Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2013.01.05. 04:48:41

Capon írta:
Ha egy megbízható jó kapus lenne, akkor egy percet sem vitatkoznánk azon, hogy most jó vagy sem, elég-e ide vagy sem. Ennél egyszerűen semmi sem lehet beszédesebb, hogy már hány éve vitatkozunk rajta.
Annál mát csak az beszédesebb hogy kb 10 éve stabilkezdő és fent a vezetőség nem vitatkozik ezen vagyis nem hallani ilyen hangokat.
Az meg hogy azért nem takarítják el szerintetek mert hazai eléggé gyenge lábakon álló szr indok.
Továbbra sem alapítvány vagyunk adott esetben a boardnál is napirendre kerülne a váltás. Csak közel sem olyan egyértelmű mint itt páran gondolják hogy más kapussal jobbak lennénk
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 04:10:31

csatlakozom, rohadtul semmi értelme nincs ennek a pontokba szedésnek, főleg, hogy a bakik is szubjektívek, meg az is szubjektív, hogy mi számít bravúrnak, és mivel akik védik valdest, azok topkapusnak tartják, így jogosan elvárjuk akkor a (földöntúli) bravúrokat is.
Ennél egyszerűen semmi sem lehet beszédesebb, hogy már hány éve vitatkozunk rajta.
ráadásul az egyik, ha nem a legegyértelműbb téma szerintem.
ferninho
Madridista

2013.01.05. 02:55:58

azért voltak ott még szép dolgok, egy-kettő kimaradt :P

de ezek a kiemelések már megbocsáss... sztem nem sok értelme van, de hát te tudod.
madridista
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.05. 02:43:48

Hát ezt így nem lehet pontokba szedni, aztán meg mérleget vonni, hogy másfél védéssel/kupával pluszban van vagy sem. Még ha minden mozzanatra pontosan emlékeznénk sem lehetne ezt így "kiszámolni".

Ha egy megbízható jó kapus lenne, akkor egy percet sem vitatkoznánk azon, hogy most jó vagy sem, elég-e ide vagy sem. Ennél egyszerűen semmi sem lehet beszédesebb, hogy már hány éve vitatkozunk rajta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2013.01.05. 03:00:59-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.05. 00:38:13

Vegyük szépen sorba pro és kontra:

Potyák:

-2004 Espanyol, odaadta a kis buddhának a labdát, kikaptunk hazai pályán, de bajnokok lettünk év végén
-2004 Valencia, seggbe rúgta Villa-t, kikaptunk, de bajnokok lettünk
-2007 Liverpool, golfos Craig lövését védte be, kiestünk.
-2011 Arsenal, RvP lövése a rövidbe, kikaptunk kint, de továbbjutottunk a párharcból
-2011 Real, odaadta a labdát Di Maria-nak, 1-0 oda, a vége 1-3 ide.
-2012 Real, odaadta a labdát Di Maria-nak, 3-2, kiestünk.

Bravúrok:

-2003 Real, 1-2re nyertünk idegenben, kb 5 olyan lövést védett, ami 10ből 9.5x gól. Év végi BL helyet köszönhetjük annak a meccsnek.
-2006 BL döntő...nem részletezném...
-2009 BL elődöntő, a Chelsea-vel szemben. Az odavágón is volt két nagy védése, de a visszavágón meg aztán végképp Ő volt az, aki meccsben tartott minket. Végül nyertük a sorozatot.
-2010 El Clasico...mondanom sem kell, nyertünk, de az első félidőben kaphattunk volna 4et, és akkor senki nem szólhat egy szót sem. Ebből 2nél Valdes mentett hatalmasat. Év végén fontos szerepe volt a győzelemnek a bajnoki címben.

Tehát amíg egy szuperkupa és egy BL nyolcaddöntő kiesés van a számláján, addig a védéseivel nyertünk 2 BL-t...A szuperkupát egyébként nem írnám a számlájára, mert a 3-2vel még mindig mi voltunk helyzetben. Emlékezhet mindenki a visszavágóra, hogy ha ott nincs VV, akkor 10 perc után 3-0 oda. És akkor még a Real el se kezdett játszani. A 2 gól még csak ezután jött...arról meg nem tehet hogy Mascherano odaadja a labdát Higanynak, vagy Piqué nem bír elrúgni egy labdát Ronaldo elől...

