Devid16 írta:nem tudom melyik patch van fent nálad
a 3.0-ás ápdét, vagy 13.3.0. szóval gondolom a harmadik hivatalos patch. és idegesítő, hogy meccsenként van egy sérült így is.

lehet, az eredetit/patch nélkül kéne megpróbálni, ha azzal nem volt ennyi sérülés.
olyat én meg még nem is hallottam, hogy a mentés a következő betöltésre olyan mértékben el...romlik, hogy a játékosok ára leesik, a hangulat meg még annál is trébb lesz.
egyáltalán, hogyan?

elvileg a mentés után a mentéskor fennálló helyzetet kéne visszahoznia a játéknak, gondolom.
szerk.: azért meg részvétem, ha megvetted a játékot. én az assassin's creed 3-at bántam meg a vásárlás után. gondolom, Te is bánod utólag eléggé, hogy pénzt adtál ezért a... ezért...
sjd írta:Mi a fenéért engeded el őket barátságos meccsre?
pont azért engedem el őket, mert akkor besértődnek, ha nem.

egyébként itt én is hibáztam, mert pl a 2012-ben be szoktam állítani, hogy csak egy félidőt nyomhatják a plájerek a válogatott barátságoson, de most elfelejtettem. bár attól még a játéknak az anyukáját.

egyébként én is észrevettem a régebbi játékoknál, hogy erősen működik a játékban a "mörfitörvény", direkt dohányoztat le a játék sokszor.

amúgy meg van 24 játékos a felnőtt keretben, plusz a 25-ös mezszám felettiekből még van 6-7 ember. szóval elvileg nem lenne gond az, hogy sérülgetnek, de pont messi, busi, iniesta esnek ki, az valahogy azért véleményes.

pedro pl az istenért nem sérül, de mellé még trágyán is játszik.