Seria A / Coppa Italia
Te Boixos, bizti jogos volt 2 tizi tíz percen belül?
Nem láttam a meccset de az ilyenek általában gyanúsak.... Ráadásul a második a 90. percben döntetlennél...

ÁÁÁÁÁÁÁ!!
amilyen [auto_cenzúra] volt a múlt hetem, olyan jó a mostani.
Nyert a ROMA, kikapott (fog kapni) a real. és még azt is megálmodtam h hétvégén 3-0-ra nyer a BARCA
amilyen [auto_cenzúra] volt a múlt hetem, olyan jó a mostani.
Nyert a ROMA, kikapott (fog kapni) a real. és még azt is megálmodtam h hétvégén 3-0-ra nyer a BARCA

-
- Llegenda del Barça
ROMA ROMA ROMA!!!!!!!!!!
FORZA ROMA DAI, NON MOLLARE MAI!!!!
zártkapus meccsen ment a bugi, az első 20 perc után már égtünk 2-0ra... DE MI NEM VAGYUNK real margit!!!
ezért 2-2vel fordultunk. utána kaptunk mégegyet,
de a végén jött a Grande Capitano, és 4-3ra!!!!
a púposok úgy xeltek a Parmával, h a végén kihagytak egy 11est is, szal van igazság!
h a zaragozai eseményekre már ki se térjek...

FORZA ROMA DAI, NON MOLLARE MAI!!!!
zártkapus meccsen ment a bugi, az első 20 perc után már égtünk 2-0ra... DE MI NEM VAGYUNK real margit!!!
ezért 2-2vel fordultunk. utána kaptunk mégegyet,
de a végén jött a Grande Capitano, és 4-3ra!!!!
a púposok úgy xeltek a Parmával, h a végén kihagytak egy 11est is, szal van igazság!

h a zaragozai eseményekre már ki se térjek...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.02.08. 22:41:51-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nyert a Roma!!!
még el se hiszem. amilyen egy meccs volt
még mindig a sokk hatása alatt vok. de Totti megint fantasztikus volt!
még el se hiszem. amilyen egy meccs volt

még mindig a sokk hatása alatt vok. de Totti megint fantasztikus volt!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
FT AC Milan 5 - 0 Treviso
FT AS Roma 4 - 3 Cagliari
FT Ascoli 0 - 0 Livorno
FT Chievo 1 - 1 Sampdoria
FT Fiorentina 2 - 1 Inter Milan
FT Juventus 1 - 1 Parma
FT Lecce 1 - 2 Empoli
FT Messina 0 - 0 Siena
FT Palermo 3 - 1 Lazio
Vasárnap 21.00 Sport1 Élő..Juve - Inter ( vagy Inter - Juve
)
Talán még van 1 % esély,ha verjük a Juvét,ami a mai játékot elnézve nagyon nehéz lesz..
FoRZa InTeR!
FT Ascoli 0 - 0 Livorno
FT Chievo 1 - 1 Sampdoria
FT Fiorentina 2 - 1 Inter Milan
FT Juventus 1 - 1 Parma
FT Lecce 1 - 2 Empoli
FT Messina 0 - 0 Siena
FT Palermo 3 - 1 Lazio
Vasárnap 21.00 Sport1 Élő..Juve - Inter ( vagy Inter - Juve

Talán még van 1 % esély,ha verjük a Juvét,ami a mai játékot elnézve nagyon nehéz lesz..
FoRZa InTeR!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Totti 2 tizije döntött az uccsó negyedórában
Totti 2 tizije döntött az uccsó negyedórában

pedig nagyon úgy tűnik...mondjuk a juve se vezet, de a végén úgy is behúzzák
A stílusuk alapján hoztam fel Butragenót, nem véletlenül Keselyű a beceneve
Amúgy az tény hogy nagy játékos volt annak idején, mint ahogy Pippo is elég hatékonyan nyomta 5-6 éve, de ma már ...

-
- Director del Fútbol
Szerintem se járna jól a Roma a leskirállyal. Valószínűleg Torghelle Sanyi is tőle tanulta a lesszabályt 
A Keselyűről azért nagyobb tisztelettel illik beszélni, még akkor is, ha a Real Madrid játékosa volt. Pippot semmiképpen sem hasonlítanám hozzá.

A Keselyűről azért nagyobb tisztelettel illik beszélni, még akkor is, ha a Real Madrid játékosa volt. Pippot semmiképpen sem hasonlítanám hozzá.
bocs Boixos, de nagyot röhögnék a Rómán, ha leigazolnák Pippót. Elképesztő nagy gagyikirály az arc. Ha összeadnánk azokat a távolságokat, amelyekről a góljait "lőtte" egész pályafutása alatt, akkor talán kijönne egy focipálya hosszaNSO írta:Az AS Roma csapatában folytathatja pályafutását a következő szezontól Filippo Inzaghi.
"Superpippo" sérülései miatt az elmúlt időszakban kevés lehetőséget kapott a Milanban, ahol Alberto Gilardino és Andrij Sevcsenko élvezi az edző bizalmát.
A korábbi válogatott csatár ellenben több játéklehetőséget szeretne, s úgy érzi, hogy erre Rómában nagyobb lehetősége lenne.

Most hogy elment egy csomó ego (Cassano) onnan, szinte csak győztetek, mi több, helyenként szépen is játszotok, nem hiányzik onnan Inzaghi. Mondjuk elég kamuszagú a hír...
-
- Director del Fútbol
Nem tudom elképzelni, hogy Totti valaha is lelépjen a Romából. Ez jól is van így. Bár annak idején Nestáról is valami hasonlót gondoltam...
-
- Llegenda del Barça
tavaly akkor került szóba ez az egész lelépős történet, amikor a szerződését variálták. megemlítette, h akár le is pattanhat, ha nem csinálnak vmit a csapattal, ekkor került képbe a margit, akik már régebb óta kóstolgatták.
természetesen nem gondolta komolyan, viszont a legjobban fizetett zsugás lett a serie a-ban.

természetesen nem gondolta komolyan, viszont a legjobban fizetett zsugás lett a serie a-ban.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Sztem Toni lex az Aranycipos, az 1 terminátor, nem lehet megálapítani.
Amugy Tottit nem értem, tavaly még nem a Realrol álmodozott
Amugy Tottit nem értem, tavaly még nem a Realrol álmodozott

-
- Llegenda del Barça
wow! Francesco Totti, mio grandioso Capitano:

Totti mondta, nem írta:...Végül tett egy megjegyzést volt csapattársára is, aki most a Real Madridban játszik.
"Hogy miként játszik Cassano a Real Madridban? Nem tudom, mert csak a Barcelonát követem figyelemmel." (forrás: asroma.hu)

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Parma-AS Roma 0-3
Cagliari - Empoli 4-1 (3-0)
Fiorentina - Lecce 1-0 (1-0) mondanom sem kell, h ismét a luca... SAMU, GYERE VISSZA ÉS FOLYTASD OTT, AHOL ABBAHAGYTAD!!!
Juventus - Udinese 1-0 (0-0) itt a 37.percben kizavartak egy udinei gyereket, mégis éppenhogy hozták a meccset a gobbók.
Livorno - Messina 2-2 (0-0)
Reggina - Palermo 2-2 (1-1)
Sampdoria - Treviso 1-1 (1-0)
Internazionale - Chievo 1-0 (1-0)
Lazio - Milan 0-0

Cagliari - Empoli 4-1 (3-0)
Fiorentina - Lecce 1-0 (1-0) mondanom sem kell, h ismét a luca... SAMU, GYERE VISSZA ÉS FOLYTASD OTT, AHOL ABBAHAGYTAD!!!
Juventus - Udinese 1-0 (0-0) itt a 37.percben kizavartak egy udinei gyereket, mégis éppenhogy hozták a meccset a gobbók.
Livorno - Messina 2-2 (0-0)
Reggina - Palermo 2-2 (1-1)
Sampdoria - Treviso 1-1 (1-0)
Internazionale - Chievo 1-0 (1-0)
Lazio - Milan 0-0
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hár a Roma formáját elnézve ez benne van sajnos a pakliban, pedig már tobbx nem szabadna botlani, meg akkor megint nem lex [auto_cenzúra] se idénBoixos írta:addig kaptok még egy sallert az olimpicoban is nemsokára

Valoszínu, h ez így lex. Az jo lenne, van miért visszavágni...Boixos írta:na, lenyomta az inter a traktorosokat 1-0ra a kupában.
LG, akár még össze is futhatunk sej!
ASR-Palermo
inter-Udinese