az egészet! nem is tom ho jár már 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
CSEH LACI 3X-OS EURÓPABAJNOK!! 2X VILÁGCSÚCCSAL 1X MAGYAR CSÚCCSAL!
Hihetetlen ez a srác! nagyon jó, smiben elindult azt megnyerte! Phelps nem lehet akadály!
Hihetetlen ez a srác! nagyon jó, smiben elindult azt megnyerte! Phelps nem lehet akadály!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
azt szeretnem kerdezni h fent van az a konyv reklam...
Az Fc barcelonarol es a foci evkony, na azt szeretnem megkerdezni h ha azt megrendelnem akkor elhoznak-e nekem romaniaba, vagy muszaly magyar honba megvenni ???
Az Fc barcelonarol es a foci evkony, na azt szeretnem megkerdezni h ha azt megrendelnem akkor elhoznak-e nekem romaniaba, vagy muszaly magyar honba megvenni ???
Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
ugyanmár!Enrique írta: De végülis mind1, szerencsére csak te látod így a dolgokat, remélem Vito sem vesz komolyan.![]()

vagy ismer az ember és csak ugrat, vagy télleg ilyen "szűk látókörű" és csak ezt az egy hozzászólásomat olvasta el az 1525 közül.
van mégegy lehetőség, de ebbe bele sem merek gondolni...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én még mindig nem értem... Lehet, hogy keveri a sportot a politikával, de ettől miért lesz valaki szűklátókörű ?? , ezt nem nagyon értem..
De végülis mind1, szerencsére csak te látod így a dolgokat, remélem Vito sem vesz komolyan.

De végülis mind1, szerencsére csak te látod így a dolgokat, remélem Vito sem vesz komolyan.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Read only?? Üdv a hozzászólok közt!hamandeggs írta:Az a baj veled,Vito,hogy kevered a politikát a sporttal...és ez soha sem szerencsés!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Barça C
Az a baj veled,Vito,hogy kevered a politikát a sporttal...és ez soha sem szerencsés!
-
- Barça C
Már régóta figyelem a fórumot,de valóban két hete regisztráltam...De Vito akkor sem széles látókörű...
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
http:/82.131.187.104:8000/listen.pls srácok+! Vetési rádió, amit most csinálunk! ma rap nap van! kérni csak szeparáltan lehete, ez a rádió még csak gyerekcipőben van, de ha lex server.. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Aki nincs két hete, hogy regisztrált ide, már elnézést kérek, de ne engedjen meg magának ilyen első hsz-t...hamandeggs írta:Vito,néha gondolkozhatnál,mielőtt beszélsz,és ezt nem bántásból mondom...Néha nagyon egyszerűen,egysíkuan gondolkozol...bosszantóan.
... És ezt nem bántásból.
-
- Llegenda del Barça
egyszerűen???hamandeggs írta:Vito,néha gondolkozhatnál,mielőtt beszélsz,és ezt nem bántásból mondom...Néha nagyon egyszerűen,egysíkuan gondolkozol...bosszantóan.
egysíkúan???
bosszantó???

ne bosszankodj!
hamandeggs! -általában mindig végiggondolom, h mit mondok!!!
hidd el nekem!
egy újságnak a színvonalát kritizáltam, ahogy ezt itt többen is teszik a Nemzeti Sport, AS, MARCA, Blikk tekintetében!
én miért ne tehetném meg ennél az újságnál is?hmm??
fel lett fújva a lufi...
-
- Llegenda del Barça
hamandeggs, te is gondolkozhatnál néha, mielőtt megnyilvánulsz. sztem nem gondolkodik egysíkúan Vito, max más a véleménye erről a lapról, mint neked.
az idézet egyébként arról szólt, h hogy követhet el ekkora bakit egy magát mértékadónak tartó újság. akik mellesleg folyamatosan rázzák magukat arra, h mennyire figyelnek a magyarság értékeire.
pont ennyire.
az idézet egyébként arról szólt, h hogy követhet el ekkora bakit egy magát mértékadónak tartó újság. akik mellesleg folyamatosan rázzák magukat arra, h mennyire figyelnek a magyarság értékeire.
pont ennyire.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Vito,néha gondolkozhatnál,mielőtt beszélsz,és ezt nem bántásból mondom...Néha nagyon egyszerűen,egysíkuan gondolkozol...bosszantóan.
Jaja, szálljunk le a témáról...
-
- Llegenda del Barça
szevasz Charlie boy!
miért gondolod, hogy abból a szemszögből közelítettem meg?!
ismerem a Demokratát és az írásait is...
nem ez az első "bakijuk" és nem is az utolsó...!
P.S.:
másrészt, sztem az nem baj, ha itt (is) más-más beállítottságúak a drukkerek!
nem ezt megvitatni járunk ide

miért gondolod, hogy abból a szemszögből közelítettem meg?!
ismerem a Demokratát és az írásait is...

nem ez az első "bakijuk" és nem is az utolsó...!
P.S.:
másrészt, sztem az nem baj, ha itt (is) más-más beállítottságúak a drukkerek!
nem ezt megvitatni járunk ide