Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsánat, többet ilyet nem csinálok! Már töröltem is őket!vargaakos írta:zolix10
Egy szavas, semmitmondó hozzászólás Fifa topic.
Dupla és ráadásul két egyáltalán nem odaillő hsz Alexis topic.
Egészen pontosan kb 3 kommenttel alatta van leírva:BritishKnight írta:Na akkor most hogy is van ez fantasy kezdőknek a beillesztése a fórumra?
Csak mert szeretnék egy olyan hsz-t amiben benne lenne a jövő évi kezdőcsapat, meg hogy mit/kit miért...stb
ZsírkrétaS.Agüero írta:Okés, bocsesz, így már világos.
Olvasd el az FC BARCELONA 12-13 topicban írtakat és világos leszS.Agüero írta:Barca 12-13 topicban piszkosul nincs helye a fantázia kiélésének (csak már időm nem volt beírni) , ahogy egyéb topicokban sem. Ez alól egy kivétel van, a méltán elismert, szeretett Igazolások rovat
Ezt írta Miihii, de nekem az egyik hsz-emet kitörölték, ahol egy elképzelt taktikai felállást írtam csak le. Most akkor hogy van ez? Tilos vagy nem tilos?
Hidd el nem olyan nagy veszteség..miihii írta: Este jobban belelapoztam a topicokba és mondjuk a Barca 12-13 topicban piszkosul nincs helye a fantázia kiélésének (csak már időm nem volt beírni) , ahogy egyéb topicokban sem. Ez alól egy kivétel van, a méltán elismert, szeretett Igazolások rovat
A meccsekre vonatkozó fantazmagóriáknak meg még ott sem.
Nem nagy/képű VEB, de a többi rész igazS.Agüero írta:Asszem ez az avád mérete miatt van, nagyobb, mint lehetne, ezért a helyén hagy egy kis üres helyet.visca el barca írta:szöveget tettem be aláirasnak és legtöbbször (nem mindig) ugy jelenik meg, mintha lenne még mögé ütve vagy 5 enter.. ez a rendszer hibája?
Asszem ez az avád mérete miatt van, nagyobb, mint lehetne, ezért a helyén hagy egy kis üres helyet.visca el barca írta:szöveget tettem be aláirasnak és legtöbbször (nem mindig) ugy jelenik meg, mintha lenne még mögé ütve vagy 5 enter.. ez a rendszer hibája?
miihii írta:Srácok, akinek kepfeltoltes.hu-s linkről van az avája, sigje, lehetőség szerint inkább pl. a tinypic.com-ra töltse fel és linkelje be, mert megint vmi gubanc van a képfeltöltéssel és emiatt több topicot is széthúz(ott) a hibaüzenet, győzöm törölgetniKöszi.
Megnéztem és máris tiéd a terepCsacsMate írta: "Sajnos nem küldhetsz privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral."
Köszönöm!
Köszönjük, szerintem már nem lesznek a korábbiakhoz hasonló gondok, mindenki megnyugodott, és összeszedetten, személyeskedések nélkül fogja leírni a véleményét.Tim írta:Egye fene megnyitom,nem a dicséret miatt. Próbáljon meg mindenki normálisan viselkedni.
Egye fene megnyitom,nem a dicséret miatt. Próbáljon meg mindenki normálisan viselkedni.kanty írta:Valdes topic meddig lesz zárva? Megakarom dicsérni.