Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még csak annyit, hogy azért nem csak játszott idén 10 meccsett, és volt oylan hogy jól játszott, hanem 2 évvel idősebb válogatottban lett gólkirály és torna legjobb játékosa. Elkallódhat meg minden, de azért ne becsüljük le. ROnaldinho hol volt 18 évesen? Nem hiszem hogy előrébb mint Messi...visca el barca írta:messiről annyit hogy egy 18 éves kisfiu aki hihetetlenul tul van sztarolva.már most. és nagyon látszik rajta h >tipikus hangulatjátékos< lesz.
nemtudom ha véletlenul a barca b-ből felkerulne egy srac aki annyit mutatna mint messi a barcaban (eddig) ki mennyire istenitené.
najo nem vitazok tobbet, nézeteimmel ugysem én képviselem a tulerot...
részemrol téma lezarva.
messiről annyit hogy egy 18 éves kisfiu aki hihetetlenul tul van sztarolva.már most. és nagyon látszik rajta h >tipikus hangulatjátékos< lesz.Cooltiszo írta: Messiről meg annyit hogy a mostani Messi hullámvölgyben van.
visca el barca írta: azért az érdekes, hogy amig messi sehol nemvolt adig mindenki szerette meg igy jo játékos ugy jo jatekos....most meg már mindegyikőtök száműzné meg hasonló..vicces
Milyen többség??? Két ember.... Egyébként nézd meg újra! Megnézte hova rúgta..Enrique írta: A többség nem ezt mondja...![]()
De hagyjuk, ez is lerágott csont, Gyula nem való a kezdőbe, amit szerencsére Rijkaard is észrevett már. Csereként, amikor már mind1 az eredmény, akkor jöhet, hadd fusson.
már bocs,de én spec sose szerettem a Gilit!visca el barca írta: azért az érdekes, hogy amig messi sehol nemvolt adig mindenki szerette meg igy jo játékos ugy jo jatekos....most meg már mindegyikőtök száműzné meg hasonló..vicces
Nyugodtan visszaolvashatsz, nekem soha nem tartozott a kedvenceim közé. Amíg nem volt Messi, akkor sem.visca el barca írta:szerintem meg a világ bármelyik csapatába beférne...és ha eladasrol lesz szó (remelem nem kerul erre sor mert én speciel szeretem...) nyugodjatok meg lesz aki fog érte fizetni...
azért az érdekes, hogy amig messi sehol nemvolt adig mindenki szerette meg igy jo játékos ugy jo jatekos....most meg már mindegyikőtök száműzné meg hasonló..vicces