Úgyhogy egyelőre még bőőőőőőőven bőven pozitívban van a srác. Ettől függetlenül ez a hiszti amit csinál, gyomorforgató, és nem katalánhoz méltó.
Kép
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.01.04. 23:44:54

Aki azt mondja VV-nek csak az elozo szezonba voltak banalis hibai azok max 2-3eve Barca drukkereke. En pl 11 eve es eleg keves merkozes van amit nem lattam e 11 ev alatt,tul sokat ved be a kapujaba es nagy banalis hibakat csinal. Akik meg azt mondjak,hogy passzolasbol jeles azoknak igazuk van,de pl ha igazolunk egy fiatal kapust aki tehetseges annak meg lehet tanitani a pontos passzokat. Kapus is labdaval banik es focista o is. Meg ott van a tehetseges jelzo is. Tehetseges kapusbol lesz vilagklasszis viszont VV-t sajnos nem lehet vilagklasszisra neveni soha. Passzolni lehet tanitani szinte akarmilyen falabu valakit de arra hogy egy falabu valaki Messi szinten tudjon az is keptelenseg.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
XCsabesz11
Barça B

2013.01.04. 22:30:08

Messidona10 írta:
XCsabesz11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VHdT6qq5Q48

ha megnézitek a részét már nem egy átlagos kapus képe kéne megjelelnie a szemetek előtt ! Valdes elképesztően hagyja vetődéskor a lábát a megfelelő helyen több 1v1 helyzetet is így védte !!! ha egy magabiztos összeszedett jó formában lévő elszánt Valdes van a kapuban akkor az bevehetetlen de ha az előbbiekből egyik is hiányzik már hajlamos sajnos hibázni és ezt el kell fogadni és nem sírni és Valdest ********** - ni miatta !!!!!
Ne haragudj, nem kötözködni szeretnék, de akkor mégis kit kellene *****-ni miatta, ha nem őt? Tisztában van vele mindenki, ahogy te is írtad, hogy ha minden klappol, akkor semmi gond, és eszébe se jut senkinek, hogy bizonytalanság van a kapuban. Csak sajnos idén már többször is bebizonyította (talán többször, mint az elmúlt négy évben, és még csak fél szezonon vagyunk túl), hogy nem mindig klappol minden. És mivel egy focistánál mindig az aktuális teljesítmény számít, szerintem teljes joggal kritizálják(juk) sokan. A múltbeli érdemeit nem vitatja senki, de ne csak ezt nézzük, mert a múltból nem lehet megélni.

Nekem az a véleményem, hogy ha el akar menni, akkor menjen. Tulajdonképpen Pintót jobban bírom, tőlem ő is védhetne, számomra a kapusposzt olyan, hogy ha azzal kell foglalkozni, akkor az már régen rossz. Nem arra akarok kilyukadni, hogy nem ismerem el a kapusok szerepét, de számomra a négy poszt közül ennek van a legkevesebb jelentősége. És VV sem nőtt a szívemhez, nem olyan, mint Puyol vagy Xavi, nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle.
Éppen ez az hogy nem kéne *******- ni senkit de mégis ezt teszik a sokan ... "nem saját nevelés lenne már kirúgnák" "ügyetlen" "nem is tud rendesen védeni" meg hasonló szólások SZURKOLÓKTÓL ?! most komolyan ha a Barca vezetősége nem tartaná megfelelőnek hiába lenne saját nevelés simán kidobnák (pl mint Bojan-t ) Lehet nem értékeled a kapusposztot de a kapusok azok akiknek minden meccsen kell 100% ot nyújtani mert ha nem ugyebár bemennek azok a gólok De egy mezőnyjátékos nincs rendben csak elmerül "elszürkül" addig amíg formába nem lendül és ez a baj Valdesel is nehezen lendül erre az idényre formába de a legutóbbi egy két meccsen már megtalálta a fonalat remélem tartani is fogja !
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.04. 22:11:21

