recrea írta:noname írta:Vilanova Barcája sokkal szórakoztatóbb focit játszik, mint Pep-é az utóbbi időben. Látszik ez most is a Zara ellen. Pörög a meccs, vannak hibák, de ezek általában az előre játszásból erednek.
Akkor én nem értek a focihoz vagy "csak" nincs ízlésem. Szerintem ezzel a meccsel vallatni lehetne, annyira unalmas volt, tele hibákkal, dekoncentrációval, semmi helyzettel. Nem vagyok hajlandó elfogadni, h így játszik a csapat egy Zaragoza ellen. Nem igazán tudom, mi a célunk ezzel, az attraktív, gólra törő, minden helyzetből a kaput támadó, hajtós csapat nálam eltűnt. És nem érdekel a demagóg duma, miszerint ennyi meg ennyi meccset megnyertünk.
Kíváncsian várom a BL-t, hogy megtudjuk, hol tartunk az európai fociban, mert nálam az egy óriási kérdőjel.
A Zara meccsel lehetett volna vallatni az tény,lehet valamelyik arab országban már csinálják is,nem tudom,viszont abban egyetértek,hogy szorakoztatóbb Tito Barcája mint Pep-é volt minden év SZEPTEMBER-OKTÓBER-NOVEMBERÉBEN. Ilyen tájban általában még gyengén játszottunk vele,ment a herevere,és a 3m-es passz 90percen át.
Titonál azt látom,hogy szép fokozatosan átkapcsoltunk egy direktebb támadófocira,melyben több a kontra,az oldalfordítás,gyorsabbak vagyunk éés nem feltéten kell törvényszerűen 145passz ahhoz,hogy egyik csapatrészből a másikba érjen a labda,több a mélységi beindulás,több a kiugratás,viszont a letámadásunk ebből IS kifolyólag gyengült,nem is keveset,mintha nem lenne rá erő,vagy én nem is tudom mi ennek az oka,persze a foci lényege,hogy mindig lőjj eggyel többet mint az ellenfél, de azért nyugodtabb lennék ha nem lennénk minden meccsen rákényszerítve a 3 lőtt gólra,a hátsó alakzatunk töketlenkedése miatt.