2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
röviden és tömören: sz*rSzakacs írta:ha de ha jobban megnezzuk tenyleg
azert ird le mit gondolsz torres-tol kivancsi vagyok, es mitn tudjuk a kivancsissag oregitAzt akarod hogy venember legyek ?
tessék, csak fél jó szezonja voltSzakacs írta: na de azt se feledd hogy tavaly januarba mikor jatszodtunk a villareal ellen, akkor mi rohogtuk h a legjobb gol lovojuk 5 golos(aki forlan volt), es januartol juniusig 20 ! termelt ami azert nem keves
na de azt se feledd hogy tavaly januarba mikor jatszodtunk a villareal ellen, akkor mi rohogtuk h a legjobb gol lovojuk 5 golos(aki forlan volt), es januartol juniusig 20 ! termelt ami azert nem keves, persze en nem szeretnem , ha mar vennenk csatart akkor torres szerintem o megfelelo kiszolgalassal sok golt lone, en ugy latom hogy most eleg gyenge a helyzet kihasznalasa, de tavaly eto'obak is az volt nalunk...es az idenre nagyon sokat fejlodot....ez szerintem nala is pont ugyanugy lejatszodna...a masik hogy sokkal fiatalabb mint Henry, es sokkal tobb motivaciot latok benne mint a franciaban...Taibi írta:Forlán, hát.....
Ő nekem zsákbamacska...
Tavaly 25 gólt lőtt, idén viszont még csak 4et 17 meccsen...
A MU-ben is elég gyenge volt, szóval eddig egy jó éve volt.
nekem semmi bajom lajossalTeeeB0R írta:nem ertem a lajossal mi a bajotok, van egy szupertehetseg aki kiszoritja a csapatbol, es ha bekerul a palyara bizonyitani akar, s nemigen jon ossze neki... a kapufainal az arcat lattatok???
amugy taibinek igaza van.
Tudod, hogy ez mikor lenne igaz?Szakacs írta: szoval en ebben egy kicsi "elrealosodas" szeruseget latok, hogy leigazoljuk henryt
Roby Carlos is baratja volt bekemnekretek írta:Mondjátok, miért rontaná Henry a légkört???? Éppen csak javítaná...Ronaldino nagy haverja a csávó-Tehát két klasszis a pályán, és még lehet hogy Ronnie is több motivációt kapna ezáltal...Meg Messi előtt is lehet példa! És rotálhat is Rájkárd, mert a csatársor mindig sztárokból fog állni, az biztos...Szal fontoljátok meg mit írtok...
na ez a kulcsszó: ambíciózus! Henrynak rég nem a pénz kell -abból már van neki bőven.Taibi írta: ha a klub ambiciózus, akkor marad. Nos, mi három új játékost szerződtettünk a télen, és 350 millió fontért új stadiont építünk - kell ennél több?" - mondta Peter Hill-Wood, az Ágyúsok elnöke.(MTI)
A kettőnek semmi köze egymáshoz! A "zongoracipelőt" a védekezéssel (is) foglalatoskodó középpályásokra szokták használni, akik labdákat szereznek, megakasztják az ellenfél támadásait. Technikás játékos is lehet vkp. pl Vieira sem egy falábú sztem, míg vannak favágó csatárok is szép számmal, főleg angliába, németeknél és a taljánok között, akik csak erőből mennek, s max jó a fejjátékuk.redlions írta:Zongoracipelőről hallottál? Az is kell, nemcsak technikás játékos... Nézd meg mire ment a Real Makele nélkül.... Egy csapatba több zongoracipelő kell, mint technikás játékos... (Bár Deco ebből a szempontból érdekes... Átment zongoracipelőbe, de jól csinálja...)
Henry miért ne akarna jönni?Épp ez az, hogy azért nem hosszabit szerződést az Arsenallal, mert kupákra vágyik, amit a Barcával megszerezhet.A leírt emberek közül meg szerintem egyik sem kéne.Esetleg Adebayor, de őt már leigazolta az Arsenal.Subinho írta:saviola lehet, h sérült, de előtte sem játszott mindíg és ha jól tudom kb. 2 gólt lőtt eddig...
henry pedig nem akar jönni ez a tény eddig!
az pedig, hogy eto'o-t ki pótolhatja majd jövőre egy esetleges sérülés miatt, hát a mostani formáját elnézve sztem senki!!!
adebayor, maluda, cissé, wiltord, forlan, oliveira...???