Mezner2, kedvelem a hozzászólásaidat, tetszik, h fiatalos lendülettel zsigerből utálod a Realt, és tűzön-vízen keresztül véded a játékosainkat, de sjd szerintem teljesen normálisan, objektíven és szakmailag (az én szintemen) pontosan írta le a dolgokat Valdessel kapcsolatban, a többiek pedig alá is támasztották ezt.

Én fél éve azt ugatom, amit az előbb írt valaki, h hozzunk mellé egy konkurenciát, aki egy kis versenyre készteti és nem érzi tutinak a helyét a kezdőben. Kicsit sántít a példa, mert nem tudjuk az okát, de Casillas is egyszer csak a padon találta magát, akkor Valdest miért ne lehetne oda ültetni.
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.04. 21:40:44

XCsabesz11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VHdT6qq5Q48

ha megnézitek a részét már nem egy átlagos kapus képe kéne megjelelnie a szemetek előtt ! Valdes elképesztően hagyja vetődéskor a lábát a megfelelő helyen több 1v1 helyzetet is így védte !!! ha egy magabiztos összeszedett jó formában lévő elszánt Valdes van a kapuban akkor az bevehetetlen de ha az előbbiekből egyik is hiányzik már hajlamos sajnos hibázni és ezt el kell fogadni és nem sírni és Valdest ********** - ni miatta !!!!!
Ne haragudj, nem kötözködni szeretnék, de akkor mégis kit kellene *****-ni miatta, ha nem őt? Tisztában van vele mindenki, ahogy te is írtad, hogy ha minden klappol, akkor semmi gond, és eszébe se jut senkinek, hogy bizonytalanság van a kapuban. Csak sajnos idén már többször is bebizonyította (talán többször, mint az elmúlt négy évben, és még csak fél szezonon vagyunk túl), hogy nem mindig klappol minden. És mivel egy focistánál mindig az aktuális teljesítmény számít, szerintem teljes joggal kritizálják(juk) sokan. A múltbeli érdemeit nem vitatja senki, de ne csak ezt nézzük, mert a múltból nem lehet megélni.

Nekem az a véleményem, hogy ha el akar menni, akkor menjen. Tulajdonképpen Pintót jobban bírom, tőlem ő is védhetne, számomra a kapusposzt olyan, hogy ha azzal kell foglalkozni, akkor az már régen rossz. Nem arra akarok kilyukadni, hogy nem ismerem el a kapusok szerepét, de számomra a négy poszt közül ennek van a legkevesebb jelentősége. És VV sem nőtt a szívemhez, nem olyan, mint Puyol vagy Xavi, nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle.
XCsabesz11
Barça B

2013.01.04. 21:28:46

http://www.youtube.com/watch?v=VHdT6qq5Q48

socio66

2013.01.04. 20:52:59

maradjunk annyiban, hogy saját posztján ő a legátlagosabb játékosunk, akinek a megszokottnál jóval több bizalmat adott a mindenkori vezetőség, és ha nem helyi születésű, már rég nem itt lenne.
csak az utóbbi egy évben csinált annyi hülyeséget, amiért máshol kiteszik az embert, és az a hihetetlen, hogy nálunk a legkisebb mértékű retorzió sincs, sőt ilyeneket nyilatkozik, mint most.
és egyetértek az előttem szólóval, ne higgyük már azt, hogy más kapus nem lenne képes ilyen minimális szintű passzjátékra hátul, csak mások nem akarják még a saját ötösükről is kicsiben kihozni a labdát.
én vennék mögé egy ár/érték arányban megfelelő, jó képességű kapust, aki versenyhelyzetet teremt kettejük közt, ez a minimum.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.04. 20:51:32

barlacy írta:Emberek! A Zamora díj az valami? ( már ötször nyerte meg ...)
Akik azt odaítélik lehet, hogy talán értenek hozzá...
A Zamora díj olyan, mint az Aranycipő. A Zamorát az kapja, aki a legkevesebb gólt kapja a szezonban, ezt nem odaítélek, hanem statisztika alapján jár valakinek, szemben pl. az aranylabdával.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.04. 20:48:02

barlacy írta:Akik azt odaítélik lehet, hogy talán értenek hozzá...
Ja, sokat értenek hozzá, el tudnak olvasni egy statisztikát...
barlacy
Jugador del Barça

