2006.01.05. 16:01:04
Tudom, hogy sokan mondjátok, h nagyon "Real-os" hozzáállás, de szerintem egy akkora játékos, mint Henry, mindenhova kell(ene), és ha van rá lehetőség, akkor meg kell venni. DE: nem idén, hanem jövőre jár le a szerződése, így még kérhet érte sokat az Arsenal, de nem 30-40 milkát (itt is egy példa: Owen, amikor 12 millióért a Real-hoz igazolt, pedig előtte az orosz sokkal többet kínált érte, de nem akarták, h ingyen elmenjen, ezért inkább elengedték, vagy Cassano most...), szerintem nyáron olyan 20-25 körül elhozzuk.
Gallas szerintem is nagyon jól jönne, és legalább lenne versenyhelyzet, mert aki sportol, sportolt, vagy csak szimplán érti közületek, az tudja, hogy mehet akárhogy a szekér, változtatások nélkül előbb-utóbb visszaesés lesz...
A jobbszélre Daniel Alves nagy ötlet, de szerintem Sagnol - ingyen - még jobb lenne, és én Bellettit sem írnám le feltétlenül..
A balra Cole tényleg óriási lenne és szeritnem olyan 15-ért lehetne leigazolni. Meg, ha mi nem vesszük meg, akkor a Real, az meg ugye nem lenne jó. De Sylvinho bombaformában van mostanában, meg szerintem amúgy is tök jó játékos ( a kupameccsen is milyen labdákat adott: az 1.félidő utolsó percében a Ezquerro-nak, meg a gólpassz-t Giuly-nek.), és Gio sem rossz, úgyhogy nem is muszáj igazolni oda...
Így, összesen tehát, ha mindenhova erősítenénk, akkor is maximum 50 milkát költenénk, és ha eladjuk Saviola-t, meg vagy Giuly-t, vagy Ezquerro-t, vagy esetleg Maxit - akiről valljuk be: nem Barca-szintű, de őt nagyon csippantom, úgyhogy örülök, ha marad, és ugye Larsson is megy, meg olvastam valahol, hogy Gabri is kész meghallgatni bármilyen ajánlatot (bár én nagyon remélem, hogy nem megy el, mert a világ egyik legszimpatikusabb játékosa), akkor jön pénz, meg a fizetéseken is spórolás lesz, ha kevesebb játékos van. Meg jövőre már mezszponzor (..??)...úgyhogy suska az lesz bőven.
Ja srácok, főleg Subinho!
Puyol a védelem, az egész csapat oszlosa, vétek lenne visszavinni a szélre, olyan nekünk, mint Terry a ruszkiknak, vagy Nesta a Milan-nak. Középen a helye!
Bocs skacok, kicsit hosszú lett...