2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Chivu nem jatszott a bl-benDrigo írta:Könnyű azt mondani h jó védőt csak meg is kell találni a megfelelő embert asszed az olyan könnyű sztem a téli átigazolás különben sem a nagy változtatásokat szolgája hanem inkább a sérültek pótlása meg hasonlók.meg bajnokság sztem így is meglehet ha meg nagyon jót akarsz az már bizt játszott a blbnot már nem játszhatna
Hát olaguer helyett mindenképpen kellene másvalaki. mint azt már többször leírtam ( leírtátok ) nem Barca szintű játékosNagya90 írta:igen, és ráadásul sztem jobb oleguernél aki mostanában játszik a jobbon, gyorsabb, jól cselez, és még a góokat is lőné
Messinho írta:A védő sorba kell nekünk ember,Henry nem hiszem,hogy kellene!!!
Szerintem a kölcsön adott Damiá gyerek jó lenne jobb oldlra,balra pedig Del Horno, középre pedig ez a Anton gyerek jó megoldás lenne!!
V.Valdes
Damiá---Puyol---A.Ferdinand---Del Horno
Xavi
Messi-------Deco--------Ronaldinho
Eto'o
Meg egyet irjal nyugodtanMessinho írta:A védő sorba kell nekünk ember,Henry nem hiszem,hogy kellene!!!
Szerintem a kölcsön adott Damiá gyerek jó lenne jobb oldlra,balra pedig Del Horno, középre pedig ez a Anton gyerek jó megoldás lenne!!
V.Valdes
Xavi
Eto'o
Ez eggyel kevesebb a kelleténél. Hol van Rafa?Messinho írta:A védő sorba kell nekünk ember,Henry nem hiszem,hogy kellene!!!
V.Valdes
Xavi
Eto'o
Ha mondjuk Alex-re a PSV-bol ramennenek az nagyon jo volna, szerintem o egy nagyon jo vedo, de jo loveert, ami szerintem megerne az a lucio gyerek lenne meg...Boixos írta:crist a milan kergeti. nem tudom, h miért nem kerülnek képbe az ilyen gyerekek nálunk? cris pl elég kellemesen "megoldotta" a margit csatársorát a kollégájával, asszem a cacapa nevű feka gyerekkel. aztán lehet, h már lezsíroztak vmi állat hátvédet a laportáék, csak nagyon jól titkolják. bárcsak...