Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Casillas mér unszimpatikus neked?Többieket úgy nagyjábólmegértem,első hármat a Barcások ált nemszeretik..Beckham se túl népszerű erre..de Casillas?Sikerült a Reálnak olyan csapatot összehoznia, aminek a 70%-a unszimpatikus (finoman fogalmazva), mint pl Salgado, Guti, Helguera, Cassilas, Beckham, stb...
mit fog művelni Henry ezzel a védelemmel...Real Madrid: Iker Casillas; Cicinho, Woodgate, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Gravesen, Guti; Beckham, Zidane, Robinho; és Ronaldo.
Arsenal: Lehmann; Eboue, Toure, Senderos, Flamini; Ljungberg, Fábregas, Gilberto Silva, Pires, Diaby; Henry
Az én véleményem:barcafan írta:milyen elvLeoMessi írta:Már csak elvből se drukkolok a Realnak:D
Pláne h a másik oldalon ott van a Henrymiért utálod a madridiakat
ööö csak annyit,h ettől mér beképzelt szánalmas majmok?BaRcADINHO10 írta:nagyon jó meglátás.ezért is vagyunk mi jobbak, ha nálunk valaki mélyponton van mind a csapat mind a szurkolók kitartanak mellette, nem pedig ilyen beképzelt szánalmas majmok, hogy kifütyüljék.szóval nemtudom már hanyadik szánalmas dolog nálatok nagy Real MadridBoixos írta:nem csodálom, h kezd besokallni attól a rengeteg paraszttól, akik most fütyülik, ha meg rúgja a gólokat, akkor sikítoznak az örömtől és tiszta kacsazsír a szék alattuk. egyébként még így kövéren, kedvtelenül is kenterbe veri az összes támadóját a madridnak, élükön a 27-28 évesen öregember raullal.
mit fog csinálni a sok f.sz, ha majd cassano kezdi el kimutatni a foga fehérjét? ha egyáltalán megmarad addig, h elkezdhesse a hisztijeit.
SZÁNALOM
nagyon jó meglátás.ezért is vagyunk mi jobbak, ha nálunk valaki mélyponton van mind a csapat mind a szurkolók kitartanak mellette, nem pedig ilyen beképzelt szánalmas majmok, hogy kifütyüljék.szóval nemtudom már hanyadik szánalmas dolog nálatok nagy rejál margitBoixos írta:nem csodálom, h kezd besokallni attól a rengeteg paraszttól, akik most fütyülik, ha meg rúgja a gólokat, akkor sikítoznak az örömtől és tiszta kacsazsír a szék alattuk. egyébként még így kövéren, kedvtelenül is kenterbe veri az összes támadóját a madridnak, élükön a 27-28 évesen öregember raullal.
mit fog csinálni a sok f.sz, ha majd cassano kezdi el kimutatni a foga fehérjét? ha egyáltalán megmarad addig, h elkezdhesse a hisztijeit.
keelhaul megint nagyon okos vagy mint mindigKeelhaul írta:Nos, most legalább Barcardinho demonstrálta amiről írtam
Ti meg egy sztárcsapat,teli értelmes,intelligens szurkolókkal.BaRcADINHO10 írta:ami nektek sajnos nem fog menni, mer egy ratyi csapat vagytok, teli nagyképű játékossalKeelhaul írta:Hát a 62. percig vezetett a Soci, engem igazából nem érdekel, ha bármit akarunk, mindenkit el kell p*csáznunk![]()
![]()
ami nektek sajnos nem fog menni, mer egy ratyi csapat vagytok, teli nagyképű játékossalKeelhaul írta:Hát a 62. percig vezetett a Soci, engem igazából nem érdekel, ha bármit akarunk, mindenkit el kell p*csáznunk
6 pontra vannak tőlünk!! Sztem sokkal nagyobb veszélyt jelentenek mint a reál, ugyanis a reált még itthon elpicsázzuk de a Valenciával már nem tudunk mit csinálni... ha 6 ponttal többet fognak nálunk szerezni akkor oda a bajnoki cím...HAnonymus írta:Már bocs de abszolút lényegtelen micsinál a Valencia, nekünk a Reál az ellenfelünk...