2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem azért, de közel sincs a Top5-hözDeus írta:
Jó tudom, valdes top5 kapusok közé tartozik, de ő is csak ember...
Ezt meg nagyon adom.Vannak kapusok, akiket ezek ellenére is a legjobbaknak tartanak, meg vannak akiknek ezekkel bizonyítják a középszerűségét.
Mert aztán tényleg k. sokat szokott hibázniKluivertinho írta:Mennyi hibát szeretnél még tőle látni? Tavaly, főleg a bajnokság vége felé rengeteg bizonytalanságot mutatott, most folytatja. Őszintén, nem érdekel a Szuperkupa, most még jó figyelmeztetés ez a potya. Valdes sosem volt klasszis kapus, nem is lesz, ezen nincs mit vitatkozni. Vannak bravúrjai, de nagy [auto_cenzúra]ázalékkal teljesít. Egy világklasszissal a kapuban tényleg szinte verhetetlenek lennénk, de már beletörődtem, ő ott ragadt. Egyébként kedvelem, csak nem ide való, még akkor sem, ha rengeteg kupát nyertünk vele a kapuban.
Persze hogy elbeszélgetnek vele, elemzik mit kellett volna csinálni stb.Erxy írta:Gondolkodjunk már egy kicsit.. Meg fogja kapni a magáét Váldes, efelől ne legyen kétség. De ezt nem a médián keresztül kell intézni, hanem az öltözőn belül, szemtől-szembe. Így fair.mess2009 írta:hát igen....Tito ebben(is) utánozza Guardiolát, a legnagyobb baromságra is rá mondja, hogy semmi nem történt! mi az hogy ezt kérik tőle?! amit pedig csinálnia kell(pontos kidobások, kirúgások) az nem egy különleges elvárás. ezzel együtt nem kellene keresztre feszíteni, de a hibára se mondjuk , hogy az egy erény!.
egyébként, volt azért itt még két momentum, ha már menteni akarjuk! Adriano hazaadásaa nem volt indokolt, a csatár fellökte Valdest akár le is fújhatta volna a bíró.
Gondolkodjunk már egy kicsit.. Meg fogja kapni a magáét Váldes, efelől ne legyen kétség. De ezt nem a médián keresztül kell intézni, hanem az öltözőn belül, szemtől-szembe. Így fair.mess2009 írta:hát igen....Tito ebben(is) utánozza Guardiolát, a legnagyobb baromságra is rá mondja, hogy semmi nem történt! mi az hogy ezt kérik tőle?! amit pedig csinálnia kell(pontos kidobások, kirúgások) az nem egy különleges elvárás. ezzel együtt nem kellene keresztre feszíteni, de a hibára se mondjuk , hogy az egy erény!.
egyébként, volt azért itt még két momentum, ha már menteni akarjuk! Adriano hazaadásaa nem volt indokolt, a csatár fellökte Valdest akár le is fújhatta volna a bíró.
A kapus első számú feladata h ne kapjon gólt a csapat! Az teljesen rendben van, ha amikor úgy van nála a labda, h nincs senki a közelben, akkor okosan megjátsza, sőt nagyon hasznos is. De tegnap úgy kapta a labdát. h Di Maria lendületből jött rá... Ilyenkor alap h felnyomja félpályára... Szerintem Sergio-ék 10 mp alatt összeszedték volna még akkor is, ha realosnak megy a passza... Nem tartom rossz kapusnak, de tegnap hülye voltTaibi írta:Bár pontos adatokat nem tudok írni, de biztos vagyok benne, hogy jópár olyan gólt szereztünk az elmúlt néhány évben, ami annak volt köszönhető, hogy Valdes nem vaktában előrevágja a labdát (aztán vagy barcáshoz kerül vagy nem), hanem egy okos passzal támadásépítést indít.
Most hibázott, tény, ettől függetlenül ezt kell csinálnia továbbra is szerintem, mégha rizikós is néha.
Igen, de ez nem az a szitu volt, ezt meg lehetett oldani lábbal, csak rosszul kezelte le, szerintem ez annyira látható....csababarca írta:Tobias88 írta:Lehet szídni Valdest, de én egy kapust sem tudok mondani, akinek csak harmad annyiszor kell beleérnie lábbal egy mérkőzésen mint neki. Biztos vagyok benne hogy Casillas is hasonló bakikat vétene, ha ennyiszer kéne játékba avatkoznia
![]()
persze.
ne magyarázzuk már meg,hogy mit művelt.erre nincs mentség,ez nem olyan volt,hogy melléütött egy labdának,vagy alászaladt,bármi.
Rossz döntést hozott,nem először,nem másodszor,és sajnos nem is utoljára.
Persze szépszép,hogy lábbal kell emberhez tenni a labdát,de van az a szitu amikor nem lehet megoldani máshogy,akkor nem kell erőltetni,mert csak belesül.
hát igen....Tito ebben(is) utánozza Guardiolát, a legnagyobb baromságra is rá mondja, hogy semmi nem történt! mi az hogy ezt kérik tőle?! amit pedig csinálnia kell(pontos kidobások, kirúgások) az nem egy különleges elvárás. ezzel együtt nem kellene keresztre feszíteni, de a hibára se mondjuk , hogy az egy erény!.gy írta:Gyerekek, megvan a megoldás... Tito: "Ezt kérjük Victortól." Lehet annyi az egész, hogy azt kéne kérni Victortól, hogy "ne legyéé hülye!". Ès akkor nem lenne, mit gondoltok?
Tobias88 írta:Lehet szídni Valdest, de én egy kapust sem tudok mondani, akinek csak harmad annyiszor kell beleérnie lábbal egy mérkőzésen mint neki. Biztos vagyok benne hogy Casillas is hasonló bakikat vétene, ha ennyiszer kéne játékba avatkoznia
sorolj már az elmúlt szezonból olyan meccseket, ahol valdes klasszisa mentett pontot vagy pontokat a csapatnak.Sanama írta:Hát kell is hogy legyen élet ebben a topikban évente 3-4x, mert amúgy törölni kéne... Persze mikor bomba formában véd, és pontokat ment a csapatnak, a nagy többség csendben elsuttyog.
Én sem örültem neki,de inkább egy Szuperkupa odavágón lőjje el 3-1es vezetésnél,mint egy BL döntőbe 1-1nél a 89edik percben...BritishKnight írta:Azért én valahogy örültem volna ha ezt nem egy El Clasicón lövi el!