2013.01.04. 20:45:49

Emberek! A Zamora díj az valami? ( már ötször nyerte meg ...)
Akik azt odaítélik lehet, hogy talán értenek hozzá...
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.04. 20:22:43

Azt sosem fogom megérteni VV mitől olyan jó lábbal, mert a tőle 20 méterre álló védőhöz tudja gurítani a labdát? Ez ám a teljesítmény egy embertől aki egész életében labdával edzett.
Az 1vs1-ekben is tudnék vitatkozni, de nem teszem, mert jó %-ban fogja őket, de ez is úgy túl van misztifikálva ahogy VV összes védése ami természetesen bravúr, mert ő ha labdába ér az már bravúr kategória itt.
Kapuból jó ütemmel jön ki és avatkozik játékba ha kell.
Ezek mellett még egy rettentő könnyen zavarba hozható hálóőr akit ha zavarnak fingja nincs mit kéne tenni. Ha csak a cipőfőzője hozzá ér a támadóhoz már ki is ejti a labdát. Teljesen tanácstalan (a mozgásán lehet látni) ha szöglet vagy beívelés jön, szeret labda alá futni vagy azon töprengeni, hogy most kilépjen-e a labdára vagy sem, a távoli lövéseket sem kedveli, a közeli fejeseknél meg hajlamos a földre ülni.
Én szerintem fejben nagyon is átlagos kapus. Aki egy közepes stabil teljesítménnyel meg tud élni nálunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.04. 19:51:10

sjd írta:Szóval szerintem bőven túl van dimenzionálva ez az "illenie kell a Barca játékba" dolog, főleg, hogy két legdurvább hibáját a Real ellen pont két hazaadás után követte el.
Ennyi. Mindig a legnagyobb erényei közé soroljuk hogy jó lábbal, pedig szerintem ebben sem jobb lényegesen a vetélytársaknál (ha jobb..). Nincs vele bajom, sőt alapvetően bírom, de nem sírnám vissza ha menne. Egy dologban vagyok csak teljesen biztos, hogy találnánk a helyére embert, talán még jobbat is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.04. 19:46:50

Mezner2 írta: Ez nem így van,most szezon elején volt egy rosszabb periódusa,azonkívül meg volt 2 Real elleni hibája,előtte viszont mindig stabilan jól teljesített
Azért az túlzás, hogy stabilan jól teljesített, szinte minden szezonban volt egy emlékezetes hibája. Akármennyire is jó tud lenni amikor elkapja a fonalat, egyébként borzalmasan kiegyensúlyozatlan.
kristop
Entrenador del Barça

2013.01.04. 19:06:37

én sokat ekéztem az idény elején, de azt meg kell hagyni, hogy miután összeállt előtte egy normálisabb védelem, utána ő is magabiztosabb lett, és jó teljesítménnyel hozta le a maradékot. most hogy ez kinek az érdeme nagyrészt (védelem - kapus) azt nehéz megmondani, mivel más top kapusok előtt is általában jó védelmek vannak. lássuk az igazán fontos meccseken hogy teljesít a végén.

Barcelona will this month start renewal talks with Valdes (30), Adriano (28), Iniesta (28), and Barcelona B player Deulofeu (18). [md]

a szerződéséről pedig ennyit. xavi, puyol és messi után ők jönnek most, szerintem csak a hosszában lesz változás, legalábbis remélem nem akar hisztit levágni most is.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.04. 19:05:09

sjd írta:
Mezner2 írta:
sjd írta:Pontosan ugyanannyi szuperkupa ment el rajta, ahány BL-döntőt hozott.
Melyik a fontosabb? :lol: de most komolyan,remélem érzed,hogy ez a mondatod öngól. :lol:
Hát tényleg, borzalmas nagy öngól, mert ha kisebb jelentőségű kupát bukunk el a kapus miatt, az teljesen természetesen, és akkor már nincs is semmi baj :roll:
Nem az lenne mondjuk a normális, hogy a csapat teljesítményéhez ő is méltóan járul hozzá, nemcsak alkalmanként, nemcsak 6 évvel ezelőtt, hanem rendszeresen is? És nem arról szólnának már jó másfél éve a Clasico-k, hogy az ő butaságait próbálják kijavítani a többiek...
Ez nem így van,most szezon elején volt egy rosszabb periódusa,azonkívül meg volt 2 Real elleni hibája,előtte viszont mindig stabilan jól teljesített,komoly kupát miatta még nem buktunk,neki köszönhetően viszont már nyertünk. De teljesen parttalan a vita,aki utálja az sose veszi észre,hogy ezt az évet megelőzően,hogy teljesített...
Egyébként minden évben bukjunk egy szuperkupát miatta,ha cserébe hoz nekünk egy BL-t :D deal?
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.04. 19:02:48

Mezner2 írta:
Melyik a fontosabb? :lol: de most komolyan,remélem érzed,hogy ez a mondatod öngól. :lol:
Hát tényleg, borzalmas nagy öngól, mert ha kisebb jelentőségű kupát bukunk el a kapus miatt, az teljesen természetesen, és akkor már nincs is semmi baj :roll:
Nem az lenne mondjuk a normális, hogy a csapat teljesítményéhez ő is méltóan járul hozzá, nemcsak alkalmanként, nemcsak 6 évvel ezelőtt, hanem rendszeresen is? És nem arról szólnának már jó másfél éve a Clasico-k, hogy az ő butaságait próbálják kijavítani a többiek...
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.04. 18:47:15

Egyébként nem a világ legjobb hálóőre,egy szóval nem is mondtam soha,szerintem még csak nem is top10-es,viszont annyival nem rosszabb a többieknél,mint amennyit plusszba hoznak a csapatnak Valdes azon képességei amik miatt abszolút idevaló. :wink:
Nem a legjobb,de a legideálisabb kapus a Barcelona számára,hála az égnek a vezetők szerint is.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.04. 18:33:35

Mezner2 írta:
Mert Valdes nem tud védeni igaz? :roll:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem tud védeni, hanem hogy innen kéne indítani egy kapus értékelésénél. És így nézve Valdes korántsem akkora király, mint ahogy annak a többi tulajdonsága alapján be van állítva. Nagyon szép és jó dolog, hogy tud messzire pontosan passzolni, és el lehet mondani 2000-szer, de amíg minden 2. bravúrjára jut egy hiba, addig ez a legkevésbé sem fog érdekelni. Pontosan ugyanannyi szuperkupa ment el rajta, ahány BL-döntőt hozott.

Mindenáron lecserélni nem akarom, de a teljesítménye alapján nagyon messze van ő attól, hogy egy szerződéshosszabbítás kapcsán ugrálhasson, ha nem sikerül megegyezni egy normális összegben, felőlem mehet Isten hírével.
XCsabesz11
Barça B

2013.01.04. 18:26:32

Most komolyan aki annyira de oda lenne ha Valdes elmegy lehet szurkolni másik csapatnak is ! csak műringyó - hoz tudom hasonlítani őket ! Annyira csak Valdes hibáira figyeltek hogy észre se veszitek az érdemeit Ha annyira **** lenne mint mondjátok már rég elküldték volna de csodálatos módon még mindig a barcában véd ÉS JÓL TESZI ! [/url]
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.04. 18:08:11

sjd írta: Ez mind szép és jó, csak egy igen alapvető dolgot felejtettél ki, hogy tudjon védeni. Ez bármilyen csapatról is legyen szó, egészen kritikus dolog. Beállíthatjuk felőlem Xavit is a kapuba, és akkor meglesz a 100%-os passzpontosság, csak inkább az lenne a lényeg, hogy ha az ellenfél szökőévente egyszer elmegy a kapunkig, akkor ne befele védjen, hanem kifelé.
Másrészről meg azért nem tudsz ilyen kapust mondani, mert sokat még egyikünk sem látott a Barca színeiben. Casillastól Neuerig senki nem védett még a Barcában. De pl. előbbi egy tiszteletre méltó góltalansági sorozatot hozott le a válogatottban, és szemmel láthatólag nem hátráltatta különösebben a passzjátékkal a csapatot. Vagy Pinto is egészen jól elsajátította a Barca kapusposztjának követelményeit.
Szóval szerintem bőven túl van dimenzionálva ez az "illenie kell a Barca játékba" dolog, főleg, hogy két legdurvább hibáját a Real ellen pont két hazaadás után követte el.
Mert Valdes nem tud védeni igaz? :roll: de utálom mikor sokan átesnek a ló túloldalára, Valdes egy jó kapus,aki kb. 30szor annyit van játékban mint a többi kapuskolléga,már,ami a passzjátékot illeti(ehhez képest az a 2hiba 7 év alatt talán megbocsájtható,nemde???? hozott ő már nekünk fontos trófeát sorozatos bravúrokkal2006 BL döntő),és körübelül 10ed annyit mint a többi kapus,ami a lövéseket illeti. Hidd el,hogy rohadt zavaró lenne,ha meccsenként 10-15 támadással kevesebb lenne pocsék kirúgások miatt a csapat oldalán,hiányozna,nem is kicsit.
Az 1v1-re rálehet fogni,hogy belerúgják,DE AKKOR A TÖBBI KAPUSBA MIÉRT NEM RÚGJÁK BELE ILYEN GYAKRAN??
szerintem a Barcának ő a megfelelő portás,nagyon nem örülnék ha lelépne.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.04. 18:00:32

Mezner2 írta:Nekünk akármelyik kapust leigazolni óriási rizikó,ahhoz,hogy egy kapus nálunk jó legyen,olyan dolgokban kell megfelelnie,amik alapvetően nem kimondottan kapuserények.
Egyfajta söprögető kapus szerepkört kell betöltenie,akinek úgy kell együtt élnie a játékkal minden percben,hogy meccsenként 2-nél több lövés ritkán megy a kapuja felé,sokszor hidegen kell az 1-1et megoldania,emellett középpályásokat megszégyenítő módon kell pontosan passzolnia,a vaktában lőtt labdákat el kell felejtenie,mivel a mi játékosaink nem a levegő urai,és akkor még finoman is fogalmaztam.Bárhogy vakarom a fejem,nem tudok Valdesen kívül ilyen kapust mondani. MARADJON CSAK!!!
Ez mind szép és jó, csak egy igen alapvető dolgot felejtettél ki, hogy tudjon védeni. Ez bármilyen csapatról is legyen szó, egészen kritikus dolog. Beállíthatjuk felőlem Xavit is a kapuba, és akkor meglesz a 100%-os passzpontosság, csak inkább az lenne a lényeg, hogy ha az ellenfél szökőévente egyszer elmegy a kapunkig, akkor ne befele védjen, hanem kifelé.
Másrészről meg azért nem tudsz ilyen kapust mondani, mert sokat még egyikünk sem látott a Barca színeiben. Casillastól Neuerig senki nem védett még a Barcában. De pl. előbbi egy tiszteletre méltó góltalansági sorozatot hozott le a válogatottban, és szemmel láthatólag nem hátráltatta különösebben a passzjátékkal a csapatot. Vagy Pinto is egészen jól elsajátította a Barca kapusposztjának követelményeit.
Szóval szerintem bőven túl van dimenzionálva ez az "illenie kell a Barca játékba" dolog, főleg, hogy két legdurvább hibáját a Real ellen pont két hazaadás után követte el.
Lezárt