Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt meddig erőlteted még? Csak azért kérdezem, mert egyáltalán nem így van.Gokuci írta:Mostanában, mikor ráadásul a jobb oldalon játszhat, ahol tud is...Subinho írta:mindenkinek ajánlom figyelmébe:
http://www.youtube.com/watch?v=ksq8ggWtMtk
ez az Alexis kell nekünk!!! határozott, gyors, megkapja, lövi, nem totyok, visszapassz, stb. ilyen játékos kell nekünk, de valahogy ez a fajta stílus, pont amire szükségünk van, idén nagyon hiányzik a játékából!!! ez nem tudom, hogy Tito miatt van-e így, de egyszerűen szinte egész évben azt láttuk, hogy megkapja, megáll, hátrapassz... ha Laexis ezt tudná nyújtani, asszem nem lenne kérdéses, hogy helye lenne a csapatban!!!
Ez a vezetőség hibája, hogy már nem ilyen.Subinho írta:mindenkinek ajánlom figyelmébe:
http://www.youtube.com/watch?v=ksq8ggWtMtk
ez az Alexis kell nekünk!!! határozott, gyors, megkapja, lövi, nem totyok, visszapassz, stb. ilyen játékos kell nekünk, de valahogy ez a fajta stílus, pont amire szükségünk van, idén nagyon hiányzik a játékából!!! ez nem tudom, hogy Tito miatt van-e így, de egyszerűen szinte egész évben azt láttuk, hogy megkapja, megáll, hátrapassz... ha Laexis ezt tudná nyújtani, asszem nem lenne kérdéses, hogy helye lenne a csapatban!!!
A baj az,hogy inkább Pedrot kéne eladni aztán jöhetne chilei.sjd írta:És akkor most mi a baj?sörvirsli írta:
Sajnálod, h nincs rossz formában, mert így nem akarjuk eladni, és kénytelen leszel elviselni, h hasznosan játszik a csapat számára?
Rossz formában voltak?Hány meccsen is,2-3?sjd írta:Ja, én azt is sajnálom, hogy Xavit meg Messit sem akkor szavaztattuk meg, amikor rossz formában voltak, pedig mennyivel jobb lenne, ha mindenkit elpasszolnánk az első adandó alakalommal, amikor rosszul játszik.sörvirsli írta:Látom a szavazást,hogy most épp mennyire népszerű lett azzal,hogy pár meccset le tudott hozni normálisan,kár,hogy nem 1 hónapja lett feldobva a voksolás...![]()
Ja, én azt is sajnálom, hogy Xavit meg Messit sem akkor szavaztattuk meg, amikor rossz formában voltak, pedig mennyivel jobb lenne, ha mindenkit elpasszolnánk az első adandó alakalommal, amikor rosszul játszik.sörvirsli írta:Látom a szavazást,hogy most épp mennyire népszerű lett azzal,hogy pár meccset le tudott hozni normálisan,kár,hogy nem 1 hónapja lett feldobva a voksolás...![]()
+1recrea írta:Biztos vagyok benne, h marad.
Úgy gondolom, a lényeget vele kapcsolatban ezzel a pár sorral elmondtad. Teljesen adom!Stalkyard írta:Tényleg elemi szinten belé van kódolva a helyzetbe kerülés, a sors iróniája, hogy pont az egyik leggyengébb befejező a csapatban. Mindenesetre helyzetteremtésben Messi mellett ő a legjobb a támadókat tekintve. Semmiképpen sem adnám el, mert hatalmas potenciál van benne, és így a szezon vége felé kezdi is kijátszani magából. Plusz az első évében sem tolta rosszul, úgyhogy minimum 1 év bizonyítási esélyt megérdemel mindenképp szvsz. Jövőre Neymar-Messi-Alexis kezdő támadósort szeretnék.