Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legyél te is olyan gerinctelen mint Guti...Badi írta:De azt guti mondta
hasonlókat kívánok a realnakcsak nehogy a végén egy osztályban találják magukat a castillával
Attól mert Morientes ien sporszerűtlen majom, attól még nekünk nem kell ugyanilyen rosszakat kívánni a Realnak...és én csak erre az 1 félidőre szurkolok nekik, utálom őket ugyan, de azért mégis csak nagycsapat..és így semmi izgi nincs a bajnokságban...senki félre ne értse...nem lettem madrid drukker...kicsit sem...Ronaldinho 17 írta:1-2,santanderi segítséggel,de ez semmit sem változtat,hogy hazai pályán egy elég gyenge csapat ellen szívnak elég keményen![]()
Azt meg megdöbbenve olvasom hogy itt egyesek sajnálják a realt,meg neki szurkolnak,hát milyen BARCÁSOK VAGYTOK TI MÁR BOCSÁNAT![]()
csak egy rövid idézet azt hiszem morientes mondta amikor 14-15-16.hely környékén mozogtunk"remélem minél mélyebbre süllyed a Barca,és meg sem áll a másodosztályig,"mind ezt röhögve![]()
Mióta vártunk erre(legalábbis én) hogy mi legyünk a csúcson a real meg hétről-hétre égjen,most végre ez van,1999-2005-ig semmit nem nyertünk,ők meg BL,bajnokság,és messze európa legjobbjai voltak!!Hát most ez megforult!
Bocs,de ez a véleményem,a fórum meg erre van
Én eddig életemben egyszer voltam úgy,hogy annyira [auto_cenzúra] volt a Madrid,hogy már sajnáltam őket...Enrique írta:2-0-ra ég a margó otthon a Racing ellen.. Komolyan mondom ezen már röhögni sem lehet, annyira elkeserítő...![]()