Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nesze nektek/nekünk SPORT KLUB!!!sasi1 írta:Sat1 nem, hanem az ARD, és a ZDF fogja adni a VB-t a Premiere mellett a német adók közül.Badi írta:dehogy maradunk le
egy Sat1-e mindenkinek van...max lédererről maradunk le, az meg kit zavar?![]()
Premiere ugye nem fogható, csak előfizetéssel.
Az ARD, meg a ZDF elvileg bentvan magyarországon is sok kábeltv hálózatban, csak az a baj. hogy ők már decemberben felszólították a kábelhálózatokat, hogy a meccsek idején le kell kapcsolniuk a csatornát .... a jogok miatt...
Tehát csak műholdon lesz látható az említett 2 adón meccs a nyáron.........................
Sat1 nem, hanem az ARD, és a ZDF fogja adni a VB-t a Premiere mellett a német adók közül.Badi írta:dehogy maradunk le
egy Sat1-e mindenkinek van...max lédererről maradunk le, az meg kit zavar?![]()
Én örülök a Sport Klubnak. Végre láthatók EuroLiga meccseket, ami szerintem jobb az NBAnél, ahol 16 másodpercig állnak a labdával, aztán meg egy-egyeznek... Vagy ne adj isten egyszer passzolnak... Holn vannak már Jordanék...Bodi írta:Remélem nem fog sokáig tartani ez a Sport Klub,a Sport1 és 2 teljesen tökéletes szerintem,nem kell ide más!
Nem kell lerombolni azt,amit 5-6 év alatt felépítettek!
Minden jó focimeccset láthatunk élőben,élvezhető kommentárokkal!
Újra van NBA is,szóval számomra minden megvan,ami érdekel!
. Ennek ellenére Horvát szerint nincs élet-halál harc a két csatorna között, mivel "a Sport1 egy régi csatorna új műsorral, míg a Sport Klub egy új adó régi műsorokkal".
Múlt héten a Népszabadság is foglalkozott az üggyell ott azt nyilatkozta,h "véletlen" maradt le a felvétel szócska.Hátigen kamu az egész remélem megbukik minél hamarabb akár a Vb árán is!Most mind1 h nem láthatom vagy a ****Léderert kell hallgatnom.Nekem amúgy is van műholdam majd nézem vmelyik német adón vagy osztrákon.Vito írta:Kökény ugyan elismerte, hogy nem élőben adják a reklámban szereplő klubcsapatok meccseit, de szerint szó sincs tudatos félrevezetésről.
Kökény ugyan elismerte, hogy nem élőben adják a reklámban szereplő klubcsapatok meccseit, de szerint szó sincs tudatos félrevezetésről.
Van olyan tévés szakember, aki a Sport Klubot egyfajta patyomkin-tévécsatornának tartja, amit csak azért hoztak létre, hogy legyen hova pakolni a nyári foci vb "fölösleges" meccseit.
ki-ki döntse el, de szerintem egyik nem zárja ki a másikat!Mások szerint valódi, hosszú távú piacfoglalási kísérletről van szó.
Nézd! 2004ben majdnem széttörtem a tévét a sok hülyeség miatt, amit a meccsek alatt mondtak.... Faragó, Hajdú B. kivételével akoribban nem volt jó közvetítő az m1-en... Ma rajtuk kivül Méhes, a két Somos közvetítéseivek bírók élvezhető meccset nézni. Farkas se rossz, Horváth meg jó lenne, ha néha em motyognak magában.... De ezek közül ki van az RTL érdekörében?? Senki, tehát nem vesztesz semmit...Silvanus írta:Redlions - természetesen vannak ilyen adóim is, de mint azt mondtam [auto_cenzúra] közvetítés ide vagy oda, rengeteg információ is el fog hangozni magyarul a közvetítések alatt, amiről le fogok maradni, ha nem látom!!! Plusz lehetnek interjúk, és egyébb érdekességek meccsek előtt, után... Németül sajnos nem tudok, ezért hiába fogom nézni a Sat1-et, azért az nem ugyan az....nekem!
Miért??? Nics ARD, ZDF, más német, vagy egyéb adód? Biztos lesz másut is élő közvetítés.Silvanus írta:Én nekem már tök kavaros ez az egész, amit leszűrök belőle csak az, hogy megy a harc a háttérben a közvetítésekért, és valószínüleg szívás lesz a vége a Sport Klub miatt! Legalábbis a VB-t úgy érzem nem fogom látni teljes egészében, pedig ahogy azt itt mondta is valaki, engem igen is érdekel minden-minden meccs élőben, még akár egy Trinidad és Tobago, vagy Costa Rica meccs is (ezek csak példák...).![]()
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy 2006-ot írunk, és nem nézhetem majd egy hazai csatornán a vb-t! Jó-jó tudom ott lesz a Sat1 meg még egy csomó ilyen, de akkor is! Ha az RTL rosszul is közvetít majd mégis lesznek beszélgetések, interjúk, ilyen-olyan érdekes infók a meccsek előtt, után, közben... amikről így valószíűleg lemeradok majd...
pont itt a lényeg!redlions írta:Miért hazudik??? Mondták egy szóval is, hogy élőben adják???
Silvanus írta:A Sport1-2 már nagyon reklámozza magát, hogy ők idén is, azaz a 2005/06-os szezonban adják az összes nagy bajnokságot, kupákat, és külön kiemelik a Barca meccseit, a Liverpool, az Arsenal-t... Tudja valaki, hogy miért? Ez olyan fura...![]()