Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd vissza a szitukat!!! És figyelj arra, amit leírtam! Ha nem látod még így sem, akkor vak vagy...Zsolti írta:ne mentsed már ezt a gyökeret..mind a háromban benne volt.redlions írta:Nem nagy spíler Oleguer, de ő védő! A mai meccsen nem volt olyan ludas, mint ahogy páran beállítják! Puyol hasonló esetéből például nem született gól, mert középüt nem ért fel a támadó....
Ezen a meccsen legalább nyolc gólt kaphattunk volna...
Hát azért az Oleguer-Gabri páros megint alkotott, én nem teljesen értem mit keresnek ők itt. Én az egész csapatot gyengének láttam, de ha így tetszik akkor Oleguer gyűlölő vagyok de sztem nem való ide... (Sem Gabri) Ha már katalánt "kell" játszatni akkor már inkább Damia... Egyébként meg számomra zavaró, hogy akármi történjék, Frank nem képes a felálláson változtatni, szerintem nincs semmi repertóárja. Ha jók vagyunk és alázunk akkor is csak ebben a szisztémában cserélgeti az embereket Frankie... És ma meg a legagilisebben játszó Messit sikerült lehoznia, és helyére beküldeni Ezqut. Sztem meg kellett volna próbálni Maxit+Henkét együtt. (Csak sajnos Rijkaard a kétcsatáros játéktól óvakodik mint a tűztől) Mindamellett ennyi benne van egy bajnokságban, mint ahogy Valenciából sem kötelező 3 pontot hozni...(és ez nem előzetes kifogáskeresés)Xavi írta:14 győztes bajnoki után ma kikapott a Barca...Istenem, nem lehet mindig nyerni és várható volt, hogy a győzelmi széria sem tarthat örökké...
De könyörgöm, nem kell mindjárt vészharangokat kongatni....Ezt utálom....Persze rögtön mindjárt ki fogunk esni,nem?
Majd jövő 7en javítunk...
Ui.:akinek nem inge....ne vegye magára
ne mentsed már ezt a gyökeret..mind a háromban benne volt.redlions írta:Nem nagy spíler Oleguer, de ő védő! A mai meccsen nem volt olyan ludas, mint ahogy páran beállítják! Puyol hasonló esetéből például nem született gól, mert középüt nem ért fel a támadó....
Ezen a meccsen legalább nyolc gólt kaphattunk volna...
Ebben igazad van, de én fel is vállalom, hogy hiába imádom több éve a Barcát, mégis gyűlölöm Oleguert de nagyon.redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Aki nem hiszi, nézze meg újra a gólokat!!!
Ha a Chelsea-n továbbjutnánk akkor is még 1 csomó jó csapatot kéne legyőzni a végső győzelemhez! De akkor is, azér ne legyünk bajnokok mert esetlegesen BL-t nyernénk????!!!!PCPocok írta:a lényeg az legyen hogy a cselzi ellen továbbjussunk és akkor senki enm szólhaz egy szót se
nemde?
barcakiraly írta:Congrt for barca...............
Vereségekkel készülünk a Chelsea ellen, ők meg sorra vernek el mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
persze, h ki fognak kapni. az olyan biztos, mint az, h ellenünk viszont hozzák a meccset. az annyuk mindenit.saviola83 írta:Mibe fogadjunk hogy ez az atletico simán ki fog kapni a bernabeuba.Nagy pénzt mernék rá tenni.
Te meg ilyen névvel ilyet mersz írni ? Bújj el jó erősen és kussolj..BARCA1 írta:Elkezdődött a botlások sorozata!