Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kérem a megoldásokatProbáld meg egyszer elolvasni és utánna válaszolni rá:)
1. Egy parasztnak 11 báránya van. Abból 9 kivételével mind elpusztul.
Mennyi marad?
2. 7 hónap 31 napos.8 hónap 30 napos.
Hány hónapban van 28 nap?
3. 15veréb ül a fán.Egyet lelőnek.
Mennyi marad a fán?
4. Van 5 szénakazal meg 7 szénakazal.Egybe rakjuk őket.
Mennyi lett?
5. 6 égő gyertyából 4-et eloltunk.
Mennyi marad?
6. Hány ujj van 2 kézen? és 10 kézen?
7. Egy sötét szobába van egy cserepkályha meg egy petróleum lámpa.
Belép egy pali kezében a gyufával.
Mit gyújt meg először?
8. 6méter mély kútba beesett egy csiga. Nappal 4 métert megy föl
és éjjel 3 métert csúszik vissza.
Hány napig tart míg fölér?
9. Egy fiókban 10pár barna és 10pár fekete zokni van.
Hányat kell kihuznunk ahoz hogy biztos legyen a kihuzottak közt egy pár?
10. Mi volt Németországban 1936 dec 6án?
11. Hány állatot vitt fel Mózes a bárkájára?
Sztem meg [auto_cenzúra] az egész ahogy van. Ezen nem lehet nevetni, csak sírni.Ordog írta:Ez amúgy nagyon gyenge... magadban tarthattad volnaKluivertinho írta:Chelsea: TERRY black a csapat főszurkolója,aki valósággal beROBBENT a köztudatba,mielőtt még bánatát DROGBA folytotta volna.beceneve a CRES a PÓ-síkságról
Juventus:mondd Pavel,ez a te NEDVED?Igen,de máskor rugDELPIERO egyből a szabadrúgást..megjön Pamela Anderson-kire másszak rá?Én vagyok ThU,RÁM
Madrid:Kártyáznak.ki oszt?SERGIO RAMOSZT,kinek vallása BAPTISTA...Ron,ALDOját neki,hogy nem tudsz lefogyni....srácok kinek mi a foglalkozása?Én vagyok KASZ,ILLYÁSZ
Roma:idefigyelj TOTT,TI mind bohócok vagytok....de mester mi nem!DE,ROSSI azok vagytok.Man,Színig legyen a poharom....CHI,vulgáris szavakat mellőzzük az edzésen
Manchester: Van kapusunk,Sir?VAN DE, [auto_cenzúra].Apropó FERDI,NÁNDirol tudsz valamit?Nem,de FLECS ŐRként dolgozik azt tudom.Idefigyelj SA,Ha rendes leszel játszol![]()
![]()
Egyedül ez a: "van, de [auto_cenzúra]" tetszik![]()
Kluivertinho írta:Nem az én agyszüleményem...Ordog írta:
Ez amúgy nagyon gyenge... magadban tarthattad volna![]()
![]()
Nem az én agyszüleményem...Ordog írta:Ez amúgy nagyon gyenge... magadban tarthattad volnaKluivertinho írta:Chelsea: TERRY black a csapat főszurkolója,aki valósággal beROBBENT a köztudatba,mielőtt még bánatát DROGBA folytotta volna.beceneve a CRES a PÓ-síkságról
Juventus:mondd Pavel,ez a te NEDVED?Igen,de máskor rugDELPIERO egyből a szabadrúgást..megjön Pamela Anderson-kire másszak rá?Én vagyok ThU,RÁM
Madrid:Kártyáznak.ki oszt?SERGIO RAMOSZT,kinek vallása BAPTISTA...Ron,ALDOját neki,hogy nem tudsz lefogyni....srácok kinek mi a foglalkozása?Én vagyok KASZ,ILLYÁSZ
Roma:idefigyelj TOTT,TI mind bohócok vagytok....de mester mi nem!DE,ROSSI azok vagytok.Man,Színig legyen a poharom....CHI,vulgáris szavakat mellőzzük az edzésen
Manchester: Van kapusunk,Sir?VAN DE, [auto_cenzúra].Apropó FERDI,NÁNDirol tudsz valamit?Nem,de FLECS ŐRként dolgozik azt tudom.Idefigyelj SA,Ha rendes leszel játszol![]()
![]()
Ez amúgy nagyon gyenge... magadban tarthattad volnaKluivertinho írta:Chelsea: TERRY black a csapat főszurkolója,aki valósággal beROBBENT a köztudatba,mielőtt még bánatát DROGBA folytotta volna.beceneve a CRES a PÓ-síkságról
Manchester: Van kapusunk,Sir?VAN DE, [auto_cenzúra].Apropó FERDI,NÁNDirol tudsz valamit?Nem,de FLECS ŐRként dolgozik azt tudom.Idefigyelj SA,Ha rendes leszel játszol
na már vártam, hogy valamelyik kiszúrjaMorminho írta:Nézzétek a csajt piros pulcsibanMekkora tőgyei vannak
![]()
Énis ezt írtam, csak kitörölték a hsz-t...valdo88 írta:Mosmér...a jobbszélső tiszta Ronaldinhos
Hja ottani kép..de én még életemben nem voltam ott szegedi létemreVito írta:ez a Sing-Singben készült.Kluivertinho írta:szépségek...
2 éve van tinibuli is.
hjajj, régen mennyit jártam ide...![]()
ez a Sing-Singben készült.Kluivertinho írta:szépségek...
Kicsit szőrős a hátaCharlie írta:Rákattintva nem fogja megnyitni vmi oknál folyva,passz hogy miért.Ezért másoljátok be a böngészőbe.
http://www.hooligans.cz/in/files/tattoo2/12.jpg
C.