Köszi BercyBercy írta:Forca HFCB "B"!!!

Köszi BercyBercy írta:Forca HFCB "B"!!!
Hát, nem volt cserénk, és egy igen jó, a bajnokság jelenlegi bronzérmesével játszottunk! SZERINTED??? Csúnyán kikaptunk!!! 8 vagy 9:2 lett a vége! Norbi lőtt két szép gólt a végén szépségtapasznak, ennyi tellett tőlünk, az ellenfél már csak szórakozott velünk. És vicces, de megint kezdhetném azt, hogy nem voltunk rosszak, de hát csere nélkül... pláne én! Kb. 5 perc után a bőrömön át vettem a levegőt, már nem is láttam szinte.... de mindenki elfáradt a második félidőre! Nagyjából ennyi!deffent írta:Mennyi lett a tegnapi bajnoki meccs?
Meg tudom oldani. Akkor most megyek én, aztán majd még az én időpontjaimból egy a tiéd lesz.deffent írta:Iván!
Tudom, hogy a héten nekem kéne mennem, de ha meg tudod oldani, akkor elmehetnél most szerdán.
Egyébként is jó lenne, ha a szombati selejtező előtt lenne egy hajtós meccsed. (Duma)
Akkor viszont épphogy megleszünk...Marci írta:Norbi! Nem csak ZTE!, Sz. Zoli se tud jönni most szerdán, mert külföldön van.
Ne hagyd ki, óriási élmény! Mondanám, hogy neked/nektek mindig lesz hely, de ha már összejövünk 12-13-an, akkor onnantól kezdve necces a dolog 1 szobában, 1 TV-re!!! Tessék időben nyilatkozni!!! Már csak 1 hét az első (lehetséges) összecsapásig!Melkor írta:Hmmm...a közös pizzázás nagyon vonzó lehetőség![]()
, közben esetleg a meccset is megnézhetjük!
![]()
![]()
Komolyra fordítva a szót még nem tudom biztosra mondani jövök-e...Ha lesz még később szabad hely, akkor én is feliratkozom, ha nem akkor meg így jártam.