Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát LG sztem te manapság nem néztél Milan meccseket...LG írta:Minek kéne Márquez a milánnakSaint Germain írta:A mai átigazolási hírekben az origon azt olvastam, hogy Rafa Marquezt is figyeli a Milan. Szó, ami szó elég öregecske védelmük van. De el a kezekkel!!!!!!!Még 100 éves védelmuk is sokkal jobb mint a miénk, max cserének mehetne Rafa.
Szerintem a mexikoinak nagyon passzolna az olasz bajnoksag...de nem szeretnem h elmenjen...LG írta:Minek kéne Márquez a milánnakSaint Germain írta:A mai átigazolási hírekben az origon azt olvastam, hogy Rafa Marquezt is figyeli a Milan. Szó, ami szó elég öregecske védelmük van. De el a kezekkel!!!!!!!Még 100 éves védelmuk is sokkal jobb mint a miénk, max cserének mehetne Rafa.
Minek kéne Márquez a milánnakSaint Germain írta:A mai átigazolási hírekben az origon azt olvastam, hogy Rafa Marquezt is figyeli a Milan. Szó, ami szó elég öregecske védelmük van. De el a kezekkel!!!!!!!
Sztem sokkal.antiimperialista írta:Szerinted Diego Milito mennyivel jobb Saviolánál? Te adnál érte pénzt?laci18 írta:Ez a Diego Milito nagyon jó. Ha Larsson helyére nem jön Henry akkor jöhetne ő .
Szerinted Diego Milito mennyivel jobb Saviolánál? Te adnál érte pénzt?laci18 írta:Ez a Diego Milito nagyon jó. Ha Larsson helyére nem jön Henry akkor jöhetne ő .
A Marcara hivatkozva eírja,hogy előszerződés van kidolgozva,amiben 7,5m alapfizetés van,ami 3milkával kevesebb,amit az arsenal ajánlott neki!Az ns fejtegeti,hogy marad-e Eto'o!Ennyisasi1 írta:most olvastam a nemzetisport.hu oldalon, egy ilyen címet : Henry mégis kell a Barcának .
Az a baj, hogy ez csak nyomtatva jelent meg, online nem lehet olvasni.
Esetleg ha valaki olvasta az ujságot, írja már le mivan?