Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most őszintén.Annyira normális dolog lett volna egy fél éve tét meccs nélküli akármilyen rutinos játékost kivinni egy ilyen komoly eseményre?Mikor olvastam a cikkeket, akkor is csak néztem, h mit akar ő, meg sok szurkoló.Milyen formában van, h bír futni?Azért ez mind olyan dolgok, ami bizony komoly tétmeccsen jönnek ki igazán, nem a futó padon.Meccs hiányról nem is beszélve.Erxy írta:"I've tried, but I can't be 100% to play the Eurocup. I called Vicente del Bosque to say him. It's the honest thing I could do."
"Thanks to all of you for your support. I will continue working to return to play as soon as possible with Barça and Spanish National Team"
Villa ezt most írta ki Twitterre. Kár, hogy nem lehet ott az Eb-n, de a legfontosabb az egészség, nem kellene megkockáztatni, hogy rásérül, és még tovább marad távol a focitól. Koncentráljon most arra hogy minél hamarabb visszatérjen, végig csinálja az alapozást, és jövőre a valódi Villát láthassuk!
Nagyon frappáns vagy... Ezt a típusú hírt április 1-én linkelték be mindenhova, más játékosokkal. Volt pl Torghelle a Barcában is, ugyanezen az oldalon...Nus3 írta:Nem tudom hova kellet volna írni. Így csak annyit mondom nyissatok egy Wayne ROONEY topicot![]()
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... yne+Rooney
Mondjuk Del Bosquét sem értem.. Azt mondta végleges döntést 27-én hoz Villáról,de ha tényleg kapna 5-10 percet akkor sem lehetne megállapítani,hogy mennyire zökkent ki vagy bármi egyéb. Meg,hogy ha nem is játszik a döntőn akkor hogyan gondolta?:D Nem értem a logikáját az öregnek:D De hát ő a főnök..Lionel85 írta:Szerintem az eredménytől is fog függeni, hogy megengedheti-e majd magának ezt Pep és a csapat. Ha nem úgy alakul és éles lesz a végéig, sok esélyt nem látok rá. Épüljön csak fel az Eb-ig.
Minden héten mást írnak,de szerintem az utolsó öt percre legalább biztosan felmegy a pályára:)Ronaldinho&Barca írta:Várható, hogy a kupadöntőn, legalább egy taps erejéig láthassuk, utolsó percben? Mégis Pep utolsó meccse..
A lényeg ugyanaz: egy mérkőzés alapján általánosítunk. A spanyolok mindhárom csoportellenfele fizikálisan erős és deffenzív lesz, jól fog jönni Llorente, és simán lehet döntő tényező is.herlius írta:Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az ATMA és a fent említett két csapat védelme között van némi különbség.
alexis9 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/10 ... ore4499777
Remélem is hogy ott lesz a kupadöntőn!
Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az ATMA és a fent említett két csapat védelme között van némi különbség. A pótlást pedig természetesen sokmindenki megoldhatja, csak ugye a szint nem mindegy. Egy fomán kívüli Villa helyett bárki beállhat, de ha megy neki a játék, akkor azért már egyből más a helyzet. A kupadöntőt szvsz mindenképpen érdemes megvárni; ha az összjátékot jól érzi, a fizikális lemaradást még ledolgozhatja az EB-ig. Gondolom azért eddig sem csak az ágyban malmozott.barca99 írta:Nekem ezt mondták Messiről, csak az Inter és a Chelsea ellen, én akkor sem értettem ezzel egyet.herlius írta:Láthattuk a tegnapi EL-döntőn, hogy mire megy Llorente egy komolyabb védelem ellen.
Villát meg akár az Atletiből Adrián is pótolhatja, eléggé hasonlónak tűnik a stílusuk.
Nekem ezt mondták Messiről, csak az Inter és a Chelsea ellen, én akkor sem értettem ezzel egyet.herlius írta:Láthattuk a tegnapi EL-döntőn, hogy mire megy Llorente egy komolyabb védelem ellen.
Láthattuk a tegnapi EL-döntőn, hogy mire megy Llorente egy komolyabb védelem ellen. Lehet, hogy magas és fizikálisan erős, de a gyors, kombinatív játék abszolút nem az erőssége és erre a játékra bizony elég kevés szóba jöhető (és formában is levő) játékosa van Del Bosque-nak.zola8787 írta:Ez azért nem így működik a profiknál. Fél évig 1 percet sem játszott, vissza kell szoknia, erőnlétet feltornázni, stb... Nem tudni milyen formában térne vissza. Soldado és Llorente nagyon jók voltak idén, Raúl is, de őt úgyse viszi. Ott van még előre Silva, Mata, talán Fabre, bár őt hagyjuk inkább. Szóval sokan vannak. Szívem szerint örülnék ha menne, legalább játszana (Barca érdekeit nézve és nem a spanyolokét)
50-50.. Pár nappal eltolta a nevek kihirdetését Del Bosque,mert meg akarja nézni a Spanyol kupa döntőjét,hogy milyen állapotban van David, ez alapján dönt majd.
Ez azért nem így működik a profiknál. Fél évig 1 percet sem játszott, vissza kell szoknia, erőnlétet feltornázni, stb... Nem tudni milyen formában térne vissza. Soldado és Llorente nagyon jók voltak idén, Raúl is, de őt úgyse viszi. Ott van még előre Silva, Mata, talán Fabre, bár őt hagyjuk inkább. Szóval sokan vannak. Szívem szerint örülnék ha menne, legalább játszana (Barca érdekeit nézve és nem a spanyolokétBoccantoka írta:Nagyon szomorú hír, remélem nem igaz nem volt élete nagy formájába a sérülés előtt, de így se mondanám h rosszul játszott. Szerintem még mindig jobb bármelyik spanyol támadónál.
Nagyon szomorú hír, remélem nem igaz nem volt élete nagy formájába a sérülés előtt, de így se mondanám h rosszul játszott. Szerintem még mindig jobb bármelyik spanyol támadónál.
Sztem kizárt, h távozik. Az első szezonja még a gyenge tavasszal együtt is jó volt, és ebben a szezonban is azért lőtt egy pár gólt a sérülése előtt, szóval mindenképp van még benne potenciál. Bár nem tudni, h a sérüléséből milyen formában tér vissza, de nem lenen fair most eladni.fanbarca írta:Remélem sikerrel vissza tud térni. Az ilyen hosszú sérülések után baj szokott lenni, nem megy a játék. Remélem nem így lesz, bár az sem kizárt, hogy távozik ezen a nyáron a csapattól.
az elég nagy baj lenne, mert a korából adódóan az utolsó EB-je lehet...Facsy írta:én már nagyon várom hogy újra felszerelésben lássambár sztem még idén nem fog belebújni se a gránátvörös-kékbe se a válogatott mezbe sem.