Game90 írta:
Ez igaz, nem tudom, hogy mi történhetett vele
Arsenal-ban ő volt a csapat esze, CM/AM-típusú játékos, aki összeszedte a labdákat, majd elosztogatta, az összes támadásban benne volt, szabadon játszhatott, itt meg csak egy a sok közül, szerintem teljesen más szerepköre van, mint a Senal-ban, ami nem mindig fekszik neki. Egyszerűen nem tudja ugyanazt a játékot játszani, amikor Iniesta és Xavi is a pályán van + ez a "középcsatár" pozíció sem való neki. Meg néha azt érzem, hogy nem is tudja, hogy pontosan hol kéne helyezkednie Iniesta és Messi mellett.
De már a szezon előtt is mondtam, hogy én idén nem várok tőle sokat, majd csak jövőre.
Költő kérdést teszek majd fel

Már mielőtt idehoztuk benne volt a pakliban, hogy nehezen találjuk meg Fabregas helyét!
Nem hiába a válogatottban is általában ő volt a kimaradó!Az Inietsa-Xavi meg sérthetetlen kettős volt!
A szezon elején jöttek a gólok, jó játék (én mondjuk ma nem éreztem, hogy kilógott volna) úgy tűnt Pep beépítette!
De mostanában voltak értéjkelhetetlen meccsei, amit leírtál, hogy más szerepkör nem talája a helyét stb!
Kérdés valóban megtudjuk oldani, hogy Iniesta-Xavi kettős mellett beszorítsuk Fabregast is (s akkor Messi is elől ott van plusszban)?!Mint írtam költői a kérdés, s csak az idény végezetével lehet erre biztosan válaszolni, hogy hol is tart nálunk Fabregas, s az is biztos, hogy a következő évben már könnyebb dolga lesz, de az ő szerepének megtalálása azért nem egyszerű!
Persze elkényszerítőzik ő mindenkivel, de sokszor elszívja egymás elől a levegőt ez az Iniesta-Xavi-Cesc trió!Legalábbis mostanában!
Ez nem kritika, s a szezon elején meg a füléről a félpályáról is bepattant volna a labda, s nem szabad elfeljteni, de mostanában ő eléggé keresi magát!És hangsúlyozom ma (tegnap

) nem éreztem, hogy rosszul játszott